Stojković (©Starsport)
Stojković (©Starsport)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 25. mart): Orlovi su najbitniji, pa zatim Zvezda na Jadranu

Vreme čitanja: 3min | pon. 25.03.24. | 07:56

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ALBASETE - FEROL, 20.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Španija 2)

Ferol je na vreme stekao bodovnu zalihu dovoljnu da ne razmišlja o opstanku, međutim da bi ostali u trci za baraž potrebno je da osvajaju bodove i na strani, što nisu učinili prethodna tri kola. Priliku da prekinu niz imaće na megdanu Albaseteu koji je poražen u tri uzastopna kola. Tradicija nagoveštava neizvesan susret uz golove na obe strane.

MOLDAVIJA M21 - HOLANDIJA M21, 19.30

(Fudbal, Kvalifikacije za EP M21)

Mlada reprezentacija Holandije sa maksimalnim učinkom u šest kola već je praktično rezervisala kartu za završni turnir, a novi korak ka cilju očekuje se da napravi u gostia Moldaviji. Domaćin je tokom dosadašnjih izazova upisao četiri poraza i dve pobede (nad Makedonijom i Gibraltarom), a sudeći po prvom susretu sa Holandijom okončanom rezultatom 3:0 i bez šuta Moldavaca u okvir gola, sve osim novog poraza bi predstavljalo iznenađenje.

KIPAR - SRBIJA, 14.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Posle debakla protiv Rusije, reprezentacija Srbije će u gostima Kipru odigrati novi kontrolni duel. Pokazali su Orlovi niz boljki u Moskvi, ali je na urušavanje koncepta uticalo i rano isključenje Gajića uz dosuđen penal, te će susret koji sledi biti prilikada izabranici Dragana Stojkovića poprave utisak.

CRNA GORA - MAKEDONIJA, 14.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Komšijski okršaj predstavljaće priliku da oba selektora sagledaju sliku kada su u pitanju raspoložive snage. Crnogorci su pre četiri dana savladali Belorusiju u kontrolnoj utakmici, dok je Makedonija odigrala nerešeno sa Moldavijom, a ishod utakice značajno će zavisiti od toga u kojoj meri će stratezi promešati karte, s obzirom na sličan kvalitet dve selekcije.

AZERBEJDŽAN - BUGARSKA, 17.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Bugarska će i drugu prijateljsku utakmicu u martu odigrati u Bakuu, ovog puta protiv domaćina Azerbejdžana. Bugari su pre tri dana protiv Tanzanije upisali prvu pobedu otkako ih je napustio Mladen Krstajić, a sada ih čeka nešto izazovniji rival, budući da se Azerbejdžan nije obrukao u kvalifikacijama za EURO tokom kojih je u grupi sa Belgijom, Austrijom, Švedskom i Estonijom osvojio sedam bodova.

ŠVEDSKA - ALBANIJA, 19.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Po prvi put posle 15 godina u Solni će se sastati Švedska i Albanija. Šveđani su pre tri dana ubedljivo poraženi od Portugalije u Gimaraešu (5:2), a težak poraz pretrpeli su i Albanci od Čilea u Parmu (3:0).

CRVENA ZVEZDA - MEGA, 20.00

(Košarka, ABA liga)

Zvezda će izazove u regionalnom takmičenju nastaviti duelom sa Megom. Crveno-beli su predstojećeg rivala savladali devet puta u prethodnih deset okršaja, a ulogu favorita imaju i danas. Dodatni motiv za lidera ABA lige je što b pobedom i matematički obezbedio prvu poziciju pred plej-of.

PETKIM - FENERBAHČE, 18.30

(Košarka, Turska 1)

Trka Fenerbahčea i Efesa za čeonu poziciju ne jenjava. Breme je prebačeno na pleća igrača Šarunasa Jasekivičijusa koji moraju da pobede Petkim kako bi održali korak sa Efesom, a utisak je da bi posao pred gostima trebalo da bude rutinski s obzirom da su slavili u sva četiri međusobna susreta u prethodnih godinu dana.

PANATINAIKOS - PROMITEAS, 19.15

(Košarka, Grčka 1)

Panatinaikos igra sjajno kako u prvenstvu tako i u Evroligi te će niz dobrih rezultata probati da nastavi protiv Promiteasa. Gosti su vezali četiri prvenstvene pobede, ali je teško poverovati da mogu da zaustave ekipu od koje su izgubili u prethodnih devet međusobnih duela.

BREŠA - VIRTUS, 20.00

(Košarka, Italija 1)

Virtus u seriji poraza dočekuje derbi kola protiv Breše. Domačin trenutno nosi epitet lidera, ali je sa dva poraza u prethodna tri kola pokazao da ima slabe tačke. Iako je Virtus u teškoj situaciji tradicija govori da voli kada mu se putevi ukrste sa današnjim rivalom.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara