Komentari na vest

Nagelsman bez brige: Sve ćemo popraviti do početka lige

Mia San Mia

pre gotovo 3 godine

Mislim da ako pripreme budu završile kako treba, mogli bi da vidimo novi još jači Bayern.
B

Bayern

pre gotovo 3 godine

Bayern i sa III. timom nesme da gubi takve utakmice.
G

Gost133

pre gotovo 3 godine

@Bayern na osnovu cega Bayern sa 3 timom ne smije gubiti ovakve utakmice? Pa da je treci tim Bayerna izgubio od treceg tima Kolna to opet nebi apsolutno nista znacilo jer nitko osim Upamecana i mozda Richardsa nece biti u kombinacijama za sljedecu sezonu. Uostalom igrali su protiv najjaceg tima Kolna koji je Bundesligas i stvarno ne vidim problem u tome sto su sa trecim timom izgubili 3:2. Ova pobjeda bi vise trebala zabrinuti Koln s obzirom da im je tim koji igra 3.ligu uspio dati 2 gola i bio egal sa njima.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ne znam zasto bi uopce imao brige s obzirom da je sa igracima koji nece biti u konkurenciji za utakmice lige nego u Bayernu 2, skoro uspio izvuci X protiv prvog tima Kolna koji igra Bundesligu. To zapravo govori suprotno, koliko dobro ih Nagelsmann moze posloziti i koliko zapravo je prvi tim Bayerna jak ako je ovaj treci tim skoro uspio izvuci X protiv Bundesligasa.
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Nece njega niko da slusa u Bayernu, ove Sezone osvaja Dortmund Titulu ili Leipzig.
M

Madridistaaa

pre gotovo 3 godine

skroz se slazem, jos je premlad za takav klub. Ne bih volio da ga proguta, jer je gotivan trener
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ne, ne osvaja, ovih 3:2 bi ti zapravo trebalo reci koliko je prvi tim Bayerna jak ako je ovaj treci tim koji igra u Bayernu 2 uspio izvuci skoro X protiv Kolna koji je poslao sastav sa kojim igra Bundesligu.