Komentari na vest

Pipo Falko: Treba mi lopta u nogama, Stanković kao Murinjo, Zvezda ovo čeka 15 godina

g

ghyfn

pre gotovo 3 godine

Treba ukinuti glupo i stetno pravilo limit 4 stranca pod hitno.... Za to sam kao i svako ko zeli dobro nasem fudbalu jer tako se radi svugde u svetu ali ima jedna stvar... Dodje stranac i daje intervju za strane medije i to je ok, i zbog toga treba da se otvorimo i dovodimo jer tako nas hvale i dizu cenu, pricajuci lepo o zemlji a ne samo o Zvezdi. Ali kaze covek ovde svi pricaju Engleski.... Kad moram tako da kazem to rade samo tako domorodci, na zalost po Africi.... Ajde kad dodje stranac turista i da pricamo Engleski, to je u redu ali da nasi treneri, funkcineri ne kazu igracima koji ovde rade i uzimaju milione da moraju da nauce Srpski jezik, ne samo zbog sporazumevanja boljeg nego imaju obavezu da daju intervju da gostuju na TV sto bi neko prevodio i lakse je pojedincima da uce Srpski nego ceo nas narod Engleski. Mi stalno idemo u krajnost. Kad pominje Murinja, zna Stankovic da je igrace koji ne govore Spanski ili Italijanski smestao u sobu sa onim koji ne govori Engleski nego samo maternji i da je tako terao one igrace da uce jezik koji nisu samostalno isli na casove. U Nemackoj, Italiji, Francuskoj, itd nece da pricaju Engleski i ako znaju, mada mnogi i ne znaju, ali nece da govore jer smatraju dosao si da radis ili cak kao turista sto nije u redu ali je tako kod njih, znaci dosao u njihovu zemlju da ih pocenjujes sa Engleskim a nisi naucio njihov jezik. A mi se utrkujemo ko ce bolje da prica Engleski, posto je bitnije to da znaju i pravilnije govore nego Srpski. Ovo je sramota mi sami sebe svrstavamo u koloniju. Znaci Stankovic bi a i svi nasi trenri i funkcioneri u svim sportovima da bukvalno narede da se nauci jezik. Pa setimo se koliko su kritikovali Bejla sto nije naucio Spanski, nazivali ga ogranicenim i ako je pricao Engleskim. Ovde kod nas imamo strance koji ne znaju rec a ovde su 3 i vise godina. Evo primer malog Odade koji je za kratko vreme naucio Srpski da govori, sto je odlican primer da moze da se nauci...
F

FalkAo

pre gotovo 3 godine

Ovaj mi je prosle godine izbio 75€ golom u 93' minuti protiv Chieva, igrao 1X.. Kako bi samo tad ta kinta legla..
v

var

pre gotovo 3 godine

Ne znam cemu hajka na Italijane, Falcinelia ju svi kovalu u zvezde kad je dosao-nismo imali pismenijeg igraca, pa radi za ekipu, pa otvara prostor za krila itd itd, a sad se sve te osobine ismevaju.. tako i ovog momka, kad god je usao videlo se da je za dve klase bolji od ostalih, a sad slabije i dobija sansu..ne razumem, da li je fora da se oteraju pa dovedu nasi neki penzioneri (kolarov pre svega) koji ce da isisavaju pare samo ili sta?!
G

Gost33

pre gotovo 3 godine

Jedan od rijetkih stranaca, koji ce praviti razliku kada je na terenu. Zelim mu dobre pripreme sa timom bez povreda, i da siroj javnosti pokaze o kakvom se igracu radi. Sretno Falko!
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Falko je igračina, problem je što igra na poziciji gde već imamo ustaljene nosioce igre, očekujem da će Ben verovatno napustiti klub uskoro, bar dok još može neki novac da se zaradi od njegovog transfera a i da se uštedi plata koja je najveća od svih igrača. Za sad dok je Ben u formi i daje golove/asistira nema rezona ubacivati rovitog Falka. Zna Dejan šta radi.
G

Gost1991

pre gotovo 3 godine

Najuspešnije klub u Srbiji, a nije osvojio duplu krunu 15 godina, a ujedno predsednik države njihov bivši vodja navijača.
D

Dupla kruna

pre gotovo 3 godine

Partizan nije osvojio duplu krunu 47 godina,od 1947 do 1994! Zato, bolje cuti.
G

Gost33

pre gotovo 3 godine

Kvalitet uvijek ispliva na povrsinu, zbog toga sam mu i pozelio dobre pripreme, bez povreda.Jer sa njegovim vjestinama, nebitno je ko mu igra na poziciji, on ce uvijek biti prvi izbor.Zna to Stankela vrlo dobro.
b

bolna istina samo

pre gotovo 3 godine

Dupla kruno, pa ti si navijac malog kluba koji 40 godina nikoga noje pobedio u LS
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Odličan igrač!!!!!
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ne znam zašto malo igra, i kada igra odigra dosta dobro, daje golove, asistencije. Možda ga spremaju za leto. Samo da ne bude kao sa Kafuom.
b

badaluuu

pre gotovo 3 godine

Decko je za nase uslove Maradona, samo da prodje pripreme videcete kakav je to igrac... Levo Katai, iza napadaca Ivanic, a desno Falko trio fantastiko! Dabl dabl golovi asistencije svako od njih...
M

Mit

pre gotovo 3 godine

Malo mi nelogicno da mu Deki ne daje sansu otkako je titula obezbedjena. Poslednje dve utakmice je na tribinama. Pa valjda njemu vise znaci nego ikome, da bi se sto bolje uigrao za kvalifikacije.
k

kme

pre gotovo 3 godine

ovaj momak samo treba da prodje primpreme, bice 100% spreman za startera...
B

Brajko

pre gotovo 3 godine

Ja sam dosao samo da napisem ono sto mi je na srcu. Ja cu po prvi put da glasam za Vucica. Navijac sam Partizana ako je na ovom portalu to bitno. Koliko se covek trudi i gradi, ne pominje ratove vec radi i gradi nam. Gledajte vi kako Srbija izgleda danas, najjaci smo u regionu. Za Vucica dok se ne pojavi bolji. Hvala predsednice!
e

e moj brajko

pre gotovo 3 godine

Idi leci se
v

var

pre gotovo 3 godine

ma nema za njega leka..
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

Koliko je igrao , učinak mu je sjajan.
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Po meni on dosta trpi, zbog Bena. Ocekivali su da ce Bena da prodaju, I da ga on zameni. Ozbiljan igrac za nase uslove pa cak I Evropska takmicenja. Momak ima nisko teziste , odlican dribling, pas, pregled igre. Po meni izbiljno pojacanje, videcemo uskoro sta ovaj fudbaler sve zna. Stankela tu malo taktikuje I priprema lagano, nece on odmah da ga ubaci pa da izgori. Kod njega igraju samo spremni igraci ne samo fizicki vec I mentalno!!!
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

Strasan igrac, dobar decko. Bice jos bolji sledece godine.
S

Sanjajte!!!

pre gotovo 3 godine

I Ivanić je bio promašaj...
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

Ivanic je jedini igrac Zvezde na kom bi Zvezda mogla pristojan novac da zaradi. Samo jedna sezona bez Evrope ovaj Terzin balon ce puci. Falko je isto dobar igrac, ali se previse novca u njega ulozilo bez neke finansijske koristi. Realno I da udjete u LS to vam jedva godisnji budzet pokriva. Da se ne lazemo, i Dimamo samo od grada Zagreba dobija ogroman novac, pa opet mora prodavati igrace. I vise su u evropskim takmicenjima i od Partizana i od Zvezde. Ljudi pametno rade. Ulazu u skauting svoje skole, dovode mlade igrace iz regiona, i iskusne za dodatni kvalitet. Realno Zvezda u ovom trenutku nema igraca za kog bi vise od 3 miliona uzela
G

Gost zasticky

pre gotovo 3 godine

a vi?
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

Pa prodajemo igrace. Ima dece
w

what!?

pre gotovo 3 godine

Ljudi, da li neko narucuje ove tekstove protiv ovog momka, kad god je igrao bio je najbolji na terenu, a pritom nije ni spreman 100%, a vec se zakljucuje kako se vise ocekivalo. Ne gospodo, ovaj momak je opravdao ocekivanja, dajte mu konacno sansu pravu i bice jos bolji!
G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

ne, falko nije opravdao ocekivanja, kad prodje komplet pripreme videces da je to opasan igrac... ovo do sad je 30% njegovih mogucnosti, ivanic i katai su prica za sebe, a falko je nivo iznad samo da se uklopi
Ć

Ćkomi

pre gotovo 3 godine

Bravo za komentar