Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Popović narastao kao testo, Nathove lopte u stilu košarkaškog pleja, Vujačićev pad

e

ercov

pre gotovo 3 godine

Gos.Joksicu, svaka cast !
H

Hesus Hil

pre gotovo 3 godine

Sta reci sem sramne ocene za onu katastrofu od igre.Popovicu svaka cast za odbranu penala i intervenciju 1 na 1 sve ostalo jako lose. 10 lopti decko ispuca u aut. Lutovac tezak balvan,jos kad mu se pridruzio Holender eto 4 metra drva,ne zna se ko je gori...Urosevic ocaj zivi,pogotovo u napadu,covek ne zna da centrira,bezi od lopte,o Markovicu, Panticu i Jojicu ne treba trositi reci tri panja beskorisna. Vujacic i Sanicanin mislim najlosije izdanje obojice od pocetka. Rikardo dao gol ali promasio nesto sto ne sme da se promasi.Natho koliko god da je nespreman ima fudbal u malom prstu,Zdjelar standardan,Popovic spasio prolaz odbranom penala,da su dali gol,ko zna sta bi bilo do kraja.....trener duduk,sa vise srece nego pameti.Ocaj.Sta ce biti sa Socijem ne smem ni da pomislim,kad su nas ovi sabili u sesnaesterac,da smo se panicno branili pola utakmice i imali 35 posed lopte kao da smo igrali sa Bajernom.
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Odbrana (posebno štoperi) je veliki problem. Jojic i Lazar još jednom potvrdili da ne mogu igrati na visokom nivou ili bar nivou višem od Linglong lige...Rikardo jeste igrač koji je falio, ali mora se dovesti još jedan dobar napadač, sezona je duga...Sa Socijem cemo videti gde smo...
G

Gostovanja

pre gotovo 3 godine

Jojića u Surdulicu na pozajmicu...
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Od Lutovca i Uroševića ništa i ne očekujem, ali kada ovako bedno odigraju Jojić, Marković, Holender, Vujačić, a ti im podeliš po ocenu ili ocenu i po više, onda ja nisam siguran da smo gledali istu utakmicu.
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Koje ocene, crni Joksiću?! Pa meni ni jedan od njih ne bi dobio veću ocenu od 6.5 i to bi je dobio Popović zbog odbrana. Ono sinoć nit je bio fudbal nit je bila utakmica za gledanje. Ono je bilo mučenje lopte. Srećom, piše se rezultat a najslađe pobede su ovake, bez igre. Doduše, takvim pobedama možeš da pobediš samo o noga ko, pored tebe, ne igra na utakmici a DAC su prilično "bosi". Protiv iole jače ekipe, najebali bismo ko žuti. Evo, već u četvrtak moraćemo da oderemo guzice od trčanja ali i od ideja i rešavanja situacija jedan na jedan.
I

IQ

pre gotovo 3 godine

LUTOVAC i JOJIC medicinski FENOMENI.
J

Jelen pivo ne pijem ali rakiju derem

pre gotovo 3 godine

Cekamo da Samrok Stanoje ispadne
a

abrakadabra

pre gotovo 3 godine

Trener izmenama uvek menja ritam na gore. Povlačenjem nazad smo strepeli i zakomplikovali situaciju. Protiv ozbiljnije ekipe bi ispali. Ne verujem da igraci nemaju snage za 90min izvodi one koji znaju da iznesu loptu da je drze dalje od gola.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Druze,tako igrom na protivnickoj polovini,brane se samo pametne, hrabre i uigrane ekipe.
Д

Доки

pre gotovo 3 godine

Комшије честитам.вам на победи.Важна је победа и.бодови.Ено Богу хвала сад је Србија на 12 месту!Даће Бог да имамо два предстсавника у ЛШ.Али треба.бити реалан па сви да кажу :хвала.Црвена.Звездо за све у Европи што си учинила за наш фудбал.Доста је мржње.У домаћем првенству сам против вас комшије ,наравно,али кад играте у Европи или било који други клуб из Србије подржавам да победе.Кад то схватимо сви онда ће нам бити боље свима.Како да навијам за динамо из Зг ка ира против наших срба (партизан,војводина итд)??Ајде да газимо сви даље.
h

humska..

pre gotovo 3 godine

A sta ste to ucinili za Srpski fudbal? Jel to sto DESET GOD niste videli grupnu fazu nekog evropskog takmicenje, najveci vam uspeh bio prvo kolo kfal.. za tih Deset god osvojili ste 7 bodova za Srpski fudbal, A SAD CITAJ DOBRO, VOJVODINA DEVET, PARTIZAN 55.. Sad kad presednik sipa lovu, gde dovodite na desetine stranaca, masite i opet sve u krug, jer drzava placa vi se busate kako osvajate bod za Srpski fudbal.. Pa osvaja i Partizan, u poslednjih nekoliko god dva puta nas delio gol da prezimiml Az i Auzburg, jednom smo prezimili u evropi i to su sve bodovi za Srbiju.. znaci neosvajate samo vi nego imate pomoc i Partizana za skupljanje bod za kof, za razliku kad smo mi osvajali i nosili na grbaci jos nasa 4 tima u evropi koji su prolazili jedva prvo kolo ili ne.. A sve govori Partizan 55 bod, Vojvodina 9, zvezda 7..
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

I ti si druze posle ovakvog komentara dobio, za sada, 4 negativna glasa. Sve dok ima Srba koji ovako nesto smatraju negativnim nikada nam nece biti bolje. Svaku ti potpisujem. Ziv bio i slava Bogu.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Доки-Pa kad si već tako realan onda se zahvali UEFI što je promenila pravila pre 5 godina.Da nije bilo toga ko zna kad bi Zvezda igrala u Evropi.Hvala ti Zvezdo što 10 godina nisi igrala Evropu.Nije samo Zvezda zadnjih 5 godina donosila bodove za srpski fudbal,tu su bili Vojvodina,Čukarički,Tsc,Partizan jel to njihovi bodovi ne važe....
R

Ros

pre gotovo 3 godine

Sve je to u redu, svi skupljaju bodove, ali zahvaliti se samo Zvezdi i zanemariti i Partizanova učešća i proleće pretprošle sezone, malo je od vas Zvezdaša baš nekorektno. Zaboravljate da i drugi postižu neke rezultate. Jeste poslednjih godina više bodova sakupili, ali ko vas je držqo u životu 10 godina, da biste uopšte igrali tu Evropu?!
D

Dario1104

pre gotovo 3 godine

@humska Imaš pravo, 6 od 10 godina ništa nismo uradili. Patili smo, imali loš tim i loše rukovodstvo kao i rezultate. Igrači nisu imali za šampone, u to vreme vi ste osvajali titule i bili na vrhuncu moći. Koliko ste u to vreme uradili pogledaj sam. Ali nije ni približno toliko kao Zvezda ovih godina. Eto, priznajem ti sve sto si rekao. Ali u UEFA koeficijentu se racunaju samo zadnjih 5, a od tih 5 mi smo 4 puta igrali grupu i 80% bodova za Srbiju osvojili, imate ove godine šansu pa osvojite i vi par da bi dobili drugo mesto za LŠ. Jel možemo da se složimo tako ?
@

@humska

pre gotovo 3 godine

Najbolje da sad gledamo ko je imao bolje rezultate 70ih, 80ih. Vi i za tih 10 godina ne znam da li ste 3 pobede skupili.
R

Re

pre gotovo 3 godine

Vujačić jeste bio slab ali ima i on pravo na loš dan.Penal ne bi bio dosuđen da je postojao VAR jer ono niko ne sudi.Partizan je otišao i uzeo ono što mu je trebalo tako da nema potrebe za traženjem dlake u jajetu.Slovaci su u 180 minuta dvomeča odigrali nešto možda desetak.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Cuj odigrali nesto mozda 10 minuta? U 180 minuta Streda je imala inicijativu poslednjih 30 minuta u prvoj i 90 minuta u drugoj utakmici,samo na ovoj su promasili 1-na-1 zicer, penal i imali onaj korner pri kraju i sut pre kad je Vujacic blokirao inace bi to uslo.
Г

Гробарчина

pre gotovo 3 godine

Какав црни Јојић. Од неколико рупа у тиму, он је међу највећим. Шта сте ви гледали? Какав фудбал, такви и новинари.
G

Gostivoje

pre gotovo 3 godine

Ali cuj to,Natove lopte. Dodao tri puta loptu i to protiv ovih pajsera. A sinoc kaze Strajnic pa kako penal ako je pokupio loptu. A ovaj mu prvo iskrivio jednu nogu pa uzeo loptu. Strasno ko komentarise fudbal. Kaze covek Partizan kontrolise utakmicu a ovi amateri ih ubise, posed lopte 70-30,lopta bi probusila mrezu da nije Vujacic izblokirao, pa stativa,pa izmisljen ofsajd,pa penal. Prvi ozbiljniji protivnik ima da obrise patos sa ovakvim Partizanom.Ali tu je Srbija da terorisu mreze.
N

Nemanja BRE

pre gotovo 3 godine

Ako su ovi amateri sta ste onda vi kada vas uvek lako istamburamo. Profesionalci su treci tim kazahstanaca?
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Gostivoje-Natko je igrač koji jednim potezom može da reši utakmicu,to je mnogo puta dokazao,e sad nije on kriv što igrači promašuju nemoguće...Taj komentator komentariše preko 30 godina fudbalske utakmice i ostale sportove i za razliku od tebe zna šta je penal a šta ne.Da mu je iskrivio nogu kao što tvrdiš slomio bi mu je,ili bi ga na neki način povredio da ovaj ne može da ustane odmah,čovek je iskusno pao i odmah je ustao.Partizan kontroliše utakmice,u prevodu ima 1:0 iz Beograda,i 1:0 u gostima na to je komentator mislio,Dunajska Streda je morala da juri rezultat,normalno je da će imati veći posed lopte,pritom Partizan se povukao.Svaki tim protiv kojeg Partizan igra su pajseri i amateri.Vi zvezdaši ste već zaboravili da ste igrali sa Spartakom iz Trnave,i to dva puta po 1:1,jedva ste ih prošli,da li su i oni pajseri i amateri...
R

Reder8

pre gotovo 3 godine

Druze, ko ocekuje mnogo od Lazara Markovic???
N

NsBg

pre gotovo 3 godine

Partizan je bio loš,umoran i spor.Ne treba odmah momke napadati,igraju u jakom ritmu zadnja 4 meča i za kritičare koji ne znaju gol razlika je 9:0.Vujačic nije igrač za pas i mirnocu,on je borac koji igra na energiju,nocas je nije bilo mada se trudio maksimalno i to je to.Saničanin plemenit igrač,start nepotreban ali da je neki igrač iz Zvezde uklizao i onako ostavio loptu svi bi rekli novi Nesta...momci igraju pošteno i zato im ide sve kako su zamislili od početka sezone.
V

Vojica

pre gotovo 3 godine

Brzi Marković? Koga vi zaj...... e? Podseća na Babovića!
M

MarkoUk

pre gotovo 3 godine

Kladim se u sve sto imam da je brzi od tebe pa da trci bos. Zato ne komentarisi sport u kojem nisi dobar.
R

Reder8

pre gotovo 3 godine

Samo sto je Babovic klasa za njega
i

iz cheersa

pre gotovo 3 godine

a od cega je Nathko umoran? profesionalni fudbaler koji prima platu 30, 40 hiljada eura mesecno!?? umoran od zivota ili?
b

brajan

pre gotovo 3 godine

Ako moze novinar sto je nahvalio jojica da odradi analizu utakmice...koliko pretrcanih km,uspesnih dodavanja napred,dobijenih i izgubljenih duela...decko je skolski primer rekreativca...on vise nije kalibar igraca partizana
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Pa naravno da ce ga hvaliti kad ga je ovaj pdmazao debelo, inace sve si tacno rekao.. Cuj pad igre kad je Jojic izasao ahahahaha decko je rekreativac, svaki duel izgubio,nijednu loptu nije oduzeo, milion pogresnih pasova, na terenu zuji ko mušica bez glave
j

ja sam jaaa

pre gotovo 3 godine

Bitna je pobeda, a to da li su igrali kao barsa u najboljim danima ili kao podunavac bas me briga. Posle 1-0 kod kuce, igrati agresivno i kidisati ka golu je ravno samoubistvu, vi kao da pratite fudbal od juce. Nekad je bolje odigrati pametnije, pa makar igrali lose, nego srljati. Umeli ste da prozivate Milosevica kad igra napadacki pa prima golove, sad vam ne odgovara i kad se daju golovi i onda se povuce rucna. Vama niko nikad nece udovoljiti
S

Sportski__lik

pre gotovo 3 godine

ali za Jojica saigraci ga ne razumeju zato je los haahah
G

Gost....

pre gotovo 3 godine

Pao partizan nakon izlaska Jojica? Gledali smo isti mec ? Probijali su ga najstrašnije, lose se postavljao, gubio lopte na sredini i imao nepreciznih pasove u opasnoj zoni....zbog njegove loše agresije na tom delu terena su i dolazi slovaci lako do zadnje linije odbrane koja je pod pritiskom, a u nedostatku doprinosa ovog prevaranta, pravila greške.....Kad mocart hvali igraca partizana onda treba čovek ozbiljno da se razmisli....
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

Kakva trenerska prevara prosao Salzburg,Krasnodar i Kopenhagen na suvu srecu i ako je bio razvaljen od fudbala ovako nesto je moralo da mu se desi njemu je Cukaricki krajnji limit
P

Purgeri

pre gotovo 3 godine

Soči će da vam umoči.
G

Gostprost

pre gotovo 3 godine

Jovicu idi u neku petoletku radi ko limar
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

PAD U IGRI POSLE IZLASKA JOJICA?!PA ON NE MOZE BABU DA PRETRCI!NE MOZE JEDAN ISPRAVAN PAS DA KOMPLETIRA!NE MOZE JEDAN DUEL DA DOBIJE!KOJU UTAKMICU STE VI GLEDALI?!
G

Gostmama

pre gotovo 3 godine

najbolje je sto su napisali da ga saigraci ne razumeju kad odigrava iz prve.. majko mila
m

mile dodik

pre gotovo 3 godine

Pa dobro pobijedili smo, mislim da nismo ni blizu ozbiljne ekipe ali nadam se da nisam u pravu
G

Gost7

pre gotovo 3 godine

Uradite analizu Sočija temeljno da vidimo sa kim igra naš voljeni klubb
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Dali ste Vujačiću 6? Ako je ovo za 6, šta treba da uradi da dobije 5.5, da skrivi 2 penala?
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Gost78-U tekstu je navedeno da je bio katastrofalan.Da li su mu 6 zato što je Partizan pobedio.Ocene se ne dele samo na osnovu učinka igrača,već i da li je tim pobedio,izgubio ili odigrao nerešeno.Da je Partizan odigrao nerešeno večeras svi bi dobili po ocenu manje...
K

Kizoni

pre gotovo 3 godine

Bravo za Popovića ,zaista! Ali ce nas upropastiti kad tad ,vrv vec protiv Socija . Klupa ,sticanje iskustva uz po neki minut DA ,startna 1-ca NIKAKO jos uvek .
G

Gostoklo

pre gotovo 3 godine

mi smo najači limari su ljubimorni na nas nismo primili go 11 sati jeste čuli komentatora arene
M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Odbrana je bila danas najkritičnija e sada koliko je to do toga što jednom mora da im se desi loš dan a koliko do toga što su igrači zaista loši je pitanje. Očigledno su danas bili nervozni iz nekog razloga, Vujačić je baš delovao sigurno do sada a danas je baš bio pogubljen i napravio nekoliki amaterskoh grešaka, da li će se vratiti dobrim partijama ili ne ostajr da se vidi. Saničanin je nepotrebno uklizao u onoj situaciju, sve i da nije bio penal ne uklizava se u takvoj situaciji u 16 metara nikad i to bi morao da zna. I na kraju Lutovac nije bek i to je očigledno bilo, koliko god zvučalo smešno Miljković nam je nedostajao danas. On je zapravo jedini desni bek po vokaciji i bio je vrlo solidan do sada, kako ćemo igrati bez desnog beka to sveti bog zna. Trebalo bi nam bar neko pojačanje u odbrani ali verovatno nema ništa od toga..
G

Gostibor

pre gotovo 3 godine

nervozni jer kasne plate 2 metera dana.
G

Gost42

pre gotovo 3 godine

PARTIZAN JOŠ NIJE IGRAO PROTIV EKIPE KOJA NAPADA Proleter Vojvodina i Dac nisu merilo VIDELI SMO DANAS DA SU POD PRITISKOM TANKI
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

DAC je napadao, za razliku od Kairata čekam vas protiv iole ozbiljnijeg tima
G

Gostizbih

pre gotovo 3 godine

Jel ko gledao Soći kako oni igraju jeri možete reći da znam dal da se nadam daćemo proć
H

Hermano7

pre gotovo 3 godine

Lutovac, vidi se zasto ne igra. Jojic, nek mu kaze neko kad pocinje paraolmpijada. Markec karakter N U L A. Sanincani kad trci, kao baba kad hoda u rikverc.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Nemojte deliti 7 igračima Partizana,zvezdašima se prividjaju 9 i 10 toliko su opsednuti ocenjivanjem....200 komentara je bilo kako su igrači Partizana dobijali prošlu utakmicu 9 i 10 a najveća ocena je bila 8 i to strelcu gola Lazaru Markoviću....
G

Gost09

pre gotovo 3 godine

VOJVODA VUJAČIĆ HAHAHAHAHA NE ZNA ĐE BIJE
g

gostttre

pre gotovo 3 godine

Ja ne razumem vas sto ocenjujete sa mocarta, pa svi vide da precenjujete jojica i da je spor, ispada cesto... ne pravi razliku na sredini uopste i vi pisete kako je on razlog kad partizan igra dobro i takodje razlog kad igra lose zato sto on nije na terenu ?!?
9

951357

pre gotovo 3 godine

A zamisli da su odigrali dobro... Lepo ja rekoh sinoc...
B

Bjorn89

pre gotovo 3 godine

Au druže,de raduj se pobedama svog tima. Budi gospodin i čestitaj na prolazu,svih naših ekipa,kao što sam ja npr čestitao vama prolaz. Dokle više prosipaš pamet i mržnju iz sebe a ovamo se vadiš na nek statistike i gluposti. Tačno se vidi koliko si kao osoba jadan i bedan,kad ti se život sveo na pokušaj blaćenja partizana. Al okej,znate šta sledi,živi bili pa videli. Čestitke svim Srpskim klubovima na prolazu,posebno CZ,koja vadi prosek našoj zemlji predhodne dve godine. Sve najbolje i sportski pozdrav!
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Bjorn - a šta sam sad loše rekao? Da nije možda Partizan odigrao baš dobro večeras? Ajde budi realan, koliko je to za Grobara moguće. A ako imaš potrebu da kažeš nekome sa interneta kome oči nisi video da je jadan i bedan, to govori dosta o tebi. Ako se vratiš nazad, videćeš da sam jedini rekao da će Partizan da dobije tamo ubedljivije nego u Bg. Ali ono, lakše je pljuvati nekoga nego zapravo znati o čemu pričaš.