Filkrug je srušio tiket (Reuters)
Filkrug je srušio tiket (Reuters)

Nemci ga „ohladili“, pa Mozzart zagrejao sa 50.000 dinara - to je tim koji ne gubi

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.11.22. | 09:48

U potrazi za „srećnim gubitnicima“ dosad je podeljeno 4.400.000 dinara

Morata je majstorski načeo Nemce, držala je Španija utakmicu pod kontrolom, ali onda je Hansi Flik izvršio trostruku izmenu i preokrenuo stvari na terenu - epilog je gol džokera Filkruga za remi u derbiju drugog kola takmičenja po grupama Svetskog prvenstva.

Taj pogodak ostavio je Pancere u igri za osminu finala, ali i oborio tiket Mozzartovog igrača koji je juče sjajno gađao poene igrača u košarci, pogodio je čak devet margina, i kao šlag na tortu dodao keca na Španiju.

Izabrane vesti

Na kraju ga je Furija izdala i „ohladila“, ali ga je Mozzart ugrejao sa 50.000 dinara jer je posta član TIMA KOJI NE GUBI - njegov tiket našao se među 11 onih s najvećom kvotom i jednim promašenim parom. U osam dana SP imali smo 88 „srećnih gubitnika“ kojima je podeljeno 4.400.000 dinara.

Poručili smo vam, a evo i konkretnog primera: u Mozzartu i kad padne tiket nema nervoze tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

A kako da postaneš deo tima koji ne gubi?

Prvo, potrebno je da igraš tikete u Mozzartu, na uplatnom mestu ili onlajn, preko sajta mozzartbet.com.

Zatim, potrebno je da imaš tiket koji je uplaćen tokom takmičarskog dana i na kojem se nalaze samo parovi iz tog takmičarskog dana. Takođe, na tiketu moraš da imaš bar jedan par Svetskog prvenstva u Kataru, a ukupno minimum četiri para i da si uplatio bar 50 dinara. (Na primer, ako uzmemo 29. novembar, tiket treba da bude uplaćen tog dana između 00.01 i 23.59, da sadrži bar četiri para, između ostalog i bar jednu od utakmica Holandija - Katar, Ekvador - Senegal, Vels - Engleska i Iran - SAD, i da se ostali parovi, nebitno iz kog sporta, takođe igraju tog dana).

Najvažniji uslov je, naravno, da su na tiketu pogođeni svi parovi, osim jednog.

Kada ispuniš ove uslove, ako si među 11 onih s najvećom kvotom (ne računajući promašen par), osvojićeš 50.000 dinara.

Igraj na najbolju ponudu na Mundijal u Mozzartu i ne brini. Budi pobednik.


tagovi

naplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara