PREDLOZZI I TIPOVANJA: Viljareal najveća sigurica, na Atletiko kvota preko 2,00, Šalke ne gubi...

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.04.21. | 10:49

Pročitajte nekoliko predloga za 10. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 14:00
Villareal - Osasuna
ID: 5516872

Viljareal se bori za novi izlazak u Evropu i ne sme da kiksne kod kuće protiv Osasune. Momci iz Pamplone nisu izgubili na poslednje tri utakmice (tri remija), međutim isto tako gol nisu dali na četiri u nizu. Žuta podmornica biće na krilima pobede na Maksimiru koja ga je dovela na prag polufinala Lige Evrope.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Lyon - Angers
ID: 5517667

Izgubivši pet bodova u poslednja tri kola Lion je ispao iz trke za titulu. Ali Liga šampiona, odnosno treće mesto, još nije izgubljeno. Trka sa Monakom je otvorena. Lavovi nemaju mnogo izbora protiv Anžea, igra im samo pobeda. Prethodni put kada im je dolazio ovaj rival bilo je 6:0.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Betis - Atl.Madrid
ID: 5517081

Svaka čast Betisu za sve što radi ove sezone, ali pred Atletikom je imperativ. Kvota na dvojku izuzetna i ovde nemamo dilemu – vredi probati. Nakon što je dobio samo jednu od prethodne četiri utakmice Atletiko je već viđenu titulu stavio na kocku. Gostovanje u Sevilji moglo bi da bude ključno. Ko sumnja tu je uvek opcija 0-2. Atletiko je u 3+ išao samo jednom na poslednjih deset mečeva.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 15:00
Nice - Reims
ID: 5517676

Nica ima mnogo bolji tim nego što to govori situacija na tabeli. Četa sa Azurne obale imala je duge nizove loših rezultata, pa aktuelni koji im ide naruku (13 bodova od maksimalnih 15 u poslednjih pet rundi) podigao ih je samo do sredine tabele. Ko sumnja u jedinicu može da proba s malim brojem golova: 0-2 došlo je na poslednjih 13 okršaja ovih rivala.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:00
Sheffield Utd - Arsenal
ID: 5517179

Šefild Junajted je odavno prežaljen. Samo teorija može da ga zadrži u Premijer ligi, a uskoro neće moći ni teorija. Arsenal je mnogo brljao u poslednje vreme i daleko je od vrha tabele. Tobdžije ipak ne smeju da rasipaju ugled. Dvojka bi trebalo da je sigurica. U prethodna dva meča Arsenal je slavio sa po 2:1.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.57)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Osnabruck - Braunschweig
ID: 5517743

Šampion Nemačke iz 1967. godine u velikim je problemima, bori se za opstanak u Cvajti i današnji meč protiv direktnog rivala u toj borbi mogao bi da bude od ključnog značaja. Osnabrik je najslabiji domaćin u ligi, samo dva puta je pobedio kod kuće. S druge strane, Braunšvajg je jedini tim bez trijumfa na strani. Osnabrik je devet puta zaredom izgubio na svom terenu, tako da nikoga ne bi iznenadilo da se to dogodi i deseti put. “Branimo” se ipak duplom šansom...


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&2+ (2.1)
Za izbegavanje
NEMAČKA 1 | 15:30
Schalke - Augsburg
ID: 5517165

Augzburg bi pobedom mogao da prebrine sve brige oko opstanka, međutim Šalke će igrati za čast i čist obraz. Momci iz Gelzenkirhena uveliko se pripremaju za takmičenje u Cvajti i neki mlađi igrači koji su uskočili u prvi tim dali su svežinu Rudarima. Bavarci su dobili samo jedan od poslednjih deset mečeva protiv Šalkea. Nije dvojka tako sigurna kao što se čini...


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara