Komentari na vest

Nišlije same odlučuju – na more ili u baraž

u

u

pre 12 meseci

Banju...
A

Astoria

pre 12 meseci

Losa infranstruktura, nepostojanje dugorocnog plana i vizije kako klub treba da funkcionise, omladinske i mladje selekcije nula, los skauting, prevelik upliv politike u rukovodjenje klubom (presudno), nepotizam, talovi, korupcija...nastavite niz.
B

Bogi1

pre 12 meseci

Znam u baraž
D

Domaci

pre 12 meseci

Da se dovede niski trener sa pro licencom, ima ih par (mladih) u gradu i treba im dati sansu. A gde da se afirmisu nego u svom gradu, u svom klubu. Da se obavi razgovor sa svim niskim igracima koji nastupaju u Super ligu i videti postoji li mogucnost da se vrate u Radnicki. Da se na rukovodeca mesta postave ljudi iz grada a ne kojekakvi sa strane kojima je interes svoj dzep.
E

ELMaestroKGKG

pre 12 meseci

Lazni i iskrivljeni lokal patriotizam. To moze ali ako hoces cetvrtu ligu u Nisu jer Nis nije dvomilionski grad pa da ti da i dobrog trenera i dobre rukovodioce i dobre igrace. Mora da se dovede sa strane.
D

Domaci

pre 12 meseci

Pa evo, sad imamo i trenere i igrace (samo dvojica iz Nisa) i rukovodioce sa strane pa gde smo. Ne daleko od druge lige
D

DusanBg

pre 12 meseci

Trebalo bi Piksi da dodje u Radnicki Nis, Radnicki bi zaista trebalo da uz Zvezdu i Partizan bude srpski sampionski klub
M

Meraklijski

pre 12 meseci

Bravo za komentar!!!Radnički bi trebalo da bude Niški Atletik Bilbao..sa Niškim trenerima i igračima!!!a ne kao ovi sada pKao