Džek Griliš (Reuters)
Džek Griliš (Reuters)

Nema Fantazija za igrače Vile: Zloupotrebili poverljive informacije, pa procurela povreda Griliša

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.02.21. | 19:50

Met Target, Nil Tejlor, Konor Hurihejn, kao i nekoliko članova klupskog osobljan odstranili plejmjkera iz svojih Fantazi timova pred duel sa Lesterom

Fantazi Premijer lige je planterano popularna igra u kojoj sastavljate timove od realnih igrača koji mogu biti prodati ili zamenjeni, a sakupljate bodove na osnovu njihovog učinka na utakmicama engleske elite. Fudbaleri Aston Vile nažalost neće više moći da uživaju u Fantaziju, a razlog je krajnje bizaran – nehotično su obelodanili povredu Džeka Griliša uoči 25. kola i utakmice sa Lesterom.

Šta se zapravo desilo? Kapiten je izostao u duelu sa Lisicama, prvi put posle skoro 50 vezanih utakmica, a fudbaleri Vile Met Target, Nil Tejlor, Konor Hurihejn, kao i timski analitičar Skot, odnosno fizioterapeut Rob su pred pomenuto kolo napravili transfer Griliša za nekog drugog fudbalera, odnosno izbacili ga iz svojih fantazi timova. Taj detalj nije prošao nezapaženo na nekoliko socijalnih platformi.

Izabrane vesti

“Dobio sam informaciju da su se na društvenim mrežama pojavile glassine da Džek neće igrati”, rekao je trener ekipe Din Smit posle poraza od Lestera i najavio da će biti sporvedena klupska istraga. To se i dogodilo, a rezultat je zabrana svim fudbalerima da igraju Fantazi Premijer lige, bar do kraja sezone.

BRAZILEIRAO, 23.55: (7,00) BOTAFOGO (4,30) SAO PAULO (1,47)

Međutim, to nije jedini način na koji je javnost naslutila da Griliš neće igrati. Dobar deo Fantazi zajednice na Reditu isticao je da su sumnje u Grilišov nastup izazvale fotografije sa poslednjeg treninga pre utakmicu. Ni na jednoj od oko dvadesetak, nije bio kapitena. Klub je doneo odluku, a u objašnjenju stoji da se gazde kluba nisu odlučile na zabranu zato što je zamena Griliša na Fantaziju uslovila curenje informacije o njegovoj povredi, već da je neprimereno zloupotrebljavati poverljive klupske informacije za potrebe igrice.



 


tagovi

Džek Griliš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara