Džesi Lingard (©Reuters)
Džesi Lingard (©Reuters)

Niko neće Džesija Lingarda

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.21. | 15:32

Da li je Nica spas?

Nekada smatran za jednog od najvećih talenata engleskog fudbala i – mada je precenjivan kao i svaki drugi lokalac – zaista jeste imao nekih vrlo dobrih partija. Međutim, sad kad mu je 28 godina niko više nema dilemu da je Džesi Lingard ipak plaćen više no što na terenu vredi, pa nakon saznanja da Ole Gunar Solskjer ne računa na njega u Mančester junajtedu ima popriličnih problema u potrazi za drugim klubom.

Poslednja informacija Skaj Sporta kaže da je Lingard ponuđen Nici. Tačnije, da su njegovi menadžeri obavili prve kontakte sa predstavnicima francuskog kluba. Pa će se možda dalje preći na konkretne pregovore i sa igračem i sa njegovim matičnim klubom.

Izabrane vesti

Junajted je naravno svestan da na Lingardu neće zaraditi, pa je voljan da ga pusti na šestomesečnu pozajmicu. Problem je što – niko neće Lingarda.

Prvo su ga menadžeri ambiciozno nudili Interu i Milanu: nisu hteli ni da čuju. Pre toga se pominjao i Real Sosijedad – opet ništa. Pričao je i sa nekoliko ostrvskih klubova, nije bilo dogovora. Onda su shvatili da pucaju previsoko, pa su se okrenuli Nici. Nadaju se da će sa juga Francuske u toku naredne nedelje stići i konkretna ponuda na adresu Junajteda.

Lingardov ugovor sa mančesterskim klubom ističe na leto 2022, ali on u Junajtedu nije bio u startnih 11 u Premijer ligi više od godinu dana. Ove sezone samo 179 minuta na terenu, 80 u FA kupu protiv Fotforda, 90 protiv niželigaša Lutona u Liga kupu i još devet protiv Brajtona u istom takmičenju.

Jeste Junajted ozbiljna stavka u CV-u, ali potrebno je i nešto više.



tagovi

Džesi LingardZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara