Denzel Damfris (Holandija) i Endrju Robertson (Škotska)
Denzel Damfris (Holandija) i Endrju Robertson (Škotska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Borbeni Škoti gube od Lala

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.03.24. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 22. mart…


 

Izabrane vesti

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Hungary - Turkey
ID: 7975100


Potpuno otvorena utakmica. Mađari su u ekspanziji, najzad, kvalifikacije za EURO 2024 završili su bez poraza i sa četiri boda više od Srbije. No, i Turci su bili odlični, te ni dvojka u Budimpešti ne bi bila iznenađenje. Savetujemo vam da preskočite konačni ishod i birate GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.88)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Netherlands - Scotland
ID: 7975777


I jedni i drugi naći će se ovog leta u Nemačkoj na kontinentalnom šampionatu i ovo bi mogao da bude zanimljiv okršaj, iako gosti ne znaju za pobedu od početka septembra. Ipak, znate kakvi su Škoti - vrlo borbeni, zato je GG3+ jednako izgledno kao i kec, koji je naš izbor.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Romania - N.Ireland
ID: 7975836


Rumuni su sjajno odigrali kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Dobro, možda im grupa nije bila baš previše teška, ali ipak nismo očekivali da će završiti ispred Švajcarske, sa učinkom od šest pobeda i četiri remija. Rival nema razloga za optimizam, ali sumnjamo u goleadu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:30
Spain - Colombia
ID: 7975839


Španci u poslednjih 11 meseci znaju samo za dobre rezultate. Uostalom, osvojili su i Ligu nacija (istina, posle penala). Kolumbijci su takođe u formi, ali će se u Londonu mahom pitati Crvena furija. Realna je i kombinacija sa 2-4 i ako vam kvota na keca nije dovoljna kombinujte.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Albania - Chile
ID: 7975063


Vrlo zanimljiv susret selekcija sa dva različita kontinenta koje dosad nikad nisu odmerile snage. Albanija godinu dana ne zna za poraz, iako je igrala sa nekim vrlo nezgodnim rivalima (Poljska, Češka). Gađajte keca, bez obzira na to što kvote favorizuju Južnoamerikance ili 0-2.



Konačan ishod

Tip: 1 (3.15)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Norway - Czech R.
ID: 7975979



Norveška je ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo, dok Češka zna većinu rivala u svojoj budućoj grupi. Jasno je da gosti imaju mnogo motiva kako bi sa što većim samopouzdanjem otišli na takmičenje. Probajte dvojku ili čak 2&2-3, kvote su definitivno vredne rizikovanja.



Konačan ishod

Tip: 2 (3.6)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 23:00
Morocco - Angola
ID: 7975346


Ove dve reprezentacije nisu se sastale gotovo deset godina, tako da vam podatak da je Angola slavila u njihovom poslednjem okršaju ne znači baš previše. Opredelićemo se za keca, ali sumnjamo u goleadu, pa razmotrite i kombinaciju 1&0-2 pošto je kvota na nju fantastična.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-2 (3.4)
Za izbegavanje
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:00
Egypt - New Zealand
ID: 7975238


Novom selektoru Egipta Hosamu Hasanu ovo će biti debitantski meč na klupi Faraona, a neće moći da računa na najveću zvezdu Mohameda Salaha, kao i na još nekolicinu bitnih fudbalera, koji su povređeni. Čini nam se da je najpametnije da preskočite konačni ishod jer je sve realno.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara