Komentari na vest

Očoa sprečio bar pet-šest golova Milana: Furiozni Rosoneri dozvolili sebi da strepe u završnici

d

demichelle

pre preko 1 godinu

Apsolutno zaslužena pobeda Milana,koja je morala da bude bar tri-četiri razlike,ako ne i ubedljivija. Nažalost,za dobru utakmicu trebaju dva rivala, domaći tim nije izašao na teren.. Krivac je Davide Nicola, čovek je danas izveo samoubistvo iz zasede,sa početnim sastavom.. Nije sporno da je imao problem sa desnim bokom, Mazzocchi i suspendovani Candreva. Ali odakle Sambia? Dečko nije igrao nijednu utakmicu od početka sezone. Imaš Brona,Pirolu, Daniliuca. Zatvori se po bokovima.. Neverovatno.. Dalje,u half liniji ti počinju Fazio i Radovanović. Pa kako njih dvojica sa 75 godina da uhvate Leaoa? Trebalo je izaći sa 4 pozadi,sa pojačanim srednjim redom,da im ne daš puno prostora,a napred šta bude. Ovako,ti si nominalno igrao sa dva napadača,koji nisu pipnuli loptu za 90 minuta. Na momente je ličilo kao da igraju protiv C ligaša.. Sramota! Ako je nešto pozitivno bilo,to je Memo Ochoa. Klasa je klasa. Spasio je katastrofe svoj novi tim. I naravno, Bonazzoli. Bog sve vidi,pa sad neka se gospoda iz uprave zamisle kakvog igrača hoće da prodaju.. Spektakularna koreografija Curve Sud, omaž čoveku koji ih je 90 ih godina lansirao u vrh tifozerija na čizmi, legendarni Carmine Rinaldi aka Siberiano..
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Ovo što Italijani igraju do 70 do 90 min nema veze sa fudbalom, to se ne zna više ko gde igra niti se drže ikakve linije na terenu.
M

Milanista1899

pre preko 1 godinu

Deset golova su mogli dati.Loša realizacija.Ali opet pobeda je se piše.Večeras Napoli pada kreće borba za scudetto
m

madžoni

pre preko 1 godinu

Sa Menjanom na golu, ekipa dobija skroz drugu fizionomiju. Neki će reći, golman k'o golman, ali ti nemaju veze sa životom.
N

Nije sprecio bar 5, 6

pre preko 1 godinu

Nego 22
l

lele bate

pre preko 1 godinu

Samleo ih milan al im treba 40 šansi za gol,neverovatno loša realizacija,ali zato imaju na golu panja dovoljan je jedan šut da primi gol i tako je i bilo
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Upravo tako umjesto da vodimo 4-5 razlike na poluvremenu dozvoljamo protivniku da se vrati u utakmicu iz ničega i to nam se dešava dosta često.prebacili smo pritisak na napoli i večeras moramo da navijamo za komšije kako god to zvučalo čudno!!!FORZA MILAN!!!
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Umesto 5,6 prema 0, zadnjih 15 minuta grcevito se borili za 3 boda, uzas. Tatarusanu jako nesiguran, ostali solidni, ali dobro prva utakmica posle svetskog prvenstva. Veliko bravo za Ocou.