Pepe, Bruno i Teljo (© Reuters)
Pepe, Bruno i Teljo (© Reuters)

Pepe kao teoretičar zavere: Argentina će biti šampion, pogledajte ko nam je sudio

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.12.22. | 18:50

„Mogli smo da budemo prvaci sveta“, kaže štoper Portugala

Hajde što su im izdanja bila sramna, nego i ponašanje. Mada, od Pepea je to moglo da se očekuje. Iskusni štoper Portugala je za eliminaciju u četvrtfinalu Mundijala okrivio – sudije.

Prema njegovoj oceni sve se u Kataru čini da bi se očistio put Lionelu Mesiju da u velikom stilu privede kraju reprezentativnu karijeri i zato su, smatra Pepe, zemljaci prve zvezde Gaučosa, uticali da se Portugal skloni s puta, iako bi – čak i da je nekako prošao Afrikance – morao da igra sa boljim iz duela Francuska – Engleska, a u borbi za titulu sa pobednikom okršaja Hrvatska – Argentina.

Izabrane vesti

U vrtlogu emocija koje su ga ponele posle razočaravajućeg rezultata u Dohi, 39-godišnji defanzivac je krivisu svalio na arbitra, Fakunda Telja iz Argentune.

Nisam video da li je bio penal nad Brunom Fernandešom, ali znam da smo mogli da osvojimo Mundijač. Posle svega imamo osećaj da se sudijski tim prema nama poneo arogantno. Argentina će biti prvak sveta. Protiv Maroka nam je sudilo pet Argentinaca. Nedopustivo je bilo da nama sudi Argentinac posle onoga što se desilo u petak, kad se Mesi žalio na arbitražu.Šta dalje da pričam... Hajde da sačekamo kraj turnira i vidimo šta će se desiti“, rekao je Pepe.

Nije se baš sportski poneo ni prilikom komentara meča sa Marokom.

„Oni su imali sreće da daju taj jedan gol. Ponosam sam na saigrače. Dali smo sve od sebe da pobedimo“, dopunio je Pepe.

Selektor Fernando Santoš je delovao razočarano, međutim, iz njegovih reči se ne bi moglo pretpostaviti da planira neke velike rezove u selekciji.

„Ova generacija nije rekla poslednju reč. Naš ciklus se ne završava u Kataru. I dalje imamo šansu da uradimo velike stvari za portugalski fudbal, a protiv Maroka smo pokazali čime sve raspolažemo. Na osnovu svega što smo prikazali u Dohi, uključujući i četvrtfinalni duel, uvereni smo da smo mogli da igramo finale i pobedimo“, rekao je iskusni stručnjak.

Čak i Bruno Fernandeš, koji je imao neliko pokušaja, a u prvom delu uzdrmao prečku, uverava da će se Portugal na narednim takmičenjima vratiti jači-

Ova reprezenatcija je pokazala snagu. Svako ko je u timu predstavio je sebe u najboljem svetlu, bili smo posvećeni cilju da promovišemo našu zemlju na najbolji mogući način“, rekao je vezista Mančester junajteda.


tagovi

reprezentacija PortugalaPepeKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara