©Starsport
©Starsport

Pavkov ide kod Rašovića i Stojkovića za platu od 750.000, Zvezdi 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.08.22. | 20:24

Centarfor crveno-belih karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji

Srpsku koloniju u Al Fejhi koju sa klupe predvodi Vuk Rašović, a čiju mrežu čuva Vladimir Stojković proširiće Milan Pavkov, napadač Crvene zvezde koji je postigao dogovor sa klubom iz Saudijske Arabije i očekuje se da u narednom periodu bude ozvaničena trogodišnja saradnja.

Prema saznanjima Mozzart Sporta šampion Srbije će od transfera visokog napadača na Bliski istok inkasirati 1.000.000 evra, a razloga za tadovoljstvo imaće i strelac nekih od antologijskih golova za crveno-bele koji će godišnje zarađivati 750.000 evropskih novčanica.

Izabrane vesti

Zvezdin centarfor praktično u svakom prelaznom roku bio je aktuelno ime, a pre ponude sa Bliskog istoka interesovanje za njega pokazao je Panatinaikos, međutim ponuda iz Atine u visini od 750.000 evra nije bila dovoljna za pozitivan odgovor iz Ljutice Bogdana. Zadovoljan ličnim uslovima Pavkov je nakon revanša sa Pjunikom predočio rukovodstvu Crvene zvezde želju da promeni sredinu i karijeru nastavi u dresu Al Fejhe.

Iako je veoma efikasno otvorio sezonu i postigao pet golova na početku Mozzart Bet Superlige, centarfor iz Begeča pao je u drugi plan dolaskom Aleksandra Pešića, te je izvesno postalo da se bliži rastanak sa strelcem brojnih važnih golova za crveno-bele među kojima se posebno pamte oni postignuti u pobedi nad Liverpulom.

Podsetimo, Pavkov je početkom 2017. godine stigao u redove crveno-belih iz Radničkog iz Niša, a u dresu crveno-belih upisao je minute na 151 utakmici uz 59 postignutih pogodaka.



tagovi

FK Crvena zvezdaMilan PavkovAl Fejha

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara