©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (utorak, 24. januar): Lacio - Milan i puna korpa Bundeslige

Vreme čitanja: 3min | uto. 24.01.23. | 08:14

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LACIO – MILAN, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Italija 1)

Iza Rosonera je loš niz rezultata. Prokockana pobeda nad Romom, kiks protiv Lećea, a onda i debakl u Superkupu Italije protiv Inzera. Pred Piolijevom ekipom je imperativ pobede kao dogovor na krizu rezultata ali suštinski bi trebalo da budu zadovoljni i remijem koji će ih održati na istoj distanci od Nebeskoplavih.

ŠALKE – RB LAJPCIG, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Zicer za Lajpcig, a nevolja za Šalke. Sve bliže su domaći putu u Cvajtu, jer sa samo devet bodova ubedljivo drže začelje tabele. Pošto RB Lajpcig juri čeone pozicije, odnosno Frajburg, Union i Ajntraht, igraće gosti čvrsto. Biće ovo meč gde se Šalke brani s malo šansi da uzme makar bod.

BAJERN – KELN, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Navijači Bavaraca podrazumevaju dolazak keca. Jasno, razlog su osrednje partije Kelna koji na nogama ubedljivo vodeće ekipe nema puno nada u uspeh. Za njih bi dobro bilo čak i izbegavanje debakla od pre godinu dana kada ih je Bajern savladao sa 0:4.

HERTA – VOLFSBURG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Posle pet pobeda u nizu, Volfsburg može da se nametne kao favorit. Naime, Herta ima samo jednu pobedu iz proteklih pet kola, ali i dobro sećanje na Volfsburg. Tada je bilo 0:0, a verujemo da domaćinu ne bi smetao još jedan X.

HOFENHAJM – ŠTUTGART, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Študgart je u opasnoj zoni. Za beg iz nje trebaju mu bodovi protiv Hofenhajma koji je nanizao četiri poraza, a koji bi se nastavi li da posrće vrlo brzo mogao naći u sličnoj poziciji. Biće ovo meč u kom oba tima kidišu na pobedu. Dakle, neizvesnost je zagarantovana.

SAUTEMPTON – NJUKASL, 21.00

(Fudbal, Liga kup Engleske)

U prvom polufinalnom meču Liga kupa Engleske, Njukasl igra ulogu favorita. Razlog je sećanje na raštelovani Sautempton koji je u novembru poražen na poslednjem meču para sa 1:4. Inače, GG3+ tip je u tradiciji para. Ova igra ponavljala se četiri puta uzastopno.

EMEN – PSV, 18.45

(Fudbal, Holandija 1)

PSV je apsolutni favorit. Čak ni domaća trava ne može mnogo pomoći Emenu koji je na 16. mestu, u očajničkoj potrebi da dođe do bodova za spas od ispadanja. Inače, PSV je na poslednjoj utakmici para slavio sa 4:1 u avgustu mesecu prošle godine.

ARUKA – SPORTING, 20.45

(Fudbal, Liga kup Portugalije)

Igra se na neutralnom terenu, ali zo neće značiti Aruki. Sportingova pozicija jačeg sastava je neosporna, ali ima tu još nešto. Naime, bilo je tako i prošli put, u otobru prošle godine kada je Aruka izvukla minimalac. Sportin će pokušati da se osveti za taj poraz.

HAPOEL T.A. – TURK TELEKOM, 19.00

(Košarka, Evrokup)

Tim iz Tel Aviva ima iza sebe domaći parket. Turk Telekom će mu biti ljuti rival u borbi za drugo mesto Grupe B. Inače, Turci su poslednji put u oktobru bili bolji s konačnih 89:77. Ljuta bitka sprema se i za ovu priliku.

GALATASARAJ – LIMOŽ, 18.00

(Košarka, Liga šampiona)

Kreću glavne bitke, a ova u Grupi K, Lige šampiona mogla bi više da prija Galati da u poslednje vreme ne greši kao nikada u domaćem šampionatu. Limož to vidi kao svoju šansu, tako da garanciju za bilo kakav ishod malo ko sme da da. Biće zanimljivo u svakom slučaju.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara