NAJAVA DANA (ponedeljak, 28. januar): Od Serije A, preko Primeire do Primere... Bavimo se i ABA ligom

Vreme čitanja: 3min | pon. 28.01.19. | 08:07

Pogledajte koji nas najzanimljiviji sportski događaji očekuju danas...

1032: Empoli - Đenova, 20.30
(fudbal, Italija 1)

Na poslednjih 11 susreta u svim takmičenjima na kojima je domaćin ovog meča dočekao Đenovu došlo je 0-2 gola. Đenova je u slaboj formi, a u poslednja tri kola nije supela da zatrese mrežu, ali ni Empoli nije ništa bolji pošto već pet rundi Italije 1 čeka na trijumf.

Izabrane vesti

4014: Alaves - Rajo V, 21.00
(fudbal, Španija 1)


Najprijatnije iznenađenje tekuće sezone Primere, Alaves nije poražen na svom terenu na poslednjih 10 utakmica u ovom takmičenju. Što se tiče golova, ,a poslednja tri gostovanja tima iz Valjekasa u Španiji 1 došlo je 0-2.

2066: Barnet - Brentford, 20.45
(fudbal, FA kup)


Brentford je slavio na pet od poslednjih šest utakmica sa Barnetom u svim takmičenjima. Domaćin ovog susreta je u seriji od tri trijumfa u ovom takmičenju i to sva tri sa smo jednim golom viška u odnosu na rivale.

4110: Moreirense - Nasional, 20.00
(fudbal, Portugalija 1)


Moreirense je vodio na poluvremenu i slavio na kraju poslednjih pet obračuna protiv ovog protivnika u svim takmičenjima. Takođe, Moreirense je postigao najmanje po dva pogotka na osam od poslednjih devet susreta na svom stadionu protiv Nasionala.

4112: Feirense - Gimarais,22.15
(fudbal, Portugalija 1)


Domaćin ovog susreta je u seriji od četiri kola u kojima je odigrao bez pobednika. Na poslednjih šest mečeva Vitorije iz Gimaraisa, kao i na poslednja tri susreta Feirensea u ovom takmičenju došlo je 0-2 gola.

1043: Verona - Kozenca, 21.00
(fudbal, Italija 2)

Petoplasirani tim iz grada Romea i Julije nije primio gol na poslednjih pet mečeva u Seriji B koje je odigrao kod kuće. A Kozenca, koja se nalazi tek na 14. poziciji u poslednja četiri kola nije primio niti jedan pogodak.

5307: Fenerbahče - Malatija, 18.00
(fudbal, Turska 1)


Na poslednja tri meča na kojima je bio domaćin u ovom takmičenju Fenerbahče je postigao najmanje po dva gola. I dok je Fenerbahče u seriji od tri nerešena susreta u Turskoj 1, Jeni nije doživeo poraz u poslednjih pet kola.

6301: Iran - Japan, 15.00
(fudbal, AFC Azijski kup)


Sudar azijskih "teškaša", trostrukog šampiona Irana i četvorostrukog Japana. Iran je postao tek treći tim u istoriji ovog takmičenja koji je prešao prvih pet mečeva, a da nije primio gol. S druge strane, Japan se probio do polufinala tako što je slavio u svakom od susreta sa jednim golom razlike.

8724: Mornar - Cibona, 18.00
(košarka, ABA 1)

U prvom delu sezone Cibona je slavila na svom parketu sa 84:73 u meču koji je dobila prilično lagano. Tim iz Bara je inače jedan od timova koji imaju veći kvalitete negop što to pozicija na tabeli govori.

8725: Olimpija - Budućnost, 21.00
(košarka, ABA 1)


Plavi su ubedljivim trijumfom nad FMP u Železniku konačno prekinuli pomalo sramotan niz poraza izvan Podgorice, mada sada idu na teren gde su poslednjih godina znali da ostanu bez celog plena. Konkretno dva puta u prethodne četiri godine. Istina, Olimpija je ove sezone na svom terenu uspela samo da dobije Megu od protivnika iz gornjeg dela tabele. Tehnički, ovo ne bi trebalo da bude teško gostovanje za sve bolji sastav Jasmina Repeše. Mada, ne treba zaboraviti Novo Mesto...

FOTO: Reuters


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara