Komentari na vest

Praznična bomba: Zidan od leta na klupi Pari Sen Žermena!

A

Amtonioo878

pre preko 2 godine

Hahahah auu al jedva cekam da vidim kad zaurla u svlacionici, kako ce usijane zvezdice a pogotovo maneken Nejmar da se poplase, nece mu Brazil ni u malli mozak doci a kamoli karneval i sestrin rodjus... Idemo Zizuleee!!!
V

Vrh vrhova

pre preko 2 godine

Ne znam kako neko može biti vrhunskiji trener kada je Zidan osvojio 3 LŠ zaredom o čemu svi "top" treneri mogu samo da maštaju! Zizu je doktor, posebno za usklađivanje zvezda u tim!
G

Gost007

pre preko 2 godine

Znaci Pok ce verovatno u Junajted!!!ako se rese tih 10 igraca sto zele otici i sto im isteko ugovor i dovedu nesto zglavno ,pa mozda i bude nesto od njih sledece sezone.
4

444444444444

pre preko 2 godine

To se govori vec unazad 5/6 sezona... sva sledeca je ta prava :D :D :D Ma nikad oni nece vise biti kao pre... dok god je vlasnik i uprava ovakva kakva je... samo se pare gledaju i to je to
z

zizzouuuu

pre preko 2 godine

Vrhunski trener, ali zbog ovoga ce pasti svima u ocima, bice lepo docekan u Marselju😉
M

Mop

pre preko 2 godine

Pa neće mu biti nimalo prijatno. Zeznuti su ovi iz Marseja

Mr 007

pre preko 2 godine

Sledece sezone ce PSZ imati sjajne rezultate. Smatram da Zidan ne spada u vrhunske trenere,ali je verovatno najbolji izbor za njih. Spada u 30 najboljih fudbalera ikada i poseduje ogroman autoritet kod igraca. PSZ je ekipa sa dosta kvalitetnih igraca,kojima nedostaje trener sa autoritetom,koji ce od njih napraviti drim tim,umesto gomile bahatih zvezda. Otici ce Mbape,ali ce Zidan moci dovesti top igrace po zelji. Vlasniku PSZ-a sto miliona evra dodje kao papirna maramica,a Uefa im dozvoljava da trose ogromne svote novca.
M

Mop

pre preko 2 godine

Znači Poketino u Junajtedu
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Jedini on ima autoritet da ih vodi, nista cudno... A Junajted preglup sto nije poslednni atom snage ulozio u njega da ih vodi....