Ronaldo (© Reuters)
Ronaldo (© Reuters)

Sve ima, samo Zlatni globus nema: Suze Kristijana Ronalda na poslednjem Mundijalu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.12.22. | 18:27

Više ga nećemo gledati na najvećoj smotri

Plače još jedna zvezda. U petak veče obišle su planetu fotografije i video zapisi kako je u suzama Mundijal okončao Nejmar, samo dan kasnije na isti način Prvenstvo sveta je gotovo i za Kristijana Ronalda. Sva je prilika da je eliminacijom od Maroka završen poslednji pokušaj jednog od najboljih golgetera u istoriji fudbala da osvoji Zlatni globus.

U njegovoj kolekciji je skoro sve. Titule u Engleskoj, Španiji, Italiji, pehari Lige šampiona, Prvenstva sveta za klubove, individualna priznanja... Samo nedostaje ono najveće, najvrednije, što ga žulja sve ove godine. Da bude sa reprezentacijom najbolji na svetu, iako je bio u Evropi.

Izabrane vesti

Imajući u vidu da će u februaru proslaviti 38. rođendan i da će 2026. već biti u petoj deceniji života nije realno očekivati da ga vidimo na narednom završnom turniru u zajedničkoj organizaciji Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Meksika. Svestan je CR7 da ovo znači kraj. Možda ne od reprezentacije, ali od Mundijala svakako.

Ostaće upisano da je na njima odigrao 22 meča, postigao osam golova, da je prvi čovek u istoriji koji je pogađao na pet različith Prvenstava sveta. I ostaće, kao beleg, da nije dao nijeda gol u eliminacionim fazama...

Zato suze...



tagovi

reprezentacija PortugalaKristijano RonaldoKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara