Nikola Mikić, © Star sport
Nikola Mikić, © Star sport

Nikola Mikić napustio Voždovac

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.06.20. | 12:11

Posle dve godine

Ostade Voždovac bez kapitena. U narednu sezonu Zmajevi će ući lišeni pomoći Nikole Mikića, pošto je iskusnom defanzivcu, koji je u finišu sezone nosio traku oko ruke, istekao ugovor i slobodan je u izboru nove sredine.

Završetkom takmičarskih obaveza okonačan je dvogodišnji mandat štopera, povremeno i desnog beka na krovu Tržnog centra „Stadion“. U biografiji će ostati upisao da je za tim iz Zaplanjske odigrao 50 zvaničih utakmica i postigao jedan gol.

Izabrane vesti

Hvala svima u Voždovcu na sjajnoj saradnji, od ekonomata do klupske uprave. Imao sam čast i priliku da sarađujem sa divnim ljudima u klubu koji gaji fudbalsku atmosferu. U Voždovcu sam doživeo mnogo lepih trenutaka koje nikada neću zaboraviti i stekao istinske prijatelje za ceo život. Posebno bih zahvalio vlasniku Marku Zdravkoviću na fer i korektnoj saradnji i komunikaciji i koristim ovu priliku da svima u Voždovcu poželim mnogo sreće u narednoj sezoni“, glasi oproštajna poruka Nikole Mikića.

Pre Voždovca igrao je za niški Radnički, Napredak, Crvenu zvezdu, tursku Manisu, OFK Beograd, kao i grške klubove AEL i OFI.



tagovi

Nikola Mikićfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara