Napredak produžio ugovor sa kapitenom i zahvalio se dvojici fudbalera

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.01.24. | 17:01

Kruševljani u potrazi za pojačanjima

Moralo je mnogo bolje, a moglo i slabije, jer su Čarapani u poslednja dva kola jeseni sakupili možda i neplanirane bodove u Lučanima (2:1) i Bačkoj Topoli (1:1) i tako se našli izvan opasne zone. Polusezona pod Bagdalom svakako nije bila uspešna, ali sa 21 bodom i sa 13. mesta na tabeli Napredak se nije našao na najlošijim pozicijama pred prolećnu borbu za opstanak, a među Kruševljanima provejava nada i za plasman u plej - of, s obzirom da je osmoplasirana Mladost na svega 4 boda razlike.

Svesni su u Napretku da bi im za takav podvig bilo neophodno da ozbiljno ojačaju kadar pred naredne prvenstvene borbe, a, kako je najavio sportski direktor, Mladen Dodić, potrebna su pojačanja u svakoj od linija tima i to već sa početkom priprema, 9. januara, a kompletiranje sastava trebalo bi da usledi do odlaska u Antaliju, deset dana kasnije.

Izabrane vesti

Prvi potpis je već utanačen, a staviće ga kapiten Čarapana, Uroš Ljubomirac, koji će time produžiti ugovor sa klubom do leta. Ofanzivac, koji je pod komandom Dragana Perišića i Vladimira Gaćinovića, a u nedostatku rešenja u sredini terena, jesenas uglavnom dobijao zadatke u veznom redu, sakupio je po dva gola i dve asistencije i u polusezoni bio jedan od ključnih karika za Napretkov izlazak iz krize do decembra. Na terenu je bio na skoro svim utakmicama u prvenstvu i Kupu Srbije, a izostao samo sa meča protiv Čukaričkog, kada je odrađivao kartone.

Pod Bagdalom su se zahvalili Dejanu Parađini i Lazaru Pejčiću, koji nisu uspeli da jesenas pronađu minute u dresu Čarapana.



tagovi

Uroš Ljubomirac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara