Komentari na vest

Nedelja u Seriji A: Leao ili Kvarachelija, momenat istine

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Ovi milančići jesu nalozeni ali cak ni medju njima nema najtvrdokornijih koji i dalje veruju u skudeto, pa cak i pre pobede Intera protiv Rome. Samo jos Željko, dragi nam dopisnik iz Rima, Pantelić to provlaci u svakom tekstu. Mada ima jedan koji je vise nego tvrdokoran, da ne kazemo lud, zove se Bundjasti i tvrdi da je jedini tim u Italiji koji je bolji od Intera Milan, samo je problem u Pioliju. 😂 To zvuci kao da je rekao da je njegova debela, brkata zena bolja riba od Monike Beluci, samo zato sto je njegova. 😂 Glupostima nikad kraja.
V

Voždovac

pre 3 meseca

Druže retko koji simpatizer Milana veruje u skudeto, ali ima nešto još luđe. Nemati život, nego ići po portalima i glumiti vođu navijača Intera. A živiš u Srbiji i radiš za 500€.
L

Lopta je okrugla

pre 3 meseca

@Pjanic sa tri zutaa...Hoces da kazes da problem A.C.Milan-a nije trener?Svakako da Inter ima jaci tim od A.C.Milan-a ali koliko je bodova A.C.Milan izgubio zbog raznih gluposti trenera?Koliko je igraca povredjeno?Kako je ekipa odradila pripreme?Nemoj da mislis da umanjujem vrednost Intera i onog sto ekipa radi (svaka cast,igrate jako lep fudbal).Ali to je mnogo lakse postici kad trener ima sve igrace na raspolaganju.Naravno,to je problem A.C.Milan-a i ljudi iz kluba a ne Intera.
G

Gost0007

pre 3 meseca

Razumem da trolas, ali da neko ne moze da preskoci vest o Milanu ili samo pominjanje Milana, to ne mogu da razumem. Uzivaj covece, odmori mozak bar na jedan dan.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Lopta je okrugla Druze, naravno da je Pioli problem i da biste sa nekim drugim trenerom bili blize vrhu. Ja sam samo replicirao onom deckonji koji je rekao da je problem Milana SAMO Pioli i da imaju jaci tim od Intera. I naravno, odgovorio dopisniku iz Rima. Ovi ostali koji su mi replicirali, nisu shvatili komentar, vec u svakom mom postu vide nesto negativno. Ali to je njihov problem.
z

zuu

pre 3 meseca

Dva klovna na slici, tkz prodavci magle.
Z

Zaaa

pre 3 meseca

Učinio ti se lautaro na slici?
S

Skromno

pre 3 meseca

Skromnih 3-1 ,i ovaj jedan će da zabije kvara jer tu stranu milana pokrivaju nesposobni kalabrija i matori kjer
I

Iskrr

pre 3 meseca

Čak i sa ovako lošim piolijem milan bi trebao da razbuca napoli jer ove vodi još od pre 15 god izlapeli macari