Fudbaleri Milana (Reuters)
Fudbaleri Milana (Reuters)

Najava dana (četvrtak, 14. mart): Liga Evrope, Liga konverencija i iskušenja Zvezde i Partizana ne evroligaškoj sceni

Vreme čitanja: 3min | čet. 14.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

RENDŽERS – BENFIKA, 18.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Evrope)

Pod velikim pritiskom biće trener Benfike Rodžer Šmid. Iza Benfike je poraz od Sporinga u Kupu, zatim katastrofa u sudaru sa Portom, a na sve to nadovezao se remi protiv Glazgov Rendžersa. Škotski velikan nije poznat po igrama na gostujućim terenima, uspehe u Evropi pre dve ili tri godine bazirao je na vrelini Ajbroksa.

SLAVIJA PRAG – MILAN, 18.45

(Fudbal, Liga Evrope)

Skupo je Slavija krčmila vlastitu kožu na prvom meču. Dva gola dala je Milanu, a primila četiri. Sada će igrati kod kuće na sve ili ništa, pa će Italijani morati da budu izuzetno usresređeni na rezultat koji je u ovom momentu na njihovoj strani, mada nikada se ne zna...

ATALANTA – SPORTING, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Na prvom meču, zavrteo je glavom početkom drugog poluvremena Ruben Amorim. Razumljivo, video je da mu je tim ubijen u pojam i da ne može ni makac. Njegov kolega Đanpjero Gasperini se rukama razmahao tek pred kraj meča, motivisan promašajima, jer je Atalanta igrački „razmontirala“ Sporting, a ostala bez nagrade u vidu pobede u prvoj utakmci osmine finala Lige Evrope – 1:1.

LEVERKUZEN – KARABAG, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Azerbejdžanski tim postao je jedna od najlepših priča evropskog fudbala, i ta konstatacija se neće promeniti čak ni ako na Baj Areni doživi ubedljiv poraz. Što je sasvim realno. Mada, 2:2 u prvoj utakmici tretira se kao malo čudo, koje je uzgred budu rečeno u korpu za otpatke ubacilo mnoge tikete.

BRAJTON – ROMA, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Osim što je jednom nogom zakoračila u četvrtfinale Lige Evrope, Roma je napravila i veliku stvar za italijanski fudbal. Poznato je da dve zemlje čiji klubovi ove sezone ostvare najbolje rezultate u Evropi dobijaju po dodatno mesto u Ligi šampiona. Italijani vode u toj trci, a Roma ima sve karte u svojim rukama nakon 4:0 sa prvog meča.

LIVERPUL – SPARTA, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Na prvom susretu psle samo šest minuta igre, Aleksis Makalister je golom iz penala otvorio vrata pobede, da bi potom usledio najlepši momenat večeri. Darvin je majstorijom sa 25 metara postigao evrogol za 2:0. Bio je to 1.000 gol za Liverpul u trenerskoj eri Jirgena Klopa. Na kraju 5:1 za Livetpul i nemoguća mijsija za Spartu na ovom gostovanju.

PAOK – DINAMO Z, 18.45

(Fudbal, Liga konferencija)

Dinamo je baš uzdrmao PAOK, koji je prvi meč izgubio sa 2:0. To kažemo, zato što je ekipa iz Grčke nakon ovog meča poražena od Arisa sa minimalcem. Sve u svemu, ovo će biti meč u koji Modri unose kapital koji će pokušati da ne prokockaju.

ASTON VILA – AJAKS, 21.00

(Fudbal, Liga konferencija)

Trebalo je prva utakmica da bude najzanimljivija i najbolja utakmica osmine finala Lige konferencije, umesto toga u Amsterdamu su Ajaks i Aston Vila priredili 'festival' negledljivog antifudbala koji je završen bez golova, čak i bez prave šanse da se zatrese mreža. Da vidimo šta sad misle da rade.

CRVENA ZVEZDA – MAKABI T.A, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Monako je u prošlom kolu, sasvim sigurno savladao Crvenu zvezdu sa 98:80. Bila je to četvrta utakmica u nizu koju su izgubili Beograđani. Naravno da neće biti lako sa Makabijem, mada se igra u Beogradu, pošto Izraelci na sve načine žele da odbrane deveto mesto na tabeli.

BARSELONA – PARTIZAN MOZZART BET, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Nije Partizan Mozzart Bet na mestu na kojem bi želeo da bude pred 29. kolu Evrolige i put na megdan Barseloni. Ipak u crno-belom taboru ne gube nadu da bi mogli da se nađu među 10 najboljih na tabeli elitnog takmičenja. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta sa 13 pobeda i 15 poraza. Isti učinak ima i Valensija. Biće ovo preteška utakmica s rivalom koji je prošli meč para dobio sa 83:92.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara