Pešić ima ponudu iz Emirata - u igri je 4.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.07.18. | 10:00

Crveno-beli spremni da prodaju najboljeg igrača, zadovoljni i potencijalnim obeštećenjem

Najbolji strelac i igrač Superlige u prethodnoj sezoni Aleksandar Pešić vrlo lako i vrlo brzo bi mogao da karijeru nastavi u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, saznaje MOZZART Sport. Neimenovani klub iz te zemlje poslao je na adresu Crvene zvezde ponudu tešku četiri miliona evra, što zadovoljava apetite čelnika srpskog šampiona.

Popularni Šilja je bio jedan od najjačih štihova Vladana Milojevića u prethodnoj sezoni, postigao je 25 prvenstvenih golova i podigao tržišnu vrednost. Pominjalo se da za nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije postoji interesovanje iz Kine, Nemačke i Francuske, ali su Arapi najkonkretniji.

Izabrane vesti

Ne zna se o kom klubu je reč, ali primera radi Al Ain, na čijoj klupi sedi a grozničavo traži napadač, pošto se Šveđanin Berg seli u grčki PAOK.

Naravno, crveno-beli se ne bi odrekli iskusnog centarfora, plaćenog 750.000 evra, ali Zvezdi je do kraja prelaznog roka potreban još jedan jak transfer kako bi mogla mirno da živi. Još početkom leta bilo je izvesno da će u ovom prelaznom roku otići Aleksandar Pešić ili Nemanja Radonjić, pošto za pomenutu dvojicu postoji najviše interesovanja. Klupko je počelo da se odmotava. Ponuda iz Emirata je primamljiva za obe strane, a crveno-beli su već doveli  i Nikolu Stojiljkovića kao potencijalnu zamenu za Pešića.

Ipak, promena napadača predstavlja bi ogroman rizik pre duela sa Apoelom, možda i ključnom utakmicom za Zvezdine evropske ambicije u ovoj sezoni. Možda se zbog toga sačeka sa transferom Pešića, posebno što sezona u Emiratima počinje krajem avgusta.

Crveno-beli su u ovom prelaznom roku već inkasirali 3,3 miliona evra prodajom Račića, Adžića i Frimponga. Transfer Pešića bi popunio bar do decembra klupsko kasu, ali ostavio i prazninu u ofanzivnom delu tima. Za poziciju centarfora konkurisali bi Stojiljković, mladi Joveljić i Pavkov o čijoj sudbini se i dalje raspravlja. Vrlo lako bi moglo da se desi da u slučaju odlaska Pešića srpski šampion angažuje napadača iz inostranstva. Kruže priče da crveno-beli nisu odustali od Franka Soldana.

Ipak, potrebno je prvo da Pešić realizuje transfer.

(Foto Star Sport)


tagovi

Aleksandar PešićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara