Julijan Nagelsman (Reuters)
Julijan Nagelsman (Reuters)

Nagelsman demantovao Mateusa: Ne znam odakle mu informacija da sam u kontaktu sa Bajernom

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.04.21. | 15:02

"Isto važi i za agente"

„Bila je ovo poslednja utakmica Hansija Flika na klupi Bajerna u Ligi šampiona. On je prva opcija da nasledi Joakima Leva na klupi reprezentacije i na leto će prihvatiti tu ponudu. Klub je već kontaktirao Julijana Nagelsmana, da bude naredni trener Bajerna“, ovako glase jučerašnje reči Lotara Mateusa, legende nemačkog fudbala i analitičara nemačkog Skaja u čije kamere je pričao posle revanša Pari Sen Žermena i Bajerna.

(4,80) Borusija Dortmund (3,55) Mančester Siti (1,80)

Izabrane vesti

I dok je prvi deo izjave ostaje realan, drugi je već danas dobio demanti. Od Julijana Nagelsmana lično na konferenciji pred utakmicu RB Lajpciga i Hofenhajma koja je na programu u petak.

“Nije bilo, niti su u toku bilo kakvi pregovori sa Bajernom. Isto važi za moje agente. Zaista ne znam odakle Lotaru (Mateusu prim. aut.) takva informacija“, zapitao se jedan od najtalentovanijih trenera današnjice.

Nagelsmanovi Bikovi jedini su klub koji bi u poslednjih šest rundi mogao da sustigne Bajeren i ugrozi mu dominaciju u Bundesligi budući da zaostaju pet bodova za šampionom. Možda Nagelsman ne želi da u završnici prvenstva razočara i uzdrama ekipu kao što je to pre par meseci učinio Gladbahov Marko Roze. Znamo kakav rezultatski raspad je doživeo Menš kada je javnost saznala da će naredne sezone predvoditi Dortmund. A možda jednostavno Lotar Mateus nije izneo tačnu informaciju. Tendenciozno, ili je verovao pogrešnim izvorima.

U svakom slučaju da li Flik odlazi iz Bajerna, vide li Bavarci Nagelsmana kao novog kormilara, odnosno ko će još od evropskih velikana pohrliti za uslugama 33-godišnjeg Nemca polako će se otkrivati u narednim nedeljama i mesecima.



tagovi

Julijan NagelsmanBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara