Komentari na vest

Pauza nikad nije bila duža, da li se sećate ko s kim igra u osmini finala Lige šampiona?

S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 godinu

Pozdrav svim rosonerima iz milana ispred san sira!!!FORZA MILAN!!!
m

mauritanius

pre oko 1 godinu

Gost28- najbolje takmicenje u fudbalu??? Je ZAVRSENO batice u decembru,u Qatar...pogledas parametre,popularnost,Znacenje...mora da si navijac man.un.))))))). Liga sampiona je drugo gledajuci sveukupno. G.O.A.T je osvojio world cup I stavio tacku )))))) l.s se igra svake godine I igrace se...a ovakav igrac ne znam hoce li vise ikad ;) ugasio la kristinu I armiju jednookih bezobraznika... Ciaoooooooooooo ))))))))
k

krivi navod

pre oko 1 godinu

Ponovo krivi navod u tekstu. Bajern je takodje lider u svom sampionatu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Lepo bi bilo da finale bude Benfika-Napoli pa neka osvoji bilo ko od ova dva tima.Naravno bice tesko za oba tima da dodju do finala.
V

Vanredni profesor

pre oko 1 godinu

Navijam da finale bude Psg-Siti. Vreme je da titulu osvoji neko ko je nikada do sada nije osvojio.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Nismo se secali ni kad je bila kraca pauza, ima puno parova u osmini finala i tesko je to sve zapamtiti.
g

gost28

pre oko 1 godinu

Konacno najbolje takmicenje na svetu pocinje. Prosla sezona je bila nesto posebno i to se nikad nece zaboraviti niti ponoviti. Real, Bayern i Siti glavni favoriti za osvajanje i sva 3 kluba slabija nego sto su bili prosle sezone.
P

Pohahontas

pre oko 1 godinu

Sta se to desilo sto se nece ponoviti i zaboraviti? Ono kad je Barsa prestigla poraz od 5:1 protiv Psz i prosla dalje nije bilo prosle sezone.

MILAN1989

pre oko 1 godinu

PSZ je dobio prvu utakmicu 4:0 a ne 5:1 Druga utakmica se zavrsila 6:1
G

Gostun

pre oko 1 godinu

@gost28, mislim da je ipak 2018/19 bolja sezona, nikad više preokreta i zanimljivijih utakmica nego u toj sezoni.

Mekkyaku

pre oko 1 godinu

ovde bi smeo da kazem da preko 70% sanse za pobedu imaju Real, Inter, Napoli i Benfika od njih najmanje opravdanja za taj procenat ima Real , ali su oni sad uzeli KSP i verujem da su usli u nalet i da Liverpool nece stici da se vrati u formu pred ovaj dvomec jer realno sada su u katastrofa formi ,Inter bi realno trebao da izbaci Porto iako ni sam nebi sme da se kladim, dok Benfika i Napoli verujem da su najveci favoriti jer trenutno su u daleko boljim formama od svojih protivnika. E sada da predjemo na ove kako da se izrazim zaje****je parove , Leipzig i City i Chelsea Dortmund , ta dva meca vidim kao mine , u oba meca su Englezi favoriti , (ne bih rekao kao Mozzart da je City veci favorit u svom dvomecu od Napolija ili Benfike) ali poenta je da i jedni i drugi igraju prve utakmice u gostima i igraju protiv napadacki orijentisanih ekipa koje drze visok presing, ako City i Chelsea budu imalo potcenili Nemacke rivale obice im se o glavu vrlo lako ih onda ocekuje paklen posao u revansu. Tottenham i Milan , mec nemoguc za predikciju bilo kakvu , Milanu sada da se izvede 18 igraca iz prosle sezone i da ih pitaju novinari na koji nacin su uzeli titulu ne bi ni sami imali odgovor u prevodu polako propadanje nekadasnje velike Serie A dok sa druge strane imamo Tottenham koji pati od sindrona malog kluba i po meni ima vece sanse da iz ovog dvomeca prodje kao pobednik. Za kraj sam ostavio mec Paris Bayern , vrv najgori mec za predikciju jer stvarno nisam siguran ko ovde ima vece sanse da prodje dalje , bitna stavka je da obe ekipe nemaju skockanu odbranu onakvu kakvu smo nekada mogli da gledamo kod njih za vreme (Silve i Markinjosa ) i ( Boatenga i Hernandesa 2020) sto po automatizmu znaci da mozemo da ocekujemo goleadu. Ovaj dvomec se svodi ili na magiju Messija i Mbappea ili ako izadje ,,onaj " Bayern. Messi i Mbappe mogu da zavrse mec za 2 minuta a isto tako znamo da PSG moze biti ponizen na svome stadionu ako se opuste a izadje na teren ,,onaj " Bayern kakv moze.. ovde bi rekao da je ovo jedini mec koji je stvarno 50 50.. SP
k

kakav

pre oko 1 godinu

Crni inter vidi se da si kezualac,zalutali u osminu finala tek drugi put jos od diega milita,mrtvu samp.nisu u stanju da dobiju...u istom periodu porto gotovo svake sezone igrao nokaut fazu
L

Lancemi

pre oko 1 godinu

A tek sto kaze da je celsi favorit protiv dortmunda :)))
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Real prolazi Liverpool peske. Ne zato sto gotivim Real vec zato sto je Liverpool u krizi i to opasnoj.
2

233

pre oko 1 godinu

Inace real igra odlicno i ubedljivo
E

Erko

pre oko 1 godinu

233 Iako u ligi Real Madrid za sad ne igra kako treba. Liga Šampiona je drugo to je njihovo takmičenje i mnogi favorizuju Real Madrid u ovom dvomeču. Sve je moguće to stoji ali favorit je Real Madrid.
G

Gost666

pre oko 1 godinu

Milan Totenhem to ce biti najnegledljiviji fudbal ikad. Tipujem 0 0 ili 0 1