Pogled na srpsku Dohu: Indijci u našim dresovima, užičko kolo i poziv Aci Lukasu

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.12.22. | 18:38

Još malo atmosfere iz glavnog grada Katara

Čitali ste tokom većeg dela dana o atmosferi ispred hotela Riksos. Deluje po snimcima i fotografijama naših izveštača iz Dohe da će Srbija imati značajnu prednost na stadionu „974“. Odlično su bili raspoloženi navijači Srbije pristigli iz svih krajeva sveta u Dohi, ubeđeni da ćemo biti svedoci velikog dana ovdašnjeg fudbala, i da će Švajcarci pasti.

Kako se bliži početak meča tako je atmosfera na ulicama Dohe sve usijanija. I dalje je vrlo zanimljivo u epicentru ludila, bazi srpskih navijača. Srpski državljani su dobili i ispomoć u vidu nekoliko Indijaca. Oni su na poprište duela sa Švajcarskom došli u dresovima Orlova. Sa sve imenima na leđima.

Izabrane vesti

Bilo je svakakvih dešavanja ispred hotela Riksos. Sve su to pratili sa terase i naši reprezentativci. Bilo je i onih inventivnih koje je pogodila pesma, pa su zvali Acu Lukasa, koji je sinoć pevao u Dubaiju.

Raspalili su Srbi i užičko kolce. Nadamo se da će atmosfera biti takva i večeras oko 22 časa. Da će se slaviti do duboko u noć. Kako je sve to izgledalo danas u Dohi, ispred hotela Riksos, pogledajte OVDE.



tagovi

OrloviOrlovi 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara