Stadion Venecije (©Reuters)
Stadion Venecije (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Veneciju, Elfsborg i Real Madrid

Vreme čitanja: 3min | pet. 24.05.24. | 10:49

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicinalno uvod za bogat vikend kada je u pitanju ponuda za najvažniju sporednu stvar na svetu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju je jedinica na Veneciju protiv Palerma u plej-ofu Serije B, kao i kec na Elfsborg u sudaru sa Halmstadom u dvoboju šampionata Švedske, a tu je i jedinica na Real Madrid protiv Olimpijakosa u sklopu Fajnal-fora košarkaške Evrolige (sve mečeve italijanske Serije B možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Venecija je očekivala da će se takmičiti za direktnu ulaznicu za Seriju A. Čini se da je tim imao sve što mu je potrebno za direktnu promociju. Ipak, niz grešaka u finišu Lavovima nije dozvolio da se podigne iznad trećeg mesta na tabeli Serije B. U gostima protiv Palerma, Venecija je pobedila sa 1:0, ali ovaj rezultat ostaje da se brani danas u polufinala plej-ofa. Palermo se, za razliku od današnjeg protivnika, nije borio za direktnu ulaznicu u italijansku elitu i izborio se samo za mesto među prvih šest. Kao rezultat toga, tim sa Sicilije završio je šestoplsiran i bio primoran da uđe u plej-of od četvrtfinala. Tamo je Palermo samouvereno eliminisao Sampdoriju, ali je u prvom meču polufinala neočekivano lako izgubio kod kuće od Venecije sa 1:0.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

ELFSBORG - HALMSTAD (PETAK, 19.00), KEC 1,40

Elfsborg je slabo počeo sezonu u šampionatu Švedske i trenutno zauzima tek deveto mesto na tabeli. Udaljen je pet bodova od zone evropskih kvalifikacija, što je ultimativni cilj ekipe. Elfsborg je posebno bio loš na gostovanjima ove sezne, odnosno bodove uglavnom osvaja kod kuće. Trenutno je nanizao tri pobede pred svojom publikom. U poslednjem kolu Elfsborg je poražen na strani od GAIS-a rezultatom 2:1, i to mu je bio peti neuspeh u sezoni. U međuvremenu, Halmstad nije važio za kandidata čak ni za mesto u gornjoj polovini tabele, ali je u isto vreme početak šampionata prilično uspešan za ovaj tim. Sa 15 osvojenih bodova Halmstad je stacioniran na sedmom mestu na tabeli i zaostaje samo tri boda za zonom evropskih kupova.

REAL MADRID - OLIMPIJAKOS (PETAK, 21.00), KEC 1,60

Četvrtfinale Evrolige pokazalo se ove sezone u najboljem svetlu i poslužilo je kao svojevrsni vrhunac pre onog glavnog, a to je Fajnal for u Berlinu. Mnogi bi verovatno voleli da vide novi tim na tronu Evrolige, ali Real Madrid je i dalje prvi favorit. Čak i bez Gabrijela Deka, koga ni prošle godine nije bilo u Kaunasu, pa se sve završilo trijumfalno. Što se tiče reprize prošlogodišnjeg finala Evrolige, Real Madrid je ponovo favorit, ali to ne znači da Olimpijakos nema svoje šanse. Ne treba nikako zaboraviti da je Real dominantno završio prvu fazu i počistio Baskoniju u četvrtfinalu. Najiskusniji, najdominantniji tim Evrope, sa najvećom širinom rostera. To su sve činjenice koje idu u prilog Realu. Olimpijakos je posle dosta teške i turbulentne sezone zbog povreda pokazao srce šampiona i napravio rezultat možda i iznad onoga što se u javnosti očekivalo dok je prva faza još trajala. I Olimpijakos ima svoja oružja, Kenan, Vilijams Gos i Mekisik su posebno u fokusu, prisustvo veterana kakav je Papanikolau je uvek bitna stvar, dok se Rajt pokazao kao sjajno pojačanje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara