Dušan Vlahović (©AFP)
Dušan Vlahović (©AFP)

Po Rangnikovom ukusu – Dušan Vlahović na meti Milana

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.07.20. | 12:03

Uzmite sa rezervom, ali...

Za Luku Jovića i Nikolu Milenkovića odavno se zna, ali sudeći prema poslednjim informacijama Ralf Rangnik, izvesno novi trener Milana, skrenuo je pogled ka Firenci i namerio se na – Dušana Vlahovića!

Italijanski Skaj, ali i specijalista za transfer vesti Đanluka Di Marcio izvestili su da su Rosoneri spremni da izdvoje 75.000.000 evra kako bi doveli Sandra Tonalija (vezista Breše, već viđen u Interu), Seltikovog štopera Kristofera Ajera – Lajpcigov Dajot Upamekano je Milanu skup – i ono što nas najviše zanima: Vlahovića za sam špic.

Izabrane vesti

Ima to smisla, Rangnik voli mlade i talentovane igrače, a navodno je procenio i da bi Vlahović savršeno legao Antu Rebiću u navali Viole.

Vlahović svakako jeste jedan od najtalentovanijih napadača Evrope iz klase 2000, a prošle sezone je na 24 utakmica za Fjorentinu postigao šest golova, ali još nije produžio ugovor.

Sad, da li će Rangnik i uspeti da sprovede svoje misli u delo – sasvim je druga priča. Ali da jesu ovo igrači po Rangnikovom ukusu – apsolutno jesu.


tagovi

Dušan VlahovićSandro Tonali

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara