PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Pevci kljuckaju Šumare

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.12.23. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 15. decembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Nott.Forest - Tottenham
ID: 7744863


Notingem Forest je u poslednjih pet kola zabeležio četiri poraza i jedan remi. Totenhem je imao puno problema sa formom od početka novembra, ali je u prošlom kolu “odvalio” do tada sjajni Njukasl sa 4:1. Zato vredi tipovati na dvojku, koju bi moglo da isprati mnoštvo golova.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Schalke - Greuther Furth
ID: 7745257


Šalke je vezao dve pobede, ali i dalje je blizu zone ispadanja. No, partije koje pruža pred kraj polusezone donose dozu optimizma njegovim pristalicama. Ipak, sada mu dolazi rival koji nije izgubio od sredine oktobra, zbog čega je bolje da se opredelite za GG, nego za ishod.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.55)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Monaco - Olympique Lyon
ID: 7745254


Zahvaljujući het-triku kapitena Aleksandra Lakazeta Lion je uspeo da prekine seriju od tri prvenstvena poraza, ali je ostao na samom dnu tabele. Naravno, ta pobeda sigurno mu je podigla samopouzdanje, ali Monako je znatno ozbiljnija ekipa od Tuluza i kec, uz 3+ je realan.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Genoa - Juventus
ID: 7745287


Mada kontinuirano kida nerve svojim pristalicama Juventus beleži dobre rezultate i nalazi se u vrhu tabele, sa svega dva boda zaostatka za vodećim Interom. No, igre Bjankonera su takve da uvek moramo da vam predložimo i rezervnu soluciju. Ako sumnjate u dvojku, ovde je to 0-2.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.98)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
M' gladbach - Werder
ID: 7745165


Kao i prethodnih godina, Menhengladbah je i jesenas bolje partije prikazivao na Borusija-Parku, mada daleko od toga da je blistao. Međutim, Verder je prilično bezopasan van Bremena (osvojio je jedan jedini bod), zbog čega kec preteže nad ostalim ishodima. U obzir dolazi i GG3+.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Farense - Estrela Amadora
ID: 7745136


Domaći imaju malo bolji međusobni bilans, ali su njihova prethodna dva susreta okončana remijima. Možda je to i sada dobra opcija, iako Farense ima dva boda više jer Estrela Amadora često igra nerešeno na gostovanjima. Ako nemate dovoljno hrabrosti, opredelite se za malo golova.



Konačan ishod

Tip: X (3.4)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 19:00
Petrolul - Rapid Buc.
ID: 7745163


Donedavno se činilo da bi Rapid mogao da se umeša u borbu za titulu, ali vezao je četiri kola bez pobede i gostovanje Petrolulu, koji u Ploještiju nije izgubio od kraja jula dolazi mu u vrlo nezgodnom trenutku. Zato bi vredelo reskirati sa kecom ili barem kombinacijom 1X&0-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (3.1)
Za izbegavanje
SEVERNA IRSKA 1 | 20:45
Ballymena Utd - Carrick Utd
ID: 7745120


Činjenica da su domaći u dosadašnjih dvadeset kola osvojili samo 12 bodova jasno vam govori o njihovom kvalitetu. Ipak, vezali su dva meča bez pogodaka pa nisu sasvim beznadežni ni na ovom, posebno kada se zna da je i Kerik već više od mesec dana bez trijumfa. Vi ih obiđite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara