Komentari na vest

Najlošija Srbija u Piksijevoj eri, ali naš tim uvek igra do kraja (VIDEO)

K

Komentar

pre 10 meseci

tipa nisu igrali Mitrovic,Vlahovici,Jovic inace bi bilo drugacije ne pije vodu kada nema dobrih centarsuteva i pravih upotrebljivih lopti a kada na to dodas i odbranu koje nema onda ne Mozes ni da pobedi.
K

Komentar

pre 10 meseci

tipa nisu igrali Mitrovic,Vlahovici,Jovic inace bi bilo drugacije ne pije vodu kada nema dobrih centarsuteva i pravih upotrebljivih lopti a kada na to dodas i odbranu koje nema onda ne Mozes ni da pobedi.
S

Srecni

pre 10 meseci

Bas nisi shvatio poantu mog komentara. Godinama je vasa ista prica, sreca i ode vam ovaj nema vas nigdje. Rekli ste poslije finala u Rusiji nikad vise ni blizu…Naravno polufinala su svima tesko ostvarima treba dosta stvari se poklopiti. Otici ce navedi igraci, ali doci ce novi u to sam siguran. Napadac ce isto isplivati uskoro abd. Modrica i Perisica je tesko nadomjestiti ali doci ce drugi profil igraca i uklopiti se. Pa prakticki smjena generacije pd Rusije je obavljena (eur 2020 osmina knap ispadanje (bez Perisica) pa 3.mjesto Katar i sad finale LN). Uvjeren sam da cemo stalno biti na prvenstvima i vecinom grupe prolaziti i s tim se treba ponositi. U rangu smo s najvecim koji znamo kakve uvjete imaju. A Srbija ako s ovakvim igracima koje ste svo vrijeme imali niste 24 godine bili na EP trebate se ozbiljno zapitati tko je ti luzer i sta ne stima :D
£

£¥₩₩

pre 10 meseci

PENALDŽIJE koje izgube sva finala pričaju o luzerima😄
r

realnost95

pre 10 meseci

Ispade veći luzer onaj koji dogura do finala, nego onaj koga nigdje nema.
P

Polo

pre 10 meseci

Srbija&Crna jedna familija ❤❤❤
P

Polo

pre 10 meseci

Da se Dražin barjak vije ne bi bilo Albani..
R

Ruriri

pre 10 meseci

Mnogo botova iz moje nekada drage Zvezde, a sada i iz FSS-a.
R

RangoNS

pre 10 meseci

Mislim da je vreme da ponemo da dovodimo inostrani strucni stab.
d

dkdkf

pre 10 meseci

A gde nam je golman????
E

Evo ja znam

pre 10 meseci

Kod gola Bugara, Pavlovic izbija loptu pa trci na tu istu loptu dok Kostic to sve posmatra a Sergej se tek tada lagano vraca. Kod precke, Kostic opet posmatra a Tadic seta i pusta sut. Ocajan je odnos prema odbrani Tadica, Kostica i Sergeja pa onda ludi Pavlovic od silne zelje igra i odbranu i probija sredinu i glumi napadaca. Nije Pavlovic kriv sto oni ne igraju. A Piksi je kriv sto prvo ne vidi da ne moze da igra bez bekova a onda sto dozvoljava takav odnos prema igri “glavnih zvezda”, i sto dozvoljava Pavlovicu da preyzme previse odgovornosti a ne zna.
b

bel

pre 10 meseci

I tako u ne znanju namesti mrtvi zicer napadacu a ovaj i ne sutne,deluje seprtljavo ali da se trudi da ima m... to stoji,10akcije je zapoceo,covek daje loptu igracima blizu 16m zapanjujuce je da nijedan nas vezni to ne zna,peorao je teren i svuda ga je bilo,da li je imao greske imaoo,da li je bio nas najbolji igrac jeste.
t

tebrica

pre 10 meseci

Fudbal kod nas treba pratiti na nivou pikada ili bilijara, i tako i izvestavati o nasoj reprezentaciji i klubovima. Treba ukinuti svako moguce finansiranje, i davati pare samo da mogu omladinske skole da rade da mogu deca da treniraju pa talenti nek beze preko i potpisuju ugovore, posto ako pogledamo realno istinu u oci, nas fudbal upravo to i jeste, nista vise nego poligon za pravljenje klinaca za prodaju, to znaju ta deca koja su fudbaleri, znaju njihovi roditelji, agenti, znaju i strani klubovi koji redovno pazare ovde kod nas. Nema odnosa prema klubu, nema odnosa prema nacionalnom dresu, jer se time niko ne bavi, svi su fokusirani da se dobiju dobri ugovori, da se svi ugrade za svoj deo, a jedan od nacina da se dobije koji cent vise je da se igra i za reprezentaciju. I onda imamo igrace koji dodju iz kluba, i otaljavaju mec jer ih menadzer maltretira da igraju, Ukratko, zvucace smesno, ali najveci problem je ta fudbalska kultura koju mi nemamo, i ne ucimo decu tome. Zato treba da se ulazu pare u tenis, atletiku, vaterpolo, odbojku, rukomet, i naravno najvise u kosarku tretirati kosarku kao nacionalni sport i aj zdravo dovidjenja, a vesti o fudbalu kad je nasa zemlja u rubriku "ostalo" Sportski pozdrav
z

zmago

pre 10 meseci

nekim našim igračima je ovo 60-70ta urakmica u sezoni, borili se za titule u ligama, evropu, evropske trofeje (koliko je bugara imalo takve sezone? i uporedi nivo na kom igraju u klubovima) i sada umesto na odmor idu da igraju sa jordanom i bugarskom, ajde stavite se nekad u njihovu kožu… uslovi su nerealni, previše mečeva, nisu roboti… da može bolje, uvek može bolje, nemod odma da odustajemo i crnimo sve NAPRED SRBIJA
£

£¥₩₩

pre 10 meseci

SERBIA 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
O

Ovaj Piksi

pre 10 meseci

Čovek zarađuje 2 miliona eura što stavlja uporno 3 štopera, ne zna da napravi sastav taktiku, i čitav meč bleji ko tele neko!
S

Srbija3

pre 10 meseci

Ako sad poziv nisu mogli dobiti Pešić i Ratkov ne znam kad će
B

BokiUSA

pre 10 meseci

Kako igramo dobar je rezultat. Steca bozija da nam je grupa ko kabeza. Tako da ako ne budemo medju prve dve ekipe u grupi motaj kablove gasi svetlo... sada nam predstoji dvomec sa Madjarima i onda dolaze sve ekipe kod nas kuci.
P

PA STA

pre 10 meseci

Pobede kod kuce, nereseno na strani i idemo dalje.
N

Novak majstor

pre 10 meseci

Samo cu reci da zvanicno Piksi ima vecu platu od Zlatka Dalica , nezvanicno to ide i do 2 miliona evra . Mozemo iz Zvezde da im pozajmimo Mrkelu za selektora , isto bismo igrali a on bi bio zadovoljan i sa manje !
P

Polo

pre 10 meseci

SRBIJA 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
Y

Yui

pre 10 meseci

Prvo da se plasiramo na Evropsko
c

che t

pre 10 meseci

Dragan Stojkovic Piksi je trecerazredni trener.Pomocnici su mu teski dunsteri.Ne spadamo mi bas u sam fudbalski krem ali se od igraca koje imamo moze i mora napraviti mnogo,mnogo bolji tim.
@

@Srecni

pre 10 meseci

Svaka čast Hrvatskoj na uspesima, to niko ne osporava... Ali pazi jednu stvar i budi realan, kad vam odu Modrić, Brozović, Perišić, pitaću te onda koliko ima sati... Nema ko da vam odmeni te igrače... Nemate krštewnpg napadača od Mandžukića, Modrić kad ode, nemate kreatora igre, Perce kad ode nemate krilo, Broz kad ode, ostaće vam Kovačić i to je to braco, budi realan, svaka čast Hrvatskoj pokazuje kako se gine za dres, ali prodje generacija, prodje... Vičeti da imate Gvardiol, svaka čast mali je prva liga, ali ne radi stoper igru, nemoj zaboraviti imali smo i mi Vidića ;-) tako da u celoj priči malo realan budi!
£

£¥₩₩

pre 10 meseci

Irska Hrvatska 1:0

Golubar

pre 10 meseci

Tvoje zapazanje uopste nema potporu, Hrvatska reprezentacija ima taj ,, kult reprezentacije" i oni u bilo kom sastavu da igraju borice se do zadnje kapi znoja, dok mi zadnjih 20 godina niti se borimo za repku niti nasi igraci to shvataju ozbiljno, tu su koliko da kazemo da su ispostovali poziv uostalom to i rezultati govore , Hrvati zadnjih 15 godina u vrhu mi na evropskom prvenstvu zadnji put pre 15 godina.
r

realnost43

pre 10 meseci

Ne brini se ti za Hrvatsku. Tamo imaju sistem, talenat i svi igraju fudbal. Možda neko vrijeme neće moći ganjati polufinala i finala, ali izmislit će oni nove igrače.
T

Timoti

pre 10 meseci

Nisu imali od one generacije 98 nikoga desetak godina,pa se nisu brukali,oni ni sad sem modrica nemaju vrhunske igrace,ali imaju nekakav sistem koji funkcionise,vole reprezentaciju i podrzavaju i igraci i navijaci,a mi se prepiremo izmedju zvezde i partizana...
H

HŠK

pre 10 meseci

Nemoj se ti nista bojati za Hrvatsku ima u Hrvatskoj dosta igraca za koje ti vjerojatno nisi jos ni cuo a mogu zamujeniti te koje si ti naveo. Luka Modric je naravno jedan jedan i njega ce tesko biti nadomjestiti. Ali ima u Hrvatskoj veznih igraca koliko hoces. Da ne nabrajam sada navest cu samo 2 a to su Luka Sucic i Marin Baturina. Eto zapamti ta 2 imena. Istina je samo da nam fale napadaci ali i bez pravog napadaca nesto ostvarimo.
t

tomaš ue

pre 10 meseci

A koga to mi imamo crnjane??Koga???Deder reci mi??
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Sta kazu na ovo Ivo Andonov,Petar Tudzarov Dzaro i Rosen Gacov Kukata?
N

Nebitan10

pre 10 meseci

Nemanja Vidic!
P

Prečka

pre 10 meseci

spasila Srbiju i Piksija. Od odbrane nemamo ni O. Srećno smo bod izvukli. Ali selektor i dalje igra sa tri stopera pozadi, Katar ga nije opametio.
S

Sedorf10

pre 10 meseci

Nasa odbrambeni igraci su katastrofa. To vec ozbiljno iritira sve nas koji gledamo. Necu da vidim vise Gudelja on pravi pocetnicke greske. Unosi OGROMNU nesigurnost u celu ekipu. Bleki Milenkovic je najsporiji igrac na celom Balkanu, covece, njemu treba vecnost da se okrene oko svoje ose. Pavlovic mnogo brzi od Milenkovica, ali pogubljen jako, uvek ima bar 3-4 nereznoske greske u pasu koje nas cesto jako kostaju. Ocajni smo nazad. Menjaj nesto Piksi ili odlazi. Menjaj celu odbranu, predji na 4 u zadnjoj liniji. Uvedi Babica umesto Milenkovica, Erakovica umesto Gudelja. Dokle vise sa istim odbrambenim igracima, busni smo sa njima ko sir covece. Uradi nesto, covece. Sklanjaj te balvane.
С

Сссс

pre 10 meseci

Бабић, Машовић и Ерак су играли против Јордана па смо примили 2 комада а могли смо још који као и вечерас… нема нам спаса
E

Evo ja znam

pre 10 meseci

Za losu odbranu su krivi igraci sredine terena
S

Sedorf10

pre 10 meseci

Nasa odbrambeni igraci su katastrofa. To vec ozbiljno iritira sve nas koji gledamo. Necu da vidim vise Gudelja on pravi pocetnicke greske. Unosi OGROMNU nesigurnost u celu ekipu. Bleki Milenkovic je najsporiji igrac na celom Balkanu, covece, njemu treba vecnost da se okrene oko svoje ose. Pavlovic mnogo brzi od Milenkovica, ali pogubljen jako, uvek ima bar 3-4 nereznoske greske u pasu koje nas cesto jako kostaju. Ocajni smo nazad. Menjaj nesto Piksi ili odlazi. Menjaj celu odbranu, predji na 4 u zadnjoj liniji. Uvedi Babica umesto Milenkovica, Erakovica umesto Gudelja. Dokle vise sa istim odbrambenim igracima, busni smo sa njima ko sir covece. Uradi nesto, covece. Sklanjaj te balvane.
М

Мишљење

pre 10 meseci

Чини ми се да Лазовић и Младеновић треба да играју по боковима у одбрани, уз два централна одбрамбена играча, мислим да би било поузданије. И потребан нам је један да повеже редове на средини јер Максимовић то лоше ради, а Лукићу то и није посао. Уз Влаховића и Митровића, то би боље изгледало....
š

šid

pre 10 meseci

Od Katara samo na gore. Na Euru će da nas Englezi, Španci, Francuzi rasture za istoriju. Bugari su nam mogli dati 3-4gola.
£

£¥₩₩

pre 10 meseci

PRVO DA ODEMO NA EVROPSKO!!
s

slavija

pre 10 meseci

Ispade Krstajic Trenercina za Piksija.
L

Lalo

pre 10 meseci

Kako li je Samardzicu koji je mogao da igra za Nemce, kad vidi ovaj cemer i jad srpskog fudbala ? Nemamo mi kvalitet za fudbalska takmicenja, nista ne ocekujem od nasih vec godinama, nista me ne iznenadjuje i ne gajim nikakve nade. Bugari su nas nivo. Urusene su nam akademije fudbala, sve manje talenata koji nestaju u mrezi menadzersko-mafijaskih kombinacija, nemamo ama bas ni jednog modernog trenera, ocekuje nas prosirenje lige, zabranjujemo strancima da igraju u domacem prvenstvu... Dajte nam Neska Milovanovica za selektora, jer kad je vec bal, nek je maskenbal, gore od ovoga ne moze !
P

Polo

pre 10 meseci

Pa ipak je odabrao Srbiju,nije je pljuvao ko pojedini
v

v1ad

pre 10 meseci

Jel mozemo vise da ne gledamo trio Lukic-Gudelj-Zivkovic? Potpuno je nejasno cemu ta trojica sluze. Tadic od 34-35 godina ne moze vise da bude glavni igrac jedne ozbiljne reprezentacije.
t

tomaš ue

pre 10 meseci

A Kostic??Ubedljivo nas najjgori igrač..na celu sa Gudeljom..kapa dole..Mladenovicu..alal vera momcino..mozda najjbolji centar- sut u Evropi..
Š

Škrabotina

pre 10 meseci

mi smo veliki engleski klub...iz 70/80ih...igramo ko liverpul, aston vila, i notingem forest...iz 70/80ih...naš ceo koncept igre je bunarenje na mitra i vlaha...pa kad njih dvojice nema nema teorije da zabijemo gol USWNTu (ko razume). Kukavička igra. Duboko poštovanje netalentovanim ali vrednim ekipama poput bugarske, litvanije i crne gore. Da imaju naše pojedince svi bi bili ozbiljne ekipe. Jedino mi igramo kao trudne žene. Piksi. Pali.
S

SmPal

pre 10 meseci

Najgori je NIkola Milenkovic. Mozda je jedino Gudelj losiji od njega veceras. Ali taj Milenkovic je najgori zadnjih 10 utakmica u reprezentaciji. I Piksi ga opet stavlja!? Covece imas Babica na klupi, Masovica, Erakovica, stavi bilo koga od njih i neces se pokajati.
N

Nenad B.

pre 10 meseci

Druže, pa igrala su ti ta trojica koje pominješ protiv Jordana i primili smo 2 gola i mogli još 4, ej protiv Jordana. Nije ovde problem ko igra već formacija sa tri pozadi, ving bekovima koji su po vokaciji krila i vezanim igračima koji nisu sposobni da zatvore sve rupe koje se javljaju u igri, čak i protiv ove jadne Bugarske.
p

pennywise

pre 10 meseci

Piksi veci si bugarin od Krstajica....
G

Gostqwerty

pre 10 meseci

Kada napišeš da je kiksi zaista kiksi i da veze nema i da protežira menadžerske ljude onda veliki Mocart ne objavi komentar,a mi smo svi glupi i ne vidimo da je tako... Da trunku časti ima ostavku bi dao posle Katara,a on ni časti ni obraza ali bez problema može dva miliona godišnje u džep da strpa... SRAMOTA
S

Srecni

pre 10 meseci

Kad pisete za Hrvatsku da su sretni pljujete sebe u lice. Plasirali ste se na Svjetsko nepriznatim golom Ronalda. (Realno jedna od vecih pljacki u novije doba). U barazu ne bi prosli Luksemburg…sad ste izvukli najlaksu mogucu grupu i izvlacite se protiv slabasnih reprezentacija. Vjerojatno cete se plasirati i kao uvijek biti kanta za napucavanje. Ismijavajte se slobodno Hrvatskoj na poraze u finalu SP LN i u polufinalima, mi se svakako smijemo svakoj vasoj izjavi pojavi itd…Napisao sam poslije zrijeba za kvalifikacije kad je Piksi izjavio idemo bre lagano da je bahat bez pokrica, popljuvan sam bio. Mislim da polako dolazi na vidjelo sve. Jednostavno nemate velike igrace…sms vlahovic i kompanija mogu vrijediti po 100 miliona ne donose trofeje i jbga.
B

BudiRealaan

pre 10 meseci

Svaka čast Hrvatskoj na uspesima, to niko ne osporava... Ali pazi jednu stvar i budi realan, kad vam odu Modrić, Brozović, Perišić, pitaću te onda koliko ima sati... Nema ko da vam odmeni te igrače... Nemate krštewnpg napadača od Mandžukića, Modrić kad ode, nemate kreatora igre, Perce kad ode nemate krilo, Broz kad ode, ostaće vam Kovačić i to je to braco, budi realan, svaka čast Hrvatskoj pokazuje kako se gine za dres, ali prodje generacija, prodje... Vičeti da imate Gvardiol, svaka čast mali je prva liga, ali ne radi stoper igru, nemoj zaboraviti imali smo i mi Vidića ;-) tako da u celoj priči malo realan budi!
Y

Yui

pre 10 meseci

ISLAND-HRVATSKA 1:0 ŠPANIJA HRVATSKA 6:0
S

Sajonac

pre 10 meseci

Vidim vi ste se pretrgli od trofeja. Sine ako jednom izgubis finale moze biti nesreca ali ako ga stalno gubis, onda imas mentalitet luzera. Tako da trofeja imamo isto, i mi i vi 0. Da te otreznim.
1

1346

pre 10 meseci

Gol Ronalda u Beogradu jeste bio regularan ali Srbiji na toj utakmici nije sviran čist penal pre toga, kod rezultata 2:2, tako da smo i mi bili oštećeni tada. Bez potrebe izvlačiš taj detalj iz konteksta. Drugačija atmosfera je bila u tim kvalifikacijama i u Ligi nacija gde su pobeđene Halandova Norveška i Švedska. Ako se povrati ta atmosfera i vi i mi ćemo igrati četvrtfinale u Nemačkoj i to je negde plafon za Srbiju ali i za Hrvatsku. Previše ste poleteli sa prolascima na sreću, odnosno igru na 0:0 ili 1:1 i čekanju penala.
S

Srecni

pre 10 meseci

Pa opet ne vidite poantu od mrznje. Pa poslije Rusije je bila prica necete prismrditi nigdje pa…Otislo je vec dosta igraca, ali dolaze uvijek novi koji se uklope. I sta da dodjemo oboje do cetvrtfinala kao da je to lose. Samo sto ce to vama biti povijeni uspjeh, a nama ? :p Dok smo zivi ti i ja Srbija nece imati te medalje tako da…jedino stete je ove LN napokon je bilo dobro sudjenje i nismo uspjeli…dobra prilika propustena. A da smo osvojili vi bi opet pisali kup Prijateljskih utakmica je osvojen…o tome ti pisem…
S

Srbija Majka

pre 10 meseci

Nije ovo najlosija utakmica i nemojmo da se zavaravamo...ovo traje vec od Svjetskog prvenstva, i cini mi se da se nismo pomakli ni milimetra kada je ucenje na sopstvenim greskama u pitanju. Jordan je vec u najavi ove utakmice ogolio sve mane nase igre i stajanja na terenu. Naprosto...Krastajicu nije trebala nikakva priprema za ovu utakmicu, vec je samo trebao prepisati i gledati upravo tu utakmicu. Ne razumijem toliko rotacija u sredini terena i nekako neartikulisano igranje pojedinaca...bez smisla i bez koncepta. O pojedincima necu uopste govoriti, ali mi sa ovakvom vrstom igre koju forsira donekle iznudjeno Stojokovic, tesko da se mozemo nadati bilo kakvoj optimisticnoj predstavi, protiv iole ozbiljnijih reprezentacija i ako se plasiramo na to Evropsko prvenstvo.
£

£¥₩₩

pre 10 meseci

PRVO DA SE PLASIRAMO NA EVROPSKO!!
R

Rokstedi

pre 10 meseci

Najslabija grupa ubedljivo,po sastavu izgleda kao c grupa lige nacija,ok,plasiracemo se,ali na evropskom nemamo sta da trazimo,dosta evropskih reprezentacija ima bolju igru,sistem...
K

Koan

pre 10 meseci

Što je najgore mi nemamo boljih fudbalera od ovih. A ovi su sve suprotno od modernih igrača. Nisu brzi ni u trčanju ni u razmišljanju ni u odigravaju. Pa kad dodamo da su nam treneri na nivou igre od pre više decenija imamo ovakvu reprezentacija. Ovo se ne može mnogo popraviti.
p

piksi retard

pre 10 meseci

ovo je totalni uzas od selektora! da covek ne vidi da Gudelja ne moze da igra na stoperu, da ne menja formacije , da je zakucan za jednu ideju , da smo spori i tromi itd itd Tadic covek ne moze da igra vise 90 min pogotovu ne sa SMS-om itd....uzas uzas uzas
K

Kazablanka

pre 10 meseci

Mladenovic ubedljivo, ali ubedljivo najbolji nas igrac veceras. Lazovic osim gola nije bio narocito opasan, ali treba mu priznati da ima odlicnu zavrsnicu. Generalno smo jako losi bili veceras, kao da uopste ne znamo sta hocemo na terenu. Sve napamet. Svaki pas, sut, centarsut – napamet. Naprave dobar prodor po strani, ili u sredini, ali zavrsnog pasa i suta – nigde. Jasno je da Piksi insistira na napadackom fudbalu, ali ako taj napadacki fudbal zahteva da ti ne znas sta ces da radis s loptom u, necu reci savrsenoj, ali poprilicno cistoj situaciji, koja je poenta forsirati takav nacin igre? Mora ovo mnogo, mnogo bolje, ne zelim da zvucim kao prosecan tastatura selektor pa necu koristiti izlizanu frazu da bi svako bio bolji na klupi od trenutno Piksija. Ali Piksi mora vise da nauci da postavi igru, da stavi do znanja igracima gde im je mesto, da ne dozvoljava da ekipa ide ko muva bez glave u svakom mecu, jos od Svetskog prvenstva to traje, upravo tako smo i ispustili pobedu protiv Kameruna. Nazalost, postoji taj veliki problem oko formacije i nedostatka bekova, bilo bi divno kada bi se nasao bar jos jedan igrac slican Mladenovicu, samo za desnu stranu. Tesko je to bas resiti, i pretpostavljam da bi trebalo zakazati jos nekoliko prijateljskih utakmica u kojima mozemo jos da isprobavamo. Ovako ne ide, i to je ocigledno nakon svake utakmice.
g

gostttt

pre 10 meseci

Nema napred, dok se posteni momci oprastaju od reprezentacije u punoj snazi, na vrhuncu forme, sve je jasno. Dmitrovicu zelim da budes zacetnik, da se sada oproste i ostali cestiti momci, ciji menadzeri ne zele da ucestvuju u ovome.
P

Pluzine

pre 10 meseci

Piksi ovde su generacije igraca odrasle igrajuci 4 nazad. I sad ti igras sa 3 nazad. I to izgleda ocajno. Svaka ozbiljna ekipa ce nam dati 3 komada. (Kamerun, Svajcarska, Danska). Brazil nam je dao 2 gola ali trebao je najmanje 5 da postigne. Promeni taj nakaradni sistem sa 3 nazad. To mi NE ZNAMO da igramo. Jer to nije u nasoj tradiciji. Igraci ti nisu obuceni za taj sistem. Ne snalaze se u njemu. Ocajni smo u odbrani.
N

Nik 31

pre 10 meseci

Videlo se da ovakva odbrana nema kvalitet opet,i da niko i ne treba da bude starter od njih!Gde su Gajić,Bogosavac,Stojić,Babić, nisu sigurno lošiji od ove crne trojke pozadi! Gaćinović isto može dosta pozicija nasredini da pokrije.Kažu svi bi da budu selektori,ali niko nije slep da vidi da ne valja sa trojicom pozadi.Katar tek da ne spominjem, gde se šaćiri povampiri i za 4 godine nam da dva gola.
b

bosko2020

pre 10 meseci

Lose do bola,Gudelj pa i coravi vidi da lose igra a on ga drzi i dalje na terenu,Podjela bodova je korektno po meni.Pavlovi po meni mnogo bolji bi bio veznajk nego obrambeni igrac.Jovanovic kesa a mogao je dati gol,da barem loptu sutne,zato valjda i igra u Makabiju.Kostic je bio ok,po meni Kostic bi trebao malo vise ici u drbling i na sam gol.Mladenovic kesa.A smjesno mi sto se sprdamo sa Hrvatima koji su mnogo bolji.Cak i ako ode Modric,tu je i dalje Kovacic pa i Ivanusec dobro igra
t

tomas ue

pre 10 meseci

Mladenovic kesa..a Kostic dobar?,Pa sram te bilo..Kostic zadnji 20 utakmica ni jednom nije dobro centrirao.. a Mladenovic decko..igra 15..20 min i uvek napravi bar 2.3 stopostotne sanse..Kostic uz Gudelha najgori..ne samo sas..nego konstantno..svasta necu procitati..
B

Batistuta1

pre 10 meseci

Mi nismo reprezentacija,mi smo tragedija.Šta sam ja gledao 96 minuta...Bugarska je strašno limitirana ekipa,gurati non-stop istu formaciju,ne razumem.
1

1346

pre 10 meseci

Bez Vlahovića, Mitrovića i Jovića kao džokera reprezentacija je slabija 50% od večerašnjeg sastava. Joveljić jeste borben ali je daleko od kvaliteta ove trojice. Jovanović ne šutira u situaciji kad centarfor mora da šutne, u 92.,93. minutu. Mora to generalno mnogo bolje.
g

gott

pre 10 meseci

Kod nas svaki igrač na terenu ima neku svoju viziju kako bi sta trebalo da se uradi .Kao da ne pričaju nikako dok igraju.Ovo je bilo pretuzno za gledati kao i mnoge utakmice pre i utisak je da smo to mi a da slučajno nekad odigramo dobro kao npr. Ne mogu se setiti
С

Сима

pre 10 meseci

Пикси је једна незналица тренерска. Крстајић је одмах до њега, с тим да Пикси држи примат у незнању. Први пут од како гледам утакмице не би ми било жао да смо изгубили. Ако има образа овај дилетант ће коначно поднети оставку. Ни бољег играча ни горег тренера није било а тешко да ће и бити. Једино је Савићевић тог лажног тренерског кова, с тим да је он на време схватио да ништа не зна, па се повукао.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Čovijek nam donese svjetsku titulu i savez dovodi Piksija!? Veljka Paunovića za selektora, pa valjda je toliko zaslužio!
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Kako vreme odmice mi smo sve gori i gori. Piksi je sa taktikom i razumevanjem fudbala u opasnoj svadji, Tadic samo sa Mitrovicem zna da igra i ni sa kim vise, Pavlovica je neko slagao da je fudbaler, taj decko je dijabola i konstantna opasnost po nas gol, Joveljic i Jovanovic zajedno nisu do kolena Jovicu, Vlahovicu i Mitrovicu.
o

otodjibaje

pre 10 meseci

Da li npr sme da kaze Tadiću da nema dobar centarsut i da bi trebao to da prepusti Živkoviću, a kasnije Mladenoviću...
P

Pljuvacka nacija....

pre 10 meseci

Ajde udrite,pljujte po Piksiju jer naravno uzas smo i sve ostalo.... Kako brzo sve zaboravite to je strasno ... Jedino sto treba zameriti Piksiju je sto je verovatno trebao da igra bilo ko drugi sem SMS-a jer decko nije imao gram volje da igra ovu utakmicu .
g

gostimirko

pre 10 meseci

Sta smo zaboravili brzo?? Kao da je nekad nesto uradio za reprezentaciju bitno pa imamo sta i zaboravljat 🤣🤣🤣🤣🤣
B

Brundo

pre 10 meseci

U zivotu sve mora da se zasluzi.Oni su posteno zasluzili prazne stadione.Nije to bez ista.
Y

Yui

pre 10 meseci

Vidim u Bugarskoj su prazni stadioni,iako nemaju nikakav fudbal sve prepuno
Z

Zezanje

pre 10 meseci

Pavloviću svaka čast, možda i najbolji naš igrač ne računajući Lazovića i njegov gol. Ima ga po celom terenu i stalno napada i stvara šanse iako je štoper i ima dva metra, on je najzaslužniji i za gol protiv Crne Gore. Svi ostali tuga, čemer, jad. Kostić u reprezentaciji odigra jednu dobru utakmicu od 5
T

Tako je

pre 10 meseci

Više lik napravi problema protivničkoj odbrani nego ceo naš vezni red. U stvari kad vidimo kakav nam je vezni red i da niko ne igra u top 10 klubova u Evropi, ne znam čemu se nadamo. Još smo i odlični
E

Emperador

pre 10 meseci

Najveca greska je sto Pixi nije dobio otkaz odmah posle svetskog prvenstva
b

bel

pre 10 meseci

Isto ko Antic onda nam je svanulo hahahahaha Jedan u komentar kaze brzo zaboravljamo sta je uradio,drugi odgovara nema sta da mu se zaboravi,odlazak na SP pobedjivanje Portugala eto postalo je normalno da ovako osrednje reprezentacije pobedjujemo u Piksijevo vreme,zadnji put smo pobedili ozbiljnu rep u vreme Antica a pre toga 2000,pobedili bi i veceras da je igrao neko od ta tri spica,svi bi da smenjuju prave se pametni a koga bi da postave posle jer mi bas imamo dobre trenere...nama sa ovim igracima u sredini i zadnjoj liniji je maksimala odlazak na SP i EP i to je to i tu ni Gvardiola i Anceloti zajedno ne pomazu,mi nemamo vrhunsku klasu u ekipi i ne znam sta ste se raskokodakali,promeni formaciju isto opet cemo primati golove,da vam opet nacrtam nemamo klasuuuu.
а

ађутант

pre 10 meseci

Не треба бити много паметан да схватиш да је италијанска лига за два копља изнад грчке, шпанска изнад аустријске...Почињу утакмице менаџерски играчи...
D

Dejani

pre 10 meseci

Malo je falilo da izgubimo od bugarske djece.. Trebao je Piksi pitati ove sto je pozvao hoće li da igraju uopšte. Bolje da je pozvao onda one iz naše lige, oni bi bar ostavili srce na terenu. Ratkov je klasa za onog sto je ušao u spic.
s

sss91

pre 10 meseci

ali iz nova i iz nova Lukiiic? pored Ilica koji je imao sjajnu sezonu igra Lukic,prevara od igraca,strasno...
s

sixth

pre 10 meseci

Vec godinama Lukic medju prvotimcima. Neko tog coveka ozbiljno gura. On je Raca Petrovic 2.0
D

Dieselas

pre 10 meseci

Menadzeri vrsljaju
B

BB Show

pre 10 meseci

Umalo da nam se obije duplo, podcenismo Bugare bez 3 napadača koja sunčaju prepone po Mikonosu i Majorci.
E

Esex

pre 10 meseci

Golman dobar.blekija branim vec predugo a on sve gori..gudelj je spavao veceras,nemam racionalnije objasnjenje za najgoreg veceras..kalaba od sjaja do ocaja..zileta i sms a nije u redu da komentarisem jer su miljama daleko od svojih pozicija..kostic je blagi uzas,lukic i maksa ko dve beskorisne muve bez glave.tadic davno penzos.joveljic borben i solidan.piksi prevazidjen,procitan,sujetan,ne uci na greskama..nek nam je bog u pomoci.
P

Pa da

pre 10 meseci

Gde su pljuvači Mitrovića koji je uvek i svuda davao golove. Bez njega nemamo veze s mozgom u napadu. Brat uvek spušta loptu glavom, zagradi, ima jak šut, drži dvojicu na leđima. Svaka čast Joveljiću al daleko ispod Mitra i Vlahović pa i Jovića
g

gost 36748

pre 10 meseci

Dajte nam Indoneziju ili Tajland da se igramo.
.

.....

pre 10 meseci

Oni su jaki. Dajte San Marino ili Andoru.
g

gc

pre 10 meseci

Iskren da budem ,mi nemamo bolje od ovih,jeste falio nam Mitar,Vlahović,Jović...ali nama nedostaje taj strast igrati dresom sa drzavnim grbom to do dusevposöe Antića nije nikad ni bilo....nemozemo mi kao komšije...šteta imena imamo ali nemamo igru.. I vatru....
M

MW

pre 10 meseci

FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE TREBA UGASITI TO JE VELIKI GUBITNIK ZA DRZAVU KO NEMA REZULTATE NETREBA NI DA POSTOJI.
P

Polo

pre 10 meseci

ŠTO BUGARI NE UGASE SVOJ SAVEZ!
r

realno85

pre 10 meseci

toliko smo mi jadni da to vise nije normalno. hoce li ovaj stojkovic jednom shvatiti da mi ne mozemo da igramo s tri stopera ili ce ovog stojkovica sujeta jednostavno pojesti. ovo je dno dna
P

Partymaker

pre 10 meseci

Mogu Mađari, mogu Bugari i svi ostali koji igraju sa 3 štopera a mi kao ne možemo? Iskreno nisam ni sam ljubitelj tog sistema ali naravno da možemo da odigramo ali kada stručni štab blage veze nema onda to ovako izgleda...
G

Gost123

pre 10 meseci

Jad i beda pih!!!!!!!!!! Piksi amater...........
И

И

pre 10 meseci

Брате потпуно се слажем да нам ово не лежи. Али чекам неки конструктивни предлог ако се промени формација, кога на левог, а кога на десног бека? Само немојте оно корњача Миленковић на десног бека и крило Костић на левог бека. Једноставно немамо.
D

Darth Vader89

pre 10 meseci

Uopste nisi realan kako ti nadimak govori, takodje ni ovih 70 ljudi sto ti je lajkovalo objavu. Prvo formacija, i slep covek vidi da nemamo bekove tako da ne mozemo da igramo u formaciji sa cetvoricom pozadi. Pre Piksija bio je Muslin koji je takodje igrao sa trojicom pozadi i odveo nas na Svetsko prvenstvo, Piksi takodje odveo na Svetsko a i sada ce na Evropsko. Valjda njih dvojica bolje znaju i poznaju fudbal u odnosu na tebe i ostale a imaju i rezultate da to potvrde, tako da nemoj ti da predlazes formaciju. Drugo covek uopste nije sujetan, bas naprotiv Piksi nije egoista, gospodin je ima fudbal u malom prstu i trenutno najbolje resenje za poziciju selektora, mislis kada bi dosli Jokanovic, Djukic, Stanojevic, Milojevic, Paunovic da bila drugacija situacija? Ili neki stranac kao onaj Spanac kada smo imali i bekove i krila i vezni red i napadace pa nakraju bili treci u grupi nismo mogli Azerbejdzan i slicne da pobedimo. Shvati da su nam falila tri mozda i najbolja igraca, da nam fali Mitrovic na kome se zasniva cela igra reprezentacije, Vlahovic i Jovic koji jednim potezom mogu da preokrenu ceo tok utakmice, mi smo prosecna reprezentacija i kada ti fale takva tri igraca tesko je pobediti i Bugare. Nije smak sveta sto nismo pobedili, pogledaj malo vecerasnje rezultate Moldavija-Poljska i BIH - Luksemburg, Srbija od takvih reprezentacija vise ne gubi, desila se Bugarska nije smak sveta idemo na Evropsko prvenstvo mi i Madjari a Bugare ce u Beogradu da posaljemo kuci sa tri komada. Sigurno da igra mora i moze da bude bolja, mogli smo bolje i na Svetskom prvenstvu ali sa jedne strane to je nasa realnost spadamo u krug osrednjih reprezentacija Hrvati, Nemci, Spanci, Englezi, Portugalci su miljama daleko od nas ali eto nekada uz malo srece pobedimo i izbacimo i neke od njih. Piksi i ovi igraci su vec uradili velike stvari a uradice jos vece odvesti reprezentaciju na Evropsko posle dvadest godina, vezace dva velika takmicenja a ako ostane Piksi mozda i tri. Tako da prestanite samo da kukate i omalovazavate ljude kao sto su Piksi, Zeljko, Pesic to su legnde i rade takav posao gde je normalno da imas uspehe i padove, kao i poslovi nas obicnih ljudi ne mozemo svi da budemo Djokovic i Jokic, malo podrske i vere u reprezentaciju i Piksija ucinili su dosta dobrih stvari mozda i dostigli maksimum a mozda moze jos mnogo toga da pruze vreme ce pokazati.
P

Partymaker

pre 10 meseci

Koliko mi smešno izgledamo, to je strašno. Moderan fudbal je za nas pojam. Gudelj, Kostić, Tadic, SMS bitni igrači u svojim klubovima, koji nisu ni malo loši, dođu u reprezentaciju zaborave osnove fudbala...
n

niszvezda

pre 10 meseci

Piksija treba da bude sramota makar zbog toga što mu Krstajić čuva pedu ako ni zbog čega drugog, jer da Lazović nije dao gol Bugari bi ga dali sami sebi... Ako ovako nastavi, ostaje mu samo još da zove Radanovića za revanš da bismo izvukli pobedu...
g

gorojko1978

pre 10 meseci

Da li je ovaj Đorđe Jivanović ikada postigao gol u seniorskom fudbalu ? Iskreno nikad ga nisam video i čisto sumnjam !

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Jedan od Najboljih strelaca Izraelske lige u sezoni 15 gola I nekoliko asistencija
d

del.pje

pre 10 meseci

Piksetu za doživotnog menadžera 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣koja prevara od trebera.i igrač je bio naduvan al ovo sada.pa njega i Japanci i Kinezi oteraše
b

bel

pre 10 meseci

Ovako bi mi i prosli da nije bilo Vlahovica protiv Crne Gore,to sto neki poznvaoci misle da je ovaj spic tata mata za Vlahovica i Mitrovica to je dobar pokazatelj koliko mi znamo fudbala,sve navijacki.bez Vlahovica,Mitrovica i Jovica nemamo sta da trazimo ni protiv Bugara a ne neke ozbiljnije reprezentacije.
S

Sf

pre 10 meseci

Da nije bilo Mkadenovica a ne Vlahovica. On ga je pogodio u stopalo.
d

djon

pre 10 meseci

Dijabola koja misli da je ko na fifi,lako dati gol punim sprintom na prvu stativu pogoditi dalji ugao,takve golove daju samo vrhunski spicevi da si bar jednom sutno loptu ti bi to znao.
m

mile led

pre 10 meseci

Pa nek se i dalje zovu na spisak Joveljic, Jovanović i slična boranija
P

Partymaker

pre 10 meseci

A koga da zove kada su Vlahović, Jović i Mitar povređeni? Hajde reci mi molim te ima li ko drugi?
S

Selektore

pre 10 meseci

ajde ti reci koga bi ti zvao leba ti ?

Danijel Stojadinovic

pre 10 meseci

A koga je trebalo da zove jer su Vlahovic, Mitrovic i Jovic povredjeni u spicu.. Savu Milosevica? Darka Kovacevica? Dzajica?
Y

Yertggfkfk

pre 10 meseci

Možda bi bilo bolje da smo izgubili ovo jer ovako se nećemo rešiti "mistera" dok ne počnu i Litvanci da nas podučavaju. Milenkovića, Gudelja, Lukića, Račića, Sergeja izbaciti iz reprezentacije! Možete da pričate šta hoćete ali Eraković je izmislio fudbal za Milenkovića.
K

Kako da nije

pre 10 meseci

Videli smo protiv moćnog Jordana, izbušili ga kako su hteli. Inače dokazan u Srpskoj ligi najgoroj i najkorumprinijoj mogućoj
S

Sf

pre 10 meseci

@KAKO DA NIJE decace bio je najbolji protiv Jordana a ti si ocigledno zaslepljen. Video bi da tvog Kalabu stave sa Erhanom Masovicem i Babicem kako bi igrao kada sa Milenkovicem i Gudeljom igra katastrofalno. Videli smo vase stopere u Kataru krivi za 7 od 8 golova i veceras za gol i silne sanse Bugara. Bolje cuti. Liga je bila korumpirana za vrele vaseg Toleta. Cetvrti ste u Srbiji sta lupetas ti postenjacino. Bolje cuti.
D

Darth Vader89

pre 10 meseci

Dobro genije kada si tako pametan, koga pozvati da zameni ove igrace sto si nabrojao? Ko da igra umesto njih? Gudelj u Sevilji osvoji Ligu Evrope, Milenkovic u Fiorentini vec nekoliko godina, Sergej u Laciju jedan od najboljih igraca Serije A. Nismo mi Brazil od 200 miliona stanovnika a da od toga pola krene da igra fudbal cim prohoda. Oni mogu da izbace svake godine po 11 igraca za reprezentaciju koja ce uvek biti u vrhu mi ne mozemo, jednostavno nemamo taj luksuz.
p

popesku

pre 10 meseci

Krstaja majstore
N

Ne stima

pre 10 meseci

Mene najvise brine, sto po meni , odbrana je jos uvek kao na samom pocetku,jako mi nesigurno deluje,svaki jaci pritisak protivnika i oni ne znaju ni gde su ,ni sta su.To sa trojicom pozadi mi to ne deluje bas dobro,prosto se sva trojica ne snalaze dobro a uopste nisu losi igraci naprotiv,odlicni su..
g

guji

pre 10 meseci

Realnost. Zašto niko ne odvodi Sergeja iz Lazia, videli ste. Zašto se Zvezda nije oslonila na Joveljića, videli ste. Znali su da više od tih 4-5 miliona nikad više neće dobiti. I tako dalje i tako dalje. Ni jedan jedini igrač koji može da igra u Sitiju, Arsenalu, Barsi, Liverpulu, Realu, Bajernu i tako dalje. Možda je Tadić mogao pre koju godinu, možda Kostić može kao rezervna opcija, bez obzira na partiju danas. Uglavnom niko ne može da se uglavi u startnih 11 nabrojanih timova. To nam se nije desilo u istoriji.
m

monteroo

pre 10 meseci

Ovo smo mi bez ta tri top spica..za ovih pola sata muljanja i pet sansi...jovic bi spakovo dva komada,mitar bi ih razbio na pocetku iz one dve polusanse....vlahovicu vratis te dve povratne on to resi lagano... Onaj maksimovic i lukic to je katastrofa... Kaze ovaj sa arene los termin.los ciklus...pa neka pitaju luku modrica koji je termin...za tri dana 240 min.ostavio kosti u roterdamu...a kapiten reala... Koliko su bugari losi ovo je epski...
N

Nenad996

pre 10 meseci

Treba da se ugledamo na Hrvate, koji su dosli do toga da mnogo vise ginu i izgaraju za nacionalni tim, nego za klubove u kojima igraju. Mi smo samo skup menadzerskih igraca, koji ne osecaju tezinu i kult reprezentacije.
У

Уф

pre 10 meseci

Требамо и ми онда пратити тренд Хрвата и долазити на стадион, а не да 7 милиона стручњака седи кући и пише на моцарту
t

tomas ue

pre 10 meseci

Pa kad su se trudili..i ginui za reprezentaciju..stadion je bio krcat..gospodin Antic..oseti narod..nismo mi veverice..sad ih gleda bliznja familija i deca iz skole fudbala..
V

Veoma slabo

pre 10 meseci

Piski treba da ide, ne vidim nista novo od SP u njegovom vodjenju meca. Bugari, koji se raspadaju, nas umalo pobedise, a veliki ''strucnjak'' Krstajic je takticki nadmudrio Piksija koji istu formaciju gura. Jedva pobedismo Jordan u prijateljskoj utakmici, veoma, veoma lose. Nesto se mora promeniti u nasem pristupu mecu, u formaciji, ali i u igri, jer ne mirise da ce krajnji rezultat biti dobar.
A

Air Dogan

pre 10 meseci

Selektor je duh koji lebdi nad klupom reprezentacije.
g

gott

pre 10 meseci

Ko je gdin u kariranom odelu na Areni ,kome su falili Višlji igrači u napadu.Alooo Višlji.Sve gasi i fuc i komentatore i Tv

Lemi

pre 10 meseci

Mancester siti...
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

🇦🇮

Владан

pre 10 meseci

Преорати све стадионе у Србији и посадити кукуруз, већа вајда

КоТоГовориИстину

pre 10 meseci

Ау бруке!!! Па,људи,једна финска,малта, исланд,кипар,молдавија,румунија, грчка, словачка,грузија,јерменија, шкотска су супер силе у односу на бугарску!!!
D

Dejani

pre 10 meseci

Bugari losi totalno, a mi još lošiji. Ni jedni je mogu da sastave pas kako treba.. igraju duge lopte umjesto da se otvaraju i prave prazan prostor jedan drugom… VMS loš golman definitivno. Bolje da ga stavi u spic, biće bolji. Ne znam sto nije Rajković na golu… Momak je prvi golman i dobro je branio, a VMS samo zakorači pola koraka kada primi gol.. Bože dragi… Naši se opustili protiv Vaska Zabate kao da je trening utakmica. Niko ne grize.. A izmjene su napravljene kao da se igra protiv Ludogoreca.. Kao da nemamo drugih igrača… Taktika je bila iz seoske lige. Kada dobiješ loptu radi sa njom šta hoćeš. Piksi kao da nije trenirao sa njima.
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Protiv Jordana smo primili dva gola zahvaljujući Erakoviću, sada u napadu nam igra igrač koji maši priliku za prilikom ali žalije je što je taj dečko rezerva u ligi u kojoj fudbal zovu soccer.Pitam se da li su galaktikosi za sve ove godine bez poraza u domaćoj ligi izbacili nekog kvalitetnog igrača za reprezentaciju, ja mislim da nisu..
P

Partymaker

pre 10 meseci

Vidim grobari izbacili sve majstore fudbala, Milenković drvo teško, Pavlović ne zna gde je levo a gde desno, šta reći za Jovanovića? Lukić? Živković? O čemu pričamo? Brate mili loši smo do bola, nebitno da li je igrač iz Zvezde ili Partizana... Jednostavno loši
1

135

pre 10 meseci

Stvarno si jadan.Evo ti istrci pa igraj i odbranu i napad.Videli smo "tvoje"na SP-u
m

mikac678

pre 10 meseci

Ajde što smo igrali nerešeno sa Bugarima, nego što smo igrali nerešeno sa Krstajićem 🫨🫨🫨
M

Mirko_11

pre 10 meseci

Objasnio Krstajic vama neznalicama
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Protiv Jordana smo primili dva gola zahvaljujući Erakoviću, sada u napadu nam igra igrač koji maši priliku za prilikom ali žalije je što je taj dečko rezerva u ligi u kojoj fudbal zovu soccer.Pitam se da li su galaktikosi za sve ove godine bez poraza u domaćoj ligi izbacili nekog kvalitetnog igrača za reprezentaciju, ja mislim da nisu..
D

Darth Vader89

pre 10 meseci

Milojko vidis valjda da su nam tri najaca igraca povredjena, kada se oni oporave Joveljic nece videti teren bice cetvrti napadac, mozda je mogao da zove Ratkova ali opet ko ti garantuje da bi on urdadio nesto vise od Joveljica?
G

GostPa

pre 10 meseci

igrači Bugarske '03 i '04 napravili maltret našoj ponositoj odbrani, hvala ti Darko spasio si nas Jordana
D

Dxz

pre 10 meseci

Po cijem nalogu igra Strahinja Pavlovic
4

444444444444

pre 10 meseci

Mi sa Bugarima ne mozemo da se nosimo... mi nema sta da trazimo na evropskom da sew blamiramo sa ovakvom amaterskom igrom bez timske igre, ko muve bez glave, puno gresaka, losi pasovi.. haos
U

Usput

pre 10 meseci

Teško mi da prelomim preko jezika, al Krstajić igra smisleniji fudbal. Mi smo ovo kao klinci zvali napucavanja. Ne zasluženih 1-1. Pavlović još samo slobodnjake i kornere da počne da izvodi u ovoj ekipi...
L

Ludi Linac

pre 10 meseci

Ovo je najbolja Srbija dosad ! Hehehe Ovakvu igru nema nema ni Malta . Krstajić očitao fudbalsku lekciju ovom Peksiju . Golam na golu Bugara ima 2 utakmice heheheh . Srbija nije centar prešla , ne znaju ni oni kako su dali gol . Sramota ! Truli ste načisto . Kako se ponasaju vasi igraci za Reprezentaciju prave patriote .
G

Gledalac

pre 10 meseci

Kad ne mozes pobediti reprezentaciju koju vodi mladen krstajic da li je potrebno komentarisati nesto vise?Zamolio bih sve televizije da ne prenose ove zvezde vise jer nisu zasluzili ni da ih gledamo ovako a kamo li uzivo
K

K1996

pre 10 meseci

Milojko, propliva ti Kalaba od 25 miliona...
J

Jack Sparrow

pre 10 meseci

Ja ne znam kad god je Sergej glumio krilo ili ti neku ofanzivnog polu spica sta god bikad sansu nismo stvorili i on se i dalje gura na tu poziciju i to u tandemu sa Tadicem,bez brzine u napadu se danasnji fudbal ne igra.
G

GostPa

pre 10 meseci

Sramota za formaciju, motivaciju, odabir igrača i naposletku za selektora. Ne trče celu utakmicu, kad je sa desnog boka Bugarin ušao i pogodio prečku 7-8 odbrambenih igrača nisu napravili korak ka njemu - čudo neviđeno! Sad će otići na konferenciju i hvaliti svoj sistem, Vučića i postavku Krstajića - NAPOLJE

КоТоГовориИстину

pre 10 meseci

Сунце ти пољубим,па кикси лошији и од крлета,АУУУУУУ Боже сачувај
G

Gost111111

pre 10 meseci

“Krstajic zna sve o nama, ali mu to nece previse znaciti” e moj Piksi, i Krstajic bolji trener od tebe

КоТоГовориИстину

pre 10 meseci

Уместо да то набијемо са 5-0, ми славимо реми у стотом минуту!!!!!!! Брука и срамота!
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Piksi daj ostavku molim te... Dovedite Veljka Paunovića i formacija 4-5-1
B

Brundo

pre 10 meseci

Veljko je glup ako to uradi.Pa da mu prestolonaslednik Danilo sastavlja reprezentaciju.Neka hvala.
t

tgbny

pre 10 meseci

Urlanje komentatora kao da smo uzeli SP a ne bod Bugarskoj 😂
k

kadjuRS

pre 10 meseci

Kad god komentator izgovori "bugari", ja pomislim zar je moguce da se od ovih može izgubiti u bilo kom sportu?! Bruka i sramota, toliko statični, anemični, nepokretni ,kao na terminu. Zar je moguće da jedni vrhunski profesionalci ne mogu da pobijede poluprofesionalnu reprezentaciju Bugarske lige koja je u rangu naše druge ili premijer lige BiH. Ovako negledljivo smo izgledali jos samo protiv Slovenije kad je Vidic promasio penal, a Jorgacevic branio u Mariboru, a primio gol iz Ljubljane.
L

Legolass

pre 10 meseci

Ma Bugari su čudo.
H

Hristo Stoičkov

pre 10 meseci

Bugari su imali Stoičkova, Hrista Boneva i Berbatova. To su jako veliki igrači i glupo im se podsmevati jer trenutno imaju lošu generaciju.
O

Opa Miki

pre 10 meseci

@Hristo Stoičkov najtužnije što im se mi podsmevamo, a imamo najkontradiktorniju reprezentaciju u smislu, uvek velika imena na papiru i uvek loša igra na terenu (makar smo konstantni).
X

XD

pre 10 meseci

I posle traže da klubovi ne dovode strance a mi imamo reprezentaciju koja ne bi prošla grupu lige konferencija. Zašto bi klub koji živi od rezultata bio prisiljen da pravi igreče za fss mafiju???
M

Makks

pre 10 meseci

Slavi se bod kao da smo prosli u polufinale SP.

КоТоГовориИстину

pre 10 meseci

Ајмо оставке!
x

xyz

pre 10 meseci

Po stoti put se pokazalo da Lukic i Maksimovic ne mogu da igraju zajedno. Osim toga, i dalje nemamo plan b kada nam ne ide tj zna se da uvek izmesju 65 i 75 minuta Piksi menja oba spoljna igraca, bez obzira na rezultat, i to je to
q

qwertyytrewq

pre 10 meseci

Reprezentacija me zanima kao bacanje kamena s ramena u Mesopotamiji.

КоТоГовориИстину

pre 10 meseci

Без Митра и Влаховића,наш напад је на разини малте. Хајде сад све делије- пљувачи,да се поспете пепелом за све увреде и сву мржњу према њима двојици.
L

Ludi Linac

pre 10 meseci

Vama ne pomaze ni Ronaldinjo i Zidan iz najboljih dana . Truli ste ceo sistem . 50 godina iste bili na EP ! Ocemu Vi pricate ! Pratite Kriket
b

bn39

pre 10 meseci

Piksi nema ideje, pomocnici jos gori. Vreme je za razlaz, tuzno je gledati toliku izgubljenost selektora.
В

Вук

pre 10 meseci

Пикси, па покушај нешто друго, видиш да овако не иде позади и да голове примате од сваког ривала и свуда. Ено Малеш и Седлар ушли у Ла Лигу, стопери у зрелим годинама. Покушај нешто промени, види, погледај, пробај нешто друго. Шта ти раде ти помоћници Комљемновић и Друловић за шта узимају новац. Јел скаутирате ривала или онако аматерски па како иде... Слабо је ово од стручног штаба треба ту квалитетне младе тренере а не пријатељи, браћо, кумови.
D

Dcb

pre 10 meseci

Da li je realno da gubimo zbog interesa menadzera... Pavlovicu promeni zanimanje
d

di su pare

pre 10 meseci

nije ovo najlošija srbija u piskijevoj eri, ovo je tipična srbija u piksijevoj eri protiv dobro organizovane obrane... jednostavno plafon nam je srednji nivo zbog politike i lošeg stručnog štaba i to je to
9

999888777

pre 10 meseci

Пикси је селектор од 200 евра.
Z

Zivkovic

pre 10 meseci

Nema se gdje ici sa ovakvom igrom!
1

111222333

pre 10 meseci

Fudbalska reprezentacija Srbije, deveti ešalon ozbiljnog sporta...idemo dalje...
ž

žika.pauk

pre 10 meseci

Najstrašnije mi je što ovaj čovek ništa nije naučio iz onoga što se desilo u Kataru. Onakva igračina i ovoliki antitalenat za trenerski posao.
Z

ZAL

pre 10 meseci

Piksijevoj četi je u Razgradu od strane srpskog Bele Gutmana, Mladena Krstajića, postavljena takozvana "hoklica", da se skrlja i skalamota. Pukom srećom na kraju izgubljena su dva umesto tri već unapred upisana boda. Ima nešto i u nauci o kletvama bivših trenera. Priča ide dalje...
j

jaaaaaaa

pre 10 meseci

sramotna igra i ne znam ko vise gura ove kiksare pavlovica i milenkovica ,ovaj pavlovic misli da je maradona ssamo seva i ide napred ,direktan krivac za gol ,krenuo da napadne igraca umesto da cuva svog koji je ostao sam u 16,uzasna igra,igramo sa pola krila takoreci
b

bel

pre 10 meseci

Ti si onaj sto tvrdi da je ovaj spic bolji od Mitrovica i Vlahovica,cuti b..... ne brukaj se,da svi imaju m... ko Pavlovic bilo bi nam lakse 10akcije je napravio i jedan mrtav zicer,leti covek po terenu a ti ga pljuje jer igrao u suprotnom klubu ti si bre bu...
У

Уф

pre 10 meseci

Игру бриши бод пиши. Најлошија утакмица Србије још од Украјине, али се надам бољем издању против Мађара.
S

Sashki85

pre 10 meseci

Piksi je bruka od trenera. 90 minuta on ne ume da izmeni taktiku već tera jedno te isto. 2 sutra na gol bugari a za 96 minuta igre. Igra sa 10 igrača na protivnickoj strani... Pa nećeš ga tako dati do sutra prijatelju. Izvuci malo protivnika na sredinu terena, teško je dati gol kad se protivnik brani sa 10 igrača. Ako ne igraš da 4 pozadi, il ces da primiš gol 90% il ces ga teško dati jer se protivnik brani. A kad već napadaš, nauci malo igrače da šutiraju van kaznenog prostora, ne mora bas da se usetaju u gol sa loptom. A što se tiče igrača i igre... Pola vremena šetaju sa loptom, a drugu polovinu usporavaju igru.
O

Opa Miki

pre 10 meseci

Ovaj Lazović treba da bude na klupi samo kad je povređen, inače ga ne vaditi 90 min. iz igre.
Š

Škrabotina

pre 10 meseci

Taj Lazović je jedino ozbiljno desno krilo koje smo imali od Krasića ali su morali Ademi, Zorani, Fiće, Miće i naročito KLIĆE pre njega da igraju. A biće stalno povredjen jel je skoro zreo za penziju, ali tako god nas. Mladi perspektivci sa po 29 godina. HRK. PLJUC.
T

Transfer Boy

pre 10 meseci

Vise srece nego pameti..Ipak, biti nadigran od u najvecu ruku prosecne selekcije Bugarske koja za selektora ima Krstajica, je zaista porazavajuce..Ovakvim pristupom protiv neke kvalitetnije reprezentacije bio bi ubedljiv poraz sa minimum tri gola razlike..
E

Erik Djemba Djemba

pre 10 meseci

piski prva truba dragaceva samo zna da trubi a rasulo mu u ekipi..
d

dobarlik3

pre 10 meseci

taman pomislim da smo najgori onda vidim bosance hahahahahhahahahahaa
7

7171

pre 10 meseci

ono kad te Bugarska I Krstaja oduce od fudbala hahahhaahah
i

i to

pre 10 meseci

Zbog kalabe