Tudor i Marušić (Reuters)
Tudor i Marušić (Reuters)

Najava dana (utorak, 2. april): Derbi susreti u kupovima Italije i Portugalije, a zatim Premijer liga i Mozzart Bet Superliga

Vreme čitanja: 3min | uto. 02.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

NJUKASL – EVERTON, 20.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Everton tone li ga tone... Dva boda sa prethodnih pet mečeva nedovoljna su za prelaznu ocenu, pa Njukasl koji igra šareno ima pravo da se nametne kao solidan favorit na ovom susretu. Moguće je da će pokušati da se osveti Evertonu za poraz od 3:0 iz decembra meseca.

NOT. FOREST – FULAM, 20.30

(Fudbal, Engleska 1)

Forest je na ivici propasti, a pošto ima osvojena 22 boda, isto kao i Luton koji je u zoni ispadanja. To ne valja, pa će se i rukama i nogama boriti za bodove sa Fulamom koji je na poslednjih pet mečeva poražen samo od Vulverhemptona. Kako bilo, isti taj Fulam je u crnu zemlju zakopao Forest, pošto ga je na poslednjem meču para savladao sa 5:0.

BARNLI – VULVERHEMPTON, 20.45

(Fudbal, Engleska 1)

Barnli je skoro na samom začelju, a želju za premijerligaškim životom pokazao je u poslednja tri kola u kojima je izvojevao dva remija i pobedu nad Brentfordom. Poslednji međusobni susret dobili su Vulvsi minimalnim rezultatom. U poslednja tri navrata na njihovim međusobnim susretima dolazila je 0-2 igra.

VEST HEM – TOTENHEM, 21.15

(Fudbal, Engleska 1)

Pevci jure Aston Vilu, odnosno Ligu šampiona, a Čekićari Mančester junajted. Sve u svemu gosti su motivisaniji, a treba znati i da je Vest Hem bez pobede na poslednja tri susreta. Ova ekipa dobila je poslednja dva meča para na kojima je dolazila GG3+ igra. Jedna od pomenutih utakmica bila je prijateljska.

JUVENTUS – LACIO, 21.00

(Fudbal, Kup Italije)

Ovo je prvi polufinalni meč koji dolazi na red rivalima koji su pre samo par dana igrali u Seriji A. Tada je bolje prošao Lacio, koji je slavio sa minimalcem, pazite golom Marušića u trećem minutu sudijske nadoknade vremena. Dakle, bilo je tvrdo, a biće i sada.

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

SARBRIKEN – KAJZERSLAUTERN, 20.45

(Fudbal, Kup Nemačke)

Kajzerslautern se nalazi na trećem mestu Cvajte, dok je Sarbriken pri sredini tabele među trećeligašima. Dakle u polufinalu gostujuća ekipa ima veće šanse, što potvrđuje i neka ne tako bliska prošlost, odnosno mečevi para u kojima Sarbriken uglavnom nije imao sreće.

BENFIKA – SPORTING, 21.45

(Fudbal, Kup Portugalije)

Ovo je drugi polufinalni meč, a prvi je pripao Sportingu koji je slavio sa 2:1. S obzirom da je ovaj susret ujedno i derbi Portugalije, treba imati u vidu i da se i jedni i drugi bore za duplu krunu. Sporting je trenutno prvi sa 68 bodova, a Benfika druga sa tek bodom manje. Dakle, biće gusto.

NOVI PAZAR – TSC,16.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Plej-of krajnji je pik za Novi Pazar. Biće tvrdo, jer pred TSC-om i jači timovi umeju da klonu. Nevolja za domaće odnosi se na uzastopne poraze od Vojvodine i Čukaričkog. Poslednji meč para u oktobru končan je sa 1:1, a TSC je u finišu utakmice prokockao dosuđen penal.

VOJVODINA – ČUKARIČKI, 18.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Biće napeto, budući da je reč o timovima s egal učinkom. Osvojili su po 43 boda, a u skoru im je po 12 pobeda, sedam remija i osam poraza. Vojvodina je kod kuće poražena samo dva puta, a na poslednjem meču para bilo je 2:2, pošto je Čukarički do izjednačenja došao u 85. minutu meča.

GACIJENTEP – ANTALIJA, 19.30

(Fudbal, Turska 1)

Opstanak je glavna stavka za Gacijentep! Neće mu biti lako pošto ima samo jednu pobedu sa poslednjih pet utakmica, a na noge mu dolazi tim iz sredine tabele bez kisa u najskorije vreme. Gacijentep je poslednji meč para dobio sa 0:3, i to je ono što ga krepi i uliva određenu nadu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara