Komentari na vest

Radničkom preti sudbina Iskre i Lehije, ali i Bežanije i Čuke

T

Trpke

pre 12 meseci

Iz sveg srca im zelim KATANAC !
G

GOL

pre 12 meseci

TEBI KATANAC U ŽIVOTU
x

x

pre 12 meseci

x4b tz
š

šef...

pre 12 meseci

moj dalji rodjak je igrao u Iskri iz Bugojna,tqmo sam prvi put napisao četiri S,doduše latinično,bio sam još mali ..
S

Sudija Picilkas

pre 12 meseci

Od kada je Spartak Trnava bugarski klub? Ja sam mislio da su oni iz Slovacke.
G

Gost555

pre 12 meseci

Spartak Trnava nije bugarski tim.
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Tako ce proci svaka zvezdina filijala.
$

$LaloSalamanca$

pre 12 meseci

Gde su vaše filijale završile?
S

Stidite se , svi !

pre 12 meseci

Radnicki po imenima nije medju 4 najslabija tima u ligi, ali po onom sto su prikazali na terenu, su ubedljivo najgora ekipa u ligi, bezobrazluk, nepostovanje navijaca, dresa, Radnickog, Grada Nisa. To davno Nis nije video. Ispadanjem u drugu ligu, Radnicki ce pre da se sroza do trece lige, jer u drugoj ligi ima jakih timova, OFK, Grafosi itd itd, a Radnicki nema love, Toncev je prodao sve sto je mogao, sprema tutanj, a Radnicki ide u novu hibernaciju fudbalsku kao od 2003 do 2012, sa dva ispadnja u trecu ligu. Pratim Radnicki 20+ sezona, isao sam i na livade u trecoj ligi da ga gledam, ali ovakvo nepostovanje dresa NIKADA Grad Nis nije video.
y

yo.dorro

pre 12 meseci

E, a kao da je juce bilo kad su jahali super ligom na krilima Tonceva, bili treci, a po broju dosudjenih penala drugi, odmah iza starije sestre zvezde... Bilo bi bas lepo da ispadnu.
P

Pricas napamet

pre 12 meseci

Radnicki nine bio slucajno drugi te sezone. Haskić je otisao u Japan, Pankov u Zvezdu, Drinčić u Vošu, Lazar Ranđelović u Olimpijakos, drugi štoper u Legiju... Mleli su sve pred sobom, tukli Partizan u Beogradu.., sa Makabijem igrali 2:2.
G

Gost555

pre 12 meseci

@yo doro Bas tako, jedne sezone je Radnicki bio drugi i bilo je vise nego providno da moraju biti drugi na tabeli. Bili bi i prvi da tadasnji sampion (koji je isti kao i ove sezone) nije morao da bude prvi.
B

Banat

pre 12 meseci

Nišlijo, šta to fali Vršcu? Igramo brate drugu ligu solidno, pošteno smo na terenu ostali u ligi. Ima da vas oderemo ljudski sad kad ispadnete.
I

IVAN 82

pre 12 meseci

Cudo je karma, setite se kako su spustsli gace pred zvezdom,namestsli meceve da budu 2gi. A sad adio ,tako je to kad sa djavolom tikve sadite.Pa vas puste niz vodu
O

O gospode Boze

pre 12 meseci

Kad Grobar prica o namestanju i karmi...
H

Haahah :)

pre 12 meseci

Što bi se reklo “grobari, isti ste ko cigani”
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Dali može spisak klubova koje su naši prestavnici uspelo da eliminišu u Evropi? Naravno isključite Zvezdu, Partizan i Vojvodini. Nego ovih ostalih naših nesrećnih predstavnika koga su uspeli da eliminišu i od koga su uspeli da ispadnu? I onda nek neko posle toga napiše da bi naš fudbal bio bolji bez Zvezde i Partizana. Bio bi ko crnogorski eno ih igraju kvalifikacije da bi se kvalifikovali u prvo kolo kvalifikacija za LŠ.
b

brdo

pre 12 meseci

Može, ja pišem taj spisak, a ti napravi spisak državnih davanja za te nesrećne klubove. Ako meni duže potraje posao, nemoj zameriti
I

Ivan OL 91

pre 12 meseci

Jedino mi pada na pamet Spartak Subotica protiv Sparte Prag, ako ne računamo protivnike iz Andore i San Marina što sami sebi daju golove. Jagodina je jednom imala fini izlet čini mi se i ranije je znao OFK Beograd, ali ga je žrijeb uništavao, i to je to. A to za Crnogorce si u pravu, gledam sad Budućnost se raduje tituli, a čemu se raduje, to što je najbolja od najgorih? Sad će ih prvak Islanda u predkvalifikacije pomesti, kao i prošle godine.
n

nauci prvo

pre 12 meseci

Ovo je sramota Nenade da pises. Nema poredjenja sa crnogorskim klubovima. Spisak klubova koje su nasi klubovi izbacili je ogroman, najbolje je da sam udjes na Vikipediju i vidis. Vojvodina je unistila Sampdoriju u Italiji, Spartak Spartu iz Praga, OFK je imao pobedu protiv nekog velikog, naravno sad ne pamtim vise, ima preko 15 timova koje su izbacili nasi.
T

To nam treba

pre 12 meseci

Po toj logici, onda neka i svi drugi dobiju pravo na šampionski 110 milionski dug za nenaplatu kao šampionski Partizan i Crvena zvezda i šampionski državni bankomat na izvolte - i eto, imaćemo sve same jake šampionske klubove.
R

RangoNS

pre 12 meseci

U poslednjih deset godina Vojvodina je 3 puta stizala do poslednje kvalif. runde LE, Cukaricki je 5 puta prolazio prvog protivnika i bivao eliminisan u drugom dvomecu. Zvezda je dva puta uzastopno igrala grupnu fazu LS, tri puta je igrala grupnu fazu LE i sva tri puta prosla u nokout fazu, Zvezda u poslednjih pet godina naglo odskace u odnosu na sve ostale nase predstavnike. Partizan je dosta puta igrao LE, za nokout fazu ne secam se. LK necu komentarisati jer je od skora pocela. Videcemo kakva ce biti situacija sa TSC, ocekujem da se on umesa sa Vosom i Cukom u borbi za mesto 3 i 4 na tabeli svake sezone. Generalno, Zvezda ima prostora da napreduje u grupi u LS, da se bori za pobede protiv timova iz cetvrtog sesira i remi protiv timova iz drugog. Cukaricki mora da pocne da prolazi i drugi dvomec, slabiji su to timovi od kojih je on ispadao. Vosa mora ponovo da uspostavi stabilan dugogodisnji sistem kao i Partizan, u sta sumnjam. Tako da, ocekujem u narednih par godina napredak Zvezde, Cuke i TSC u Evropi. Videcemo i da li ce Partizan u novoj sezoni opet da bude ispod pozicije 2, sto je vrlo moguce.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Rekao sam da se izuzmu Zvezda, Partizan i Vojvodina. Od osamostaljenja je samo Spartak eliminisao tu Spartu sve ostalo je na guzove elimišu neke nesvrstane iz sssr-a ili ispadnu od istih ili baš nalete na Tvente.
D

DJ Kragujevac

pre 12 meseci

Nis nesumnjivo ima napadacki arsenal da vrlo lako i brzo anulira dva gola zaostatka iz Indjije. Samo, moraju i sami to da shvate.
T

Tz

pre 12 meseci

I da shvate, tu je odbrana da napravi ko zna koji po redu glup penal, da zaradi isključenje. Nema ništa od opstanka, kola idu nizbrdo bez kočnica.
D

DJ Kragujevac

pre 12 meseci

Slažem se, cele sezone im kola idu nizbrdo, ali ako imaju iole poštovanja prema klubu i gradu, stegnuće redove tih 90 minuta i nadoknadiće to. Raspadaju se cele sezone, ali nekako optimistično verujem u to. Nisam iz Niša niti navijam za njih, ali bi bilo vrlo tužno da ispadnu iz lige sa ovim timom koji iako ne funkcioniše, nikako nije za ispadanje.