(©Reuters)
(©Reuters)

Regragi ne da na svoje lavove: Poraz koji ne može da obriše sve što smo uradili

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.12.22. | 22:44

„Dali smo sve od sebe i to je najvažnije“, kaže selektor Maroka

Ispisao je Maroko istoriju ne samo svog fudbala, nego Mundijala. Postao je prva afrička reprezentacija koja je stigla do polufinala. Ali dalje nije mogla.

Francuska je bila bolji tim, slavila je sa 2:0, a imala je i naklonost sreće u nekim situacijama. Trikolori zato idu u borbu po novi pehar, a Maroko će protiv Hrvatske igrati za treće mesto. Besmislena utakmica, ali FIFA kaže da mora da se igra...

Izabrane vesti

Selektor Maroka Valid Regragi bio je ponosan, s punim pravom, na svoje pulene i pored poraza od Francuske.

Dali smo sve od sebe i to je najvažnije. Imali smo nekoliko povređenih igrača, izgubili smo Agera na zagrevanju, pa Saisa tokom prvog poluvremena, Mazrauija na poluvremenu... Protiv timova kao što je Francuska i najmanja greška dođe na naplatu. Ne može se do finala tako što se baci prvo poluvreme. Bili smo mnogo bolji u drugom, iako nas je drugi gol ubio. Ali, ovaj poraz ne može da obriše sve što smo uradili na Mundijalu“, poručio je Regragi.

Sjajan je bio Marokom tokom celog prvenstva sveta. Igrao je defanzivno perfektno, a u polufinalu je pokazao da i te kako ume i da napada i da bude opasan čak i po tim kakav je Francuska.


tagovi

reprezentacija MarokaValid Regragi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara