Ekipa Partizan Mozzart Beta (© Star sport)
Ekipa Partizan Mozzart Beta (© Star sport)

Najava dana (utorak, 19. mart): Partizan dočekuje Baskoniju, ostale priče iz Evrolige i Liga šampiona za dame

Vreme čitanja: 3min | uto. 19.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

MAGRA – BELUZIDAD, 16.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Alžir 1)

Beluzidad je peti na tabeli ne mora da brine za svoju poziciju To nije slučaj s Magrom koja dosta greši, a blizu je opasne zone. Zbog toga na meču ovog para ništa neće biti iznenađujuće. Beluzidad je uglavnom bolji na mečevima para, a poslednji put je slavio s minimalcem.

USM ALŽIR – SETIF, 22.00

(Fudbal, Alžir 1)

Mala je razlika u bodovima, ali je Setifu jako bitno šta će uraditi zbog opstanka na trećem mestu i eventualnog napada na drugu poziciju koju drži Konstantin. Setif je dobio poslednja dva meča para, a na meču u novembru bilo je 2:1.

BREDFORD SITI – NOTS KAUNTI, 20.45

(Fudbal, Engelska 4)

Ne zna se kome gore ide u poslednje vreme. Na poslednjih pet mečeva Nots Kaunti ima samo osvojen bod, dok je Bredford uzeo četiri. Poslednji meč para dobio je Nots Kaunti sa 4:2. Dakle, meč je bio krcat golovima.

AJAKS Ž. – ČELSI Ž, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona, žene)

Na prvom četvrtfinalnom meču dame Čelsija su apsolutni favorit. Jednostavno, Ajaks nije po kvalitetu uporediv, pa tako i treba gledati na ovu utakmicu. Inače, u grupnoj fazi Ajaks je gubio od PSŽ-a i Rome. Kao i pomenuti klubovi, Čelsi je jači rival na ovom susretu.

BENFIKA Ž. – LION Ž, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona, žene)

Olimpik iz Liona je neuporediv po kvalitetu u odnosu na Benfiku. Očekuje se opšta ofanziva devojaka iz gostujućeg tabora i bunker igra domaćina. Inače, ova dva tima tima igrala su Ligu šampiona pre tri godine. Oba puta Lion je slavio sa po 5:0.

EFES – OLIMPIAKOS, 18.30

(Košarka, Evroliga)

Olimpijakos je peti, u seriji je od pet pobda i teško da mu ikako može nauditi Efes koji je po poziciji na tabeli znatno lošiji, mada je popravio igru u poslednje vreme. Grci su dobili poslednja dva meča para. Olimpijakos je na meču u oktobru prošle godine bio bolji, pri rezultatu 75:57.

ŽALGIRIS – VIRTUS BOLONJA, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Bolonja je sedma, a u poslednja dva kola gubila je od Olimpijakosa i Reala. Žalgiris je tek na petnaestom mestu i u seriji je od tri poraza. Dobijali su ga Olimpijakos, Makabi i Bajern. Interesantno, ali Bolonji ne leži ovaj rival. Četiri puta uzastopno gubila je od Žalgirisa.

ALBA BERLIN – REAL MADRID, 20.00

(Košarka, Evroliga)

Deluje kao da je reč o meču gde će biti neophodno baviti se samo koševima, odnosno učinkom, a ne krajnjim ishodom. Naime, Real je ubedljivo prvi, a Alba poslednja na tabeli. Nema tu puno polemike, ali valja znati da su Madriđani na poslednjem meču para slavili sa 99:75.

MAKABI T.A. – LION, 20.05

(Košarka, Evroliga)

Ponovo u Beogradu, Makabi kao da je baš pravi domaćin dočekuje Lion, uz želju da sačuva deveto mesto nakon tri uzastopne pobede. Neće mu biti teško s obzirom da igra sa pretposlednjom ekipom na tabeli. Inače, Makabi je dobio poslednjih pet mečeva para.

PARTIZAN MOZZART BET – BASKONIJA, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Klub iz Humske se grčevito bori za 10. mesto koje ga vodi u plej in, a da bi se to ostvarilo potrebne su pobede u serijama. Međutim, problemi uvek prate crno-belu ekipu, pa je tako i ovoga puta. Partizan će po svemu sudeći igrati protiv Baskonije bez Zeka Ledeja koji je u Teksasu. Obradović smatra da će ključ za eventualnu pobedu Partizana biti u odbrani od trojki koje može da postigne Baskonija.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara