(©fcrostov)
(©fcrostov)

Prva zvezda Uzbekistana pojačala Đenovu

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.10.20. | 12:56

Rostovu 9.000.000 evra i procenti

Imao je Rostov grumen zlata u rukama. Ime mu je Eldor Šomurodov i za njega su pitali u poslednjih godinu dana Gent, Štutgart, CSKA iz Moskve, ali sve te ponude nisu bile dovoljno velike.

Uzbekistanac je danas dobio zeleno svetlo da promeni klub. Odlazi u Đenovu, koja je za njega platila 9.000.000 evra, a Rostov je u ugovor ubacio i da mu sleduje 15 odsto od sledeće prodaje. Toliko veruju u klubu sa obala Dona u Šomurodova, ubeđeni da su da će iz tabora Grifona otići u neku još veću sredinu.

Izabrane vesti

Pre dva meseca Gent je bio zapeo da dovede Uzbekistanca, ali nije mogao da ponudi više od 5.000.000 evra. Rostov je to glatko odbio, ćušnuo je ponudu kažiprstom kao mrvu sa stola.

Pre godinu dana Eldorov agent je tvrdio da je Štutgart ponudio i celih deset miliona, ali tada uprava Rostova nije bila raspoložena da proda najboljeg strelca i najboljeg fudbalera Uzbekistana za 2019. godinu.

Momak iz Džarkurgana je prošle sezone na 28 utakmica za Rostov postigao 11 golova, dok je ovu takmičarsku godinu otvorio slabije i u devet kola se samo jednom upisao u strelce.


tagovi

RostovĐenovaEldor Šomurodov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara