Barnabas Varga (©AFP)
Barnabas Varga (©AFP)

Napadaču Mađarske žao zbog zaključavanja Rajka Mitića: Biće teška utakmica, nedostajaće nam navijači

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.09.23. | 13:48

Barnabas Varga poručuje da će reprezentacija za koju nastupa u Beogradu (četvrtak, 20.45) imati za cilj da osvoji sva tri boda u 5. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo nastavljaju se u četvrtak, a od 20.45 časova će se odigrati derbi G grupe. Na stadionu Rajko Mitić reprezentacija Srbije će ugostiti Mađarsku, u direktnoj borbi za prvu poziciju na tabeli.

Naš nacionalni tim je kažnjen od strane UEFA, neće moći da prisustvuju navijači. Odnosno, na tribinama će moći da se nađu samo deca iz škola fudbala, do 14 godina. Napadač Mađarske Barnabas Varga nikako nije zadovoljan zbog te kazne.

Izabrane vesti

Žao mi je, jer ni naši navijači neće moći da budu tamo. Biće teška utakmica, ali mi idemo u Beograd po tri poena. Svesni smo naravno da to nije lak zadatak, ali moguće je da se ostvari”, rekao je Varga.

20.45: (1,75) Srbija (3,60) Mađarska (5,60)

Prva zvezda Mađarske je Dominik Soboslaj, letošnje najskuplje pojačanje Liverpula.

Nije mala stvar za Mađarsku što neki njen igrač ima priliku da se dokaže na tom nivou. On je fantastičan fudbaler, nije slučajno što je kapiten naše reprezentacije. Srećni smo što imamo tako dobrog reprezentativca”, dodao je Varga.

Posle tri kola Mađarska i Srbija su na deobi prve pozicije G grupe sa po sedam poena. Orlovi su savladali Litvaniju i Crnu Goru sa po 2:0, a zatim odigrali 1:1 sa Bugarskom, dok su Mađari pobedili Bugare (3:0) i Litvance (2:0), a remizirali sa Crnogorcima (0:0).

---------

Izađi na crtu, ispuni dnevni zadatak sa Mundobasketa i osvoji deo nagradnog fonda od 200.000 dinara!

---------

KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO – 5. KOLO

Četvrtak

GRUPA G

18.00: (5,10) Litvanija (3,60) Crna Gora (1,80)

20.45: (1,75) Srbija (3,60) Mađarska (5,60)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

reprezentacija MađarskeFudbalska reprezentacija Mađarskefudbalska reprezentacija Srbijekvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara