Hansi Flik i Hasan Salihamidžić (©Reuters)
Hansi Flik i Hasan Salihamidžić (©Reuters)

Puklo i u Bajernu: Flik i Salihamidžić zaratili zbog transfera i Nagelsmana

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 12:51

Trener nije zadovoljan direktorom. A ni direktor nije zadovoljan trenerom

Stigao je posle Nika Kovača da ugasi požar, a doneo je Bajernu svaki pehar koji je mogao i evo ga i dalje, godinu i po dana kasnije, ustoličenog na mestu trenera bavarskog giganta. Međutim, nije baš ni da je Hansiju Fliku život čist raj. Dobro obavešteni nemački mediji tvrde: šef stručnog štaba kluba iz Minhena u ozbiljnom je sukobu sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem.

Hodnicima trening centra u Zabener Štraseu navodno već neko vreme odzvanja galama. Klub naravno ne želi da se oglašava, ali javna je tajna da su odnosi dve ključne figure u Bajernovom sportskom sektoru opasno zahladneli. Svađe polako postaju uobičajene.

Izabrane vesti

I nije da nema razloga.

Prvo, Flik je nezadovoljan Salihamidžićevim učinkom na tržištu. Ne uspeva da pronađe zamenu za Tijaga Alkantaru, a nije uspeo ni da Hansiju dovede prvu želju Kaluma Hadson-Odoija iz Čelsija. Smatrali su u stručnom štabu da je to završen posao.

(1,32) Bajern (5,60) Lacio (8,50)

Ima i Salihamidžić svoje zamerke. Doveo je Marka Roku, Buna Sara, Aleksandera Nibela i Erika Čupo Motinga, jedva da ih vidi Flik. Isto važi i za Daglasa Kostu, mada su njega, kao i 18-godišnjeg Tangija Nijanzua, namučile i povrede. Suštinski, od svih Bracovih pojačanja Flik ozbiljno računa samo na Leroja Sanea.

Sporova ima i po drugim osnovama. Recimo, Flik nije sasvim odbacio mogućnost da nasledi Joahima Leva kada ovaj posle Evropskog prvenstva ode iz reprezentacije Nemačke. Salihamidžiću se to nije dopalo, iako on sam, svestan je toga i Flik i govorio je o tome na konferenciji za novinare, sve vreme pokušava da ubedi Julijana Nagelsmana da preuzme Bajern.

Do leta se naravno ništa neće menjati. Između ostalog i zato što Flik ima jaka leđa u Karl-Hajnu Rumenigeu. Problem je samo što legendarni fudbaler ide iz kluba na kraju godine kada će ustupiti mesto Oliveru Kanu.

Mada, do tad, ko živ, ko mrtav…

-------------------

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

Hansi FlikHasan Salihamidžić

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara