Komentari na vest

Pljušte pohvale na Samardžićev račun: Inteligentan momak sa izvanrednom tehnikom i kontrolom lopte

G

Gostgg

pre oko 1 godinu

Jel moze malo lakse sa ovakvim bombasticnim vestima, prvo sto on mora jos pasulja da jede, drugo sto je decko mlad jos vrlo, kad citam ove vesti mislim da lik igra u junajtedu i da resava utakmice iz kola u kolo a ne da igra u udineu i ima 5 dobrih dodavanja po utakmici, da ima talenat to stoji i drago mi je ako ga u potpunosti iskoristi ali ove price da je on bolji od bajcetica ili ovaj od njega ili da smo dobili igraca u reprezentaciji za 10 godina na osnovu 2,3 vesti mocartove redakcije je malo smesno i malo neukusno
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Srbija je izgleda ubola dzek pot sa Samardzicem mirni smo Tadic ima naslednika.Bajcetic se definitivno opredelio za Spaniju a i mislim da nam je Samardzic potrebniji.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Prave tolike hvalospeve o Bajceticu i Samardzicu, a nisu nista posebni igraci. Bolji onaj Kvercelija iz Napolija ili Belgijanac Openda.

elmagico

pre oko 1 godinu

a jel za Bajcetica zvanicno da je izabrao Spaniju ili se jos ne zna?
r

roni

pre oko 1 godinu

jel moze sad tadic da se otera?
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Ljepo je cuti kada trener sipa ovakve hvalospjeve za igraca...jer u vecini situacija to nije slucaj, a to samo govori o kakvom je igracu rijec. Mislim da je Srbija dobila buducnost na sredini terena i ako vec nismo uspjeli da privolimo Bajcetica...koji sigurno nebi imao toliki uticaj na igru kao sto ce to imati Samardzic. Sada ga selektor Stojkovic samo lagano treba uigravati sa Ivanom Ilicem i mozda Grujicem i da imamo za narednih deset godina sigurnu sredinu terena sa veoma kvalitetnim i tehnicki potkovanim igracima. Ne znam zasto je Babic skinut sa ovog skracenog spiska ali se nadam da je neka povreda ili sta vec...jer nam je odbrana definitivno najveci problem. Sto je jos gore i Milenkovic vise nije na tom nivou na kojem je igrao i bio jedan od boljih stopera.
L

Loznica

pre oko 1 godinu

Bapokon normalan komentar.👍👍
N

No.1

pre oko 1 godinu

"Nemac ti je to"
g

gost945

pre oko 1 godinu

Zasto nema ni reci o golu Erhana Masovica ? Odlucujuci gol protiv Lajpciga. Strelac je bio i na prosloj utakmici. Eto, samo kazem
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Ima nego ne gledaš dobro
I

I

pre oko 1 godinu

Bio je tekst o tome, cela vest.
G

Gosthysh

pre oko 1 godinu

čini mi se da je bilo i u blicu pišu o njemu , greška je bila po ga nisu vodili na SP
k

kp

pre oko 1 godinu

Pogledaj malo bolje objavili su vest
s

srb1234

pre oko 1 godinu

Decko je bar duplo bolji igrac od Bajcetica koji dobija minute u Liverpulu zato jer se ne zna ko je gori.
1

1388

pre oko 1 godinu

Par puta sam isto napisao...prosek