Fudbaleri PSŽ (©Reuters)
Fudbaleri PSŽ (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): PSŽ i Napoli sigurice, jurimo dvojke s izazovnim kvotama

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.09.20. | 11:07

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 27. septembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Tottenham - Newcastle
ID: 2094

Totenhem je u prethodnom kolu loše počeo na gostovanju u Sautemptonu, ali kada se razgoropadio "ugazio" je Svece sa 5:2. Njukasl nikako ne može da se nosi sa Sparsima zbog čega u keca ne sumnjamo, isto važi i za kombinaciju 1&3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:00
Atl.Madrid - Granada
ID: 4019

Granada je povela trku i Madriđane očekuje težak zadatak protiv ekipe koja je lani bila najprijatnije iznenađenje Primere, tim pre što Atletiko povremeno brlja u takozvanim malim utakmicama. Ako se bojite kiksa domaćih potražite 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.6)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Reims - PSG
ID: 5024

Rems je van forme, što je loš znak pred utakmicu sa šampionom koji je u Nici demonstrirao silu na koju je navikao ljubitelje fudbala i to što mu crveno-beli generalno ne leže ni najmanje nas ne odvraća od dvojke. Moguće je i 2&2-4.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Vredi probati
TURSKA 1 | 12:30
Rizespor - Alanyaspor
ID: 5319

Alanja je na deobi prve pozicije sa Galatom i ima realne šanse da zadrži maksimalan učinak uprkos evropskim obavezama u dalekom Trondhajmu, budući da je Rize u seriji poraza (pet, uključujući i pripremne utakmice). Razmotrite i GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Napoli - Genoa
ID: 1016

Ekipu Napolija u sledeća dva kola očekuju okršaji sa Juventusom i Atalantom, koji su daleko ozbiljniji protivnici nego što je Đenova. Zato momci Đenara Gatuza moraju da se psihički pripreme pobedom, iako je rival startovao efikasno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
St.Pauli - Heidenheim
ID: 3050

Na njihovim međusobnim okršajima gotovo redovno dolaze kečevi, međutim, sada ćemo se usuditi da kontriramo tradiciji. Hajdenhajm je prošle sezone bio na korak od Bundeslige, što dovoljno govori o njegovom kvalitetu. Očekujemo i 2-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Vredi probati
TURSKA 1 | 15:00
Konyaspor - Besiktas
ID: 5330

Gostovanja Konji ne prijaju Bešiktašu - dobio je svega jedno od prethodnih pet, uz čak tri nerešena rezultata. Međutim, ako je pre dve nedelje mogao da se poigra sa Trabzonom, zašto ne bi i sa njom? Kvota je zaista vredna rizika.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 18:00
Crotone - Milan
ID: 1018

Iza Milana su ne samo meč u Seriji A, nego i utakmice u kvalifikacijama za LE. Dakle, realno je za očekivati da su gosti već vrlo uigrani, a čak i da to nije slučaj povratnik u elitu ne bi smeo da bude ozbiljan problem za Rosonere.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:00
West Ham - Wolverhampton
ID: 2096

Dok Vulvsi imaju polovičan učinak u prvenstvu fudbaleri Vest Hema su i dalje bez osvojenog boda. U prošlom šampionatu Vukovi su dobili oba međusobna duela (a i inače su uspešniji poslednjih godina), pa probajte dvojku, ali i GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanjaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara