Najbolji tim 20. kola Mozzart Bet Superlige: Dominacija Čuke i TSC-a

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.02.24. | 13:44

Rodić predstavnik Zvezde, Saldanja Partizana

Pribojavali smo se prvog kola nastavka prvenstva u Mozzart Bet Superligi, najviše zbog potencijalno teških terena i vremesnkih uslova. Međutim, posle gotovo dvomesečne pauze imalo je šta da se vidi.

Prolećna premijera protekla je bez velihih iznenađenja, Partizan i Crvena zvezda su minimalnim pobedama protiv Javora, odnosno Voždovca, nastavili šampionsku trku. Ozbiljnost su pokazali Čukarički i TSC glavni pretendenti za mesta u Evropi.

Izabrane vesti

Možda lakše nego što se očekivalo Čukarički je prošao kroz Surdulicu (3:0). Otuda i dominacija Brđana u najboljem timu 20. kola. Siguran na golu bio je iskusni Nenad Filipović, kao i štoper Vukašin Jovanović. Bivši štoper Crvene zvezde je kumovao prvom pogotku tima Gordana Petrićč, ujedno pokazao ozbiljan rast forme.

Ipak, glavna snaga Čukaričkog na jugu Srbije bio je mladi Igor Miladinović. Pokazao je omladinski reprezentativac Srbije da bi mogao da se afirmiše tokom proleća i postane još jedna velika prodaja Čukaričkog. U odsustvu Tedića, uloga napadača pripala je Luki Adžiću. Bivši Zvezdin član je odradio posao iznad očekivanja i upisao dve asistencije.

TSC nije bio tako siguran na gostovanju IMT-u. Ali je odradio posao i odbranio veliki prednost i kapital u odnosu na pretendente za treće mesto. Ponovo je ekipa Žarka Lazetića počivala na kvalitetima Cvetkovića i Stojića, dok se u timu kola našao i vezista Kuveljić.

Veliki posao u sudaru sa imenjakom odradio je kragujevački Radnilki (3:2). Dovoljno da se u Mozzartovom izboru nađu strelac vanserijskog gola Vidži, kao i Vidosavljević.

Večiti zbirno imaju dva predstavnika. Vodeći pogodak protiv Voždovca bio je dovoljan razlog da Milan Rodić zauzme poziciju levog beka, dok je Saldanja još jednom bio čovek odluke i doneo crno-belima kapitalne bodove. Najozbiljniji kandidat za igrača sezone.

Tim 20. kola Mozzart Bet Superlige: Filipović (Čukarički) 7, Cvetković (TSC) 6,5, Jovanović (Čukarički) 7, Stojić (TSC) 7, Rodić (C. zvezda) 7 - Kuveljić (TSC) 7, Miladinović (Čukarički) 8 - Viždi (Radnički KG) 8, Adžić (Čukarički) 8, Vidosavljević (Radnički KG) 7,5 - Saldanja (Partizan) 7.


tagovi

Igor MiladinovićMiloš CvetkovićMilutin VidosavljevićMateus SaldanjaMilan RodićLuka AdžićNikola KuveljićTim kola Mozzart Bet SuperligeSali VižđiNenad FilipovićNemanja Stojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara