MOZZART za svaki gol Orlova u Rusiji donira milion dinara!

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.05.18. | 09:25

Milion razloga za gol Srbije na Mundijalu...

Dejan Stanković kaže da je igranje na Svetskom prvenstvu potvrda da si veliki igrač, ali da je važno biti i veliki čovek?

MOZZART je ovog leta rešio da objedini te dve kategorije i za svaki pogodak reprezentacije Srbije na Mundijalu donira MILION dinara u humanitarne svrhe!

Izabrane vesti

Gledaćemo svi s velikim nabojem utakmice Orlova u Rusiji, bodriti našu reprezentaciju, kao i mnogo puta dosad, samo ćemo ovog leta imati dodatan razlog da još jače navijamo za pogodak selekcije koju s klupe predvodi Mladen Krstajić.

Akciju „Milion razloga za gol“ podržali su legendarni srpski igrači Dejan Stanković i Saša Ilić, a upravo njih dvojica će, čim Srbija postigne gol, a nadamo se da će ih biti mnogo, opredeliti kome će otići MOZZARTOVA donacija. Dejan će odlučiti kome ide 500.000 dinara, a Saša kome preostalih pola miliona. Pomoć će, u svakom slučaju, otići kojima je najpotrebnija.

Ovo je samo nastavak MOZZARTOVOG društveno odgovornog rada jer, podsećamo, samo kroz „Humanitarni tiket u podne“ već je donirano preko ŠEST MILIONA dinara. Takođe, u toku su akcije „Sto terena za jednu igru“ i „Novi dresovi za nove šampione“, a naša kompanija je u bliskoj prošlosti podržala mnoge humanitarne akcije, poput „Bitke za bebe“, „Srce za decu“...

Navijajmo za Srbiju! Orlovi imaju milion razloga da daju gol!

 


tagovi

Dejan StankovićSaša IlićMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara