Ognjen Kuzmić (Crvena zvezda) na meču sa Žalgirisom
Ognjen Kuzmić (Crvena zvezda) na meču sa Žalgirisom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Zvezda krči Zelenu šumu

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.10.21. | 11:27

Pročitajte nekoliko predloga za 13. oktobar…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
EVROLIGA | 21:00
Barcelona - Olympiakos
ID: 5890640

U ovaj meč rivali ulaze kao neporaženi, a jedan od njih pokvariće bilans. Katalonci su u prošloj sezoni imali jednu od najboljih odbrana, ali su poklekli u samoj završnici izgubivši finale od Efesa. Domaći su dobili tri od prethodna četiri međusobna duela, trebalo bi i ovaj.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP C. AMERIKA | 01:00
USA - Costa Rica
ID: 5891320

Jenkiji više od dve godine nisu izgubili utakmicu na kojoj su bili domaćini (a tada im je rival bio Meksiko). U poslednje vreme igraju tvrđe, ali su u junu dobili Kostariku u prijateljskom meču sa 4:0, pa kec i 3+ neće izostati, iako su Berhalterovi momci razočarali u Panami.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.7)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP C. AMERIKA | 02:05
Honduras - Jamaica
ID: 5891361

U pitanju je prilično neugodan par pošto ni jedni, ni drugi ne blistaju (naprotiv, bez pobede su od jula). Na njihovim međusobnim susretima obično dolaze kečevi, ali ukoliko se ne usuđujete da poslušate tradiciju, a kvota je vredna rizika opredelite se za kombinaciju 1X&0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 02:30
Internacional - America Mineiro
ID: 5891663

Posle malo "tunjavijeg" početka meseca Internasional je u nedelju bio ubedljiv protiv Šapekoensea (5:2). Iako taj trijumf nije bio iznenađenje sigurno je popravio raspoloženje u domaćim redovima, pa mada je protivnik u formi (vezao je osam kola bez poraza) verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Za izbegavanje
NEMAČKA 4 SEVEROISTOK | 19:00
Meuselwitz - Tennis Borussia
ID: 5894961

Domaći su vezali četiri prvenstvena poraza i nalaze se u zoni ispadanja. Njihovi protivnici stoje znatno bolje, iako su odigrali dve utakmice manje, međutim, to nije dovoljno da vam u ligi kao što je ova preporučimo da rizikujete sa dvojkom. Izbegavanje je najpametnije.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
EVROLIGA | 19:00
Crvena Zvezda - Zalgiris
ID: 5890653

 

Crvena zvezda počela je takmičenje sa dva gostovanja. U prvom kolu namučila je ekipu Fenerbahčea, ali je ipak izgubila sa 61:57, da bi u sledećem slavila protiv Makabija u Tel Avivu sa 75:63. Premijerni susret u Beogradu igra protiv kluba koji još nema pobedu, pa gađajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP C. AMERIKA | 04:05
El Salvador - Mexico
ID: 5891329

Do meča sa Hondurasom (3:0) Meksiko je imao problema sa postizanjem golova i sigurni smo da su vam neki njegovi nedavni rezultati poobarali tikete. No, to što se dešavalo ranije nipošto ne utiče na našu odluku da mu poklonimo poverenje jer je znatno kvalitetniji od domaćina.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.47)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP C. AMERIKA | 01:30
Canada - Panama
ID: 5891346

Kanađani su od početka septembra uglavnom bili skloni remijima sa malo pogodaka, a i na njihovim okršajima sa Panamom najčešće nije bilo pobednika. Uvereni smo da će slično biti i sada, posebno posle 0:0 domaćih protiv Jamajke, odnosno minimalne pobede gostiju nad Amerikancima.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.47)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara