Poketino odbio Nicu, i dalje se čeka smena Lusijana Favra

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 09:36

Veliki problemi u redovima Partizanovog rivala

Nema kraja problemima u redovima, Partizanovog evropskog rivala, Nice. Tim sa Azurne obale je očajno počeo novu sezonu, bez obzira na velika ulaganja i renoviranje tima. Ceh će platiti iskusni stručnjak Lusijan Favr, pitanje je samo do kada će čelnici Nice imati strpljenja za njega.

Odnosno i dalje se čeka ozbiljno rešenje za klupu Nice, pošto je predlog o novom poslu odbio Maurisio Poketino. Posle otkaza u PSŽ-u Poketinu se pružila mogućnost da ostane u Ligi 1 i preuzme klub iz Liga konferencije koji je sa velikim uspehom prethodne takmičarske godine vodio njego naslednik u Parisu Kristof Galtije. Međutim, Poketino u ovom trenutku želi da se odmori, i preskoči ovu sezonu.

Izabrane vesti

Tako će klub sa Azurne obale morati da se okrene drugim rešenjima jer romansa sa Lusijenom Favrom ovog puta nije bila uspešna.  Zameraju mu se pojedine izjave, a ponajviše forma i hemija u ekipi. S druge strane, u svoju odbranu Favr navodi manjak njegove umešanosti u regrutovanje novih imena i dolazak nekolicine njih pred sam kraj prelaznog roka.

Imao je Lusian Favr sastanak sa čelnicima kluba u utorak popodne, odlučeno je da nastavi da vodi tim, ali je jasno da je njegova sudbina zapečaćena.

Nica je trenutno na 13. mestu francuske Lige 1 s promenljivom formom, svega pet datih golova i devet primljenih golova.


tagovi

Maurisio Poketino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara