Komentari na vest

Pravobranilac Evropske Unije: Može Superliga, ali njeni učesnici ne mogu da ostanu u Fifi i Uefi

G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Naravno da je velika korupcija i lopovluk u UFEa kao i u FIFa ali je to stari sistem koji je osmislila Evropa i svet da se kontrolise i rasporedjuje protok novca, fudbalska pravil, nacionalne lige i selekcije. Nije savrseno ali funkcionise prilicno dobro, jedina greska je sto podlezu stalnim pritiscima i stalno sve cesce menjaju pravila, sto ni fudbaleri i treneri ne mogu da prate a kamo li mi navijaci. Mislim da je osnivanje Suprt lige pohlepa pojedinih klubova koji zele vise novca za sebe, jer im nije bitan razvoj fudbala nego sopstveni financiski prosperitet. A ti isti klubovi zaboravljaju da su mnogo puta gurani ka uspehu od strane sudija. Sadasnje svetsko prvenstvo sa svim svojim manama u organizaciji je pokazalo da svi igraju fudbal, i da nema favorita, ako se iole posteno sudi. Stop ubicama fudbala, neka oni igraju svoju zatvorenu ligu, mi zelimo da gledamo neizvestan fudbal, gde neki klubovi imaju sansu da izrastu u heroje, iako im budzet nije astronomski. Ovo prvenstvo je pokazalo i to da igrac ne mora da vredi stotine miliona da bi izrastao u heroja. Pogledajte Monako, Japan, Koreju itd. pa ce te se uveriti u istinitost moje price. Zalosno je sto se fudbal unistava i pretvorio se u industriu para, kao u ostalom i sve oko nas.
C

CL16

pre preko 1 godinu

Pa gledajte samo sta FIFA zeli napraviti od Svjetskog prvenstva! Cirkus klasicni! Mjesec i po dana maltretiranja i fudbalera i navijaca! Pare, pare proklete :)
C

CL16

pre preko 1 godinu

Naprijed SuperLiga! Stop UEFA i FIFA fasistima! Koja je razlika izmedju jednih i drugih neka mi neko objasni!? Jedni su za najjace klubove i otvoreno se zalazu za to! A drugi... e ovi drugi puste da igraju i ovi siromasniji klubovi, ali im pomocu sudija, raznih drugih malverzacija ne daju da napreduju i naravno pomazu one koji su bogati! Pa evo... Zvezda je zadnji klub sa istoka, koji je imao priliku za uspjeh i uspjela je... posle Zvezde tzv LŠ je unistila evropski fudbal zauvijek! UEFA i FIFA su unistile fudbal zbog pohlepe i na kraju smo dobili ovo....
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

A Zenit,CSKA Moskva,Galatasaraj,Sahtor Donjeck,Dinamo Kijev ? Ma oni su iz Tunguzije nisu iz Istoka.Poslednji klub koji je nesto osvojio sa Istoka je Zenit ili Sahtor.2009/2010 Ligu Evrope (Kup Uefa)
R

Republic Sanjak

pre preko 1 godinu

Ma Tako je !!! Necu gledam vise izraelce ,zvezdu. Poljake I slicne liliputance kojima je uspjeh sve ispod 4:0. Hocemo Jake utakmice svako kolo !!!
T

Tako je

pre preko 1 godinu

bre!!!
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Mogu oni da osnuju Superligu,ali Fifa ih jednim potezom moze izgasiti.Samo nek zabrane igracima koji igraju Superligu da ne mogu igrati Svjetsko ili Euro npr i svako ce htjeti da pobjegne odatle
T

To naravno

pre preko 1 godinu

nije tačno.
1

149

pre preko 1 godinu

Živela SUPERLIGA!!! Živeo FLORENTINO PEREZ!!!
1

149

pre preko 1 godinu

Lako vas je isprovocirati.
N

Naravno

pre preko 1 godinu

da će postojati Superliga.
K

Koan

pre preko 1 godinu

Koliko sam razumeo dešavanja poslednjih dana,Superliga će imati dva kluba ,Real i Barcelonu,Juventus je možda za neku Seriu B ako ne i C
G

Gostionicarcic

pre preko 1 godinu

to je donekle i pošteno, ako hoćete superligu, ne možete u prvenstvu da igrate ni Lš... da li će zbog toga liga šampiona da bude konkurentnija, ili će igrači hteti da igraju 20 utakmica ukupno godišnje, od koga će imati po nekoliko u Americi... ili će hteti da igraju prvenstvo, pa Lš preko toga, pa možda i Lš dobiju neki istočno evropski klub sa kasapima koji će povrediti tog cenjenog igrača? ako se osnuje superliga, bice kao NBA, bez čari i bez cilja... zamisli, navijas za tim koji ce da dobije milione bio prvi ili 7... nema incijativu... i tako će se raspasti fudbal... zbog pohlepe što UEFA to i ovih superligaša..