Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (četvrtak 7. jul): Ceo stroj kvalifikacionih mečeva za Ligu konferencija

Vreme čitanja: 3min | čet. 07.07.22. | 08:16

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

BORAC BANJA LUKA – B36 TORŠAVN, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija)

Zbog rekonstrukcije glavnog terena, na Gradskom stadionu u Banjaluci, utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija odigraće se u Modriči na stadionu „Dr Milan Jelić“. Farani igraju loše, tako da tim iz Banjaluke mora da bude tretiran kao favorit, uprkos ne nato blistavim izdanjima na pripremnim utakmicama sa Goricom (3:1) i Celjem (0:0).

KuPS – DILA GORI, 18.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija)

Finci su favorit. Tim iz Gruzije pred ovaj meč poražen je u nacionalnom šampionatu od Torpeda sa 4:1, dok KuPS za sobom ima remi sa Helsinkijem. S obzirom na razliku u kvalitetu, prirodno je očekivanje da domaćin bude taj koji će kontrolisati tok meča.

OLIMPIJA LJUBLJANA – DIFERDANŽ, 19.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija)

Olimpija je morala da popravi rupe u odbrani koje su dozvolile da ih Čukarički na prijateljskom meču dobije sa 2:3. Da se nešto radi, videlo se na utakmici sa Šibenikom koja je završena bez golova. Diferdanž nema naročito dobru ekipu, što je za Olimpiju pravi dar sa neba. Slovenci će dakle gledati da ovaj meč što lakše dobiju.

DIN. MINSK – DEČIĆ, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija)

Ne očekujete od Dečića čudo. Koliko mogu, pokazali su protiv ivanjičkog Javora koji ih je dobio sa 3:2. Dinamo Minsk igra dobro, mada je na prethodnoj utakmici poražen od Isloča. Oni su svakako favoriti koji u kladilačkom smislu gotovo redovno utakmice završavaju sa GG ishodima, a vrlo često i sa dodatnih 3+.

HB TORŠAVN – NJUTAUN, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija)

Tim iz Velsa tretira se kao slabija karika. HB Toršavn pred ovaj meč odigrao je pet utakmica, samo sa jednim porazom od ekipe Klaskvika. Njutaun u utakmicu ulazi posle X ishoda sa Linfildom s kojim je igrao prijateljsku utakmicu.

ŠKENDIJA – ARARAT, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija)

Najverovatnije nas očekuje tvrd, neizvestan meč. Škendija je sve nedostatke pokazala na prijateljskoj utakmici sa Dinamom iz Zagreba. Poraz od 3:0 uozbiljio je Makedonce, a pošto je Ararat relativno kvalitetan tim, koji je uzgred vezao četiri poraza, Škendija ima šansu da utamicu odigra u egal ritmu.

LAEHIJA – AKADEMIJA PANDEV, 20.15

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija)

Na Poljake treba gledati kao na bolju ekipu. Makedonci su se za njih temeljno spremali, a utakmice sa Levskim i CSKA Sofijom izgubili su sa 3:1. Njihov ritam igara u poslednje vreme uglavnom pozitivno odgovara svima kojima na tiketu stoji GG3+.

DERI SITI – RIGA, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija)

Irci igraju dobro, a ni Riga nije za potcenjivanje. Biće ovo utakmica kidanja živaca, nakon Deri Sitijeve pobede nad Bohemijansom od 2:3. Riga u ovu utakmicu ulazi posle remija, nema problema sa kadrom, pa se nada da i u gostima može da dođe do pozitivnog rezultata pred revanš koji sledi.

EL MASRI – ISTERN KOMPANI, 18.00

(Fudbal, Kup Egipta)

Kada su se poslednji put sreli u februaru, bilo je 2:2. Krajem januara, Istern Kompani je pre toga u januaru u petom kolu Liga kupa Egipta savladao El Masri sa 1:2. Domaćin sada igra bolje, tako da očekujemo da se Estrn Kompani pomuči, pošto u poslednje vreme i ne igra baš dobro, ali često ume da obraduje one kojima na tiketu stoji makar 3+ igra.

UKRAJINA – ŠPANIJA, 18.00

(Košarka, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)

Španija je favorit, mada je u Grupi C, sasvim neočekivano nakon produžetaka izgubila od Gruzije 82:76 (67:67).  Dve ekipe poslednji put su se videle u februaru kada su Španci slavili sa 88:74. Videćemo koliko otpora sada mogu da pruže Ukrajinci koji svakako ne mogu da se nadaju naročitom uspehom na ovom susretu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara