Erling Haland i Luka Modrić (©Reuters)
Erling Haland i Luka Modrić (©Reuters)

Mogu li Real Madrid, Čukarički i Karagumruk da sruše najveće kvote na svetu?

Vreme čitanja: 3min | sre. 17.05.23. | 10:26

Mozzart nudi najjače koeficijente na planeti

Zahuktava se klupska fudbalska sezona. Igra se završna faza Lige šampiona i ove srede je naravno kontinentalna elita u prvom planu, a u njoj finale pre finala - Mančester Siti i Real Madrid.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili tri promo kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu. To su jedinica na Mančester Siti protiv Real Madrida u revanš susretu polufinala najkvalitetnijeg takmičenja Evrope, kec na Vojvodinu u sudaru sa Čukaričkim u okviru polufinala Kupa Srbije, odnosno dvojka na Adanu Demir na gostovanju Karagumruku u sklopu turske Superlige.

Izabrane vesti

U poslednjem kolu engleskog šampionata, Mančester Siti je zabeležio još jednu pobedu - ovog puta Everton je postao žrtva Građana (3:0). Aktuelni šampion Engleske je na korak do odbrane trona, dok se još više od ekipe očekuje uspeh u Ligi šampiona. Mančester Siti večeras igra revanš sa Real Madridom za plasman u finale, pošto je u prvom sudaru remizirao sa Blankosima 1:1. Real Madrid je već osvojio nekoliko trofeja ove godine, dok je u Primeri izgubio šansu za krunisanje. Madriđani su u poslednjoj utakmici, ne bez poteškoća, uspeli da slome otpor gradskog rivala Hetafea (1:0). Ipak, Karlo Ančeloti cilja na petu uzastopnu pobedu nad britanskim protivnicima u gostima, uključujući i uspeh u aktuelnoj kampanji protiv Seltika.


VOJVODINA - ČUKARIČKI (SREDA, 18.30), KEC 2,20


Pehar kupa na talonu, ali trofej ovog puta kao da nije prioritet. U istorijskoj sezoni za srpske klubove zagarantovana jesen u Evropi mnogo je primamljivija, pa će se i polufinalni okršaj Kupa Čukaričkog i Vojvodine vrednovati prvenstveno kroz borbu za vize za izlazak na međunarodnu scenu. Vojvodina, naime, kroz prvenstvo više ne može do drugog ili trećeg mesta, pa samim tim ni do grupnih faza u evrokupovima. Ali bi kao pobednik Kupa mogla da se izbori za plej-of u Ligi Evrope, što bi joj garantovalo makar grupu Lige konferencije. To je pak epilog koji po svaku cenu želi da spreči Čukarički, kome iz preostala dva ligaška kola nedostaju samo dva boda da se obezbedi od napada četvrtoplasiranog Partizana. Deluje dakle da je jedini način da Čuka – ili TSC koji u drugom polufinalu čeka Crvenu zvezdu – izgubi jesen u Evropi upravo trofej kupa u Vošinim rukama.

KARAGUMRUK - ADANA DEMIR (SREDA, 19.00), DVOJKA 2,05


Karagumruk je imao sve preduslove da se izbori za mesto u gornjoj polovini tabele turske Superlige. Selekcija igrača omogućila je treneru Andrei Pirlu da postavi visoke zadatke timu. Fatih zauzima devetu poziciju i još može da računa na iskorak jer šestoplasirani Kajseri ima pet poena više. Karagumruk je odmorio skoro tri sedmice od poslednjeg izlaska na teren, a u međuvremenu je dobio tri boda od Gazijantepa. Adana Demir se tokom cele sezone bori za ulaznicu u evropsko takmičenje, ali bezuspešno. Ekipa Vinčenca Montele trenutno je četvrta na tabeli, ali iza trećeg Bešiktaša zaostaje već osam koraka. U prošlom kolu Adana Demir je pobedila Alanju sa 4:2 i ostvarila petu pobedu u nizu.

NAPOMENA

: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Siti
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara