REZZIME DANA (nedelja): Siti i Juventus sigurni, Arsenal podbacio

Vreme čitanja: 4min | ned. 14.05.23. | 23:43

Pročitajte ko vam je doneo novac 14. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

EVERTON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:3

Nisu se mnogo oznojili fudbaleri Mančester Sitija u meču 36. kola protiv Evertona. Na krilima raspoloženog Ilkaja Gundogana slavili su 3:0, pošto je kapiten učestvovao u svakom pogotku. Dva je dao, oba na sjajan način, a za jedan asistirao Erlingu Halandu, te se gostovanje u Liverpulu ispostavilo samo kao usputna stanica na putu ka tituli i nešto jači trening uoči revanša sa Real Madridom u polufinalu Lige šampiona iduće srede.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - KREMONEZE (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:0

Logika kaže da glavnu reč vode senatori, stvarnost sugeriše da je došlo vreme na drugopozivce. Mladi engleski napadač Samuel Iling za vođstvo u Bergamu, štoper Federiko Gati za sprečen poraz od Sevilje, a talentovani vezista Nikolo Fađoli za „otvaranje“ Kremonezea, u meču koji je Masimilijanu Alegriju poslužio da odmori neke od nosilaca igre za revanš polufinala Lige Evrope, a da rezultat ne trpi, pošto su sva tri boda u završnoj utakmici 35. kola Serije A ostala u Torinu.

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - VERDER (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1

Pogotkom Dominika Soboslaija u šestom od sedam minuta nadoknade na Red Bul areni savladan je Verder 2:1 za tri boda kojima je vraćeno +4 u odnosu na petoplasirani Frajburg dva kola pre kraja. Iza Bikova je i Unin Berlin sa bodom manje.

Opširnije OVDE.

BRAGA - SANTA KLARA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 5:3

Goleada u Kamenolomu završila se željenim ishodom. Braga je bila premoćna za upornu Santa Klarau. Domaćin je na poluvremenu vodio sa 3:1, rival sa Azorskih ostrva se vratio u drugom delu i uspeo da izjednači u 85. minutu, ali ne i da izdrđi do kraja. Dva minuta kasnije Santa Klarina odbrana je poklekla, da bi u dubokoj nadoknadi Pici stavio pečat na trijumf domaćina.

PSV - FORTUNA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:1

Veliki koraz ka overi drugog mesta u Erediviziji napravili su fudbaleri PSV-a. Filipsovci su na svom terenu srušili Fortunu i upisali šestu uzastopnu prvenstvenu pobedu. Apsolutno su nadigrali rivala kojem su prvenstveno dozvolili da povede već posle četiri minuta igre. Međutim, gosti nisu uspeli da se izvuku. U 25. minutu De Jong je izjednačio, a u 83. Ćavi Simons doneo ekipi Ruda Van Nistelroja sva tri boda.

AZ ALKMAR - EMEN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:1

AZ Alkmar u finišu sezone želi da prestugbe Ajaks i domogne se trećeg mesta, a večeras je demonstirao silu na svom terenu protiv nemoćnog Emena. Domaćin je čitav posao rešio u prvom poluvremenu, postigavši svih pet golova i imao čak petoricu različitih strelaca. To je omogućilo Paskalu Jansenu da odmori neke igrače u nastavku, što su gosti iskoristili i došli do počasnog pogotka u 50. minutu zahvaljujući Rišairu Živkoviću.

PORTO - KAZA PIA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:1

Porto vas je obradovao u minut do 12. Do sudijske nadoknade bilo je 1:1, a onda je rezervista Dani Namaso pogodio za trijumf Zmajeva nepunih desetak minuta otkako je ušao u igru. Bila je to šesta uzastopna pobeda tima sa Dragaa u domaćem prvenstvu.

MARSELJ - ANŽE (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 3:1

Poveo je Anže na Velodromu, ali to je bilo sve što je gostujući tim uradio. Golom Aleksisa Sančeza Marselj je nadoknadio zaostatak do poluvremena, dok je preko Dimitrija Pajea i Žordana Veretua uspeo da dođe do preokreta i overi pobedu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ELČE - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Ako gine makar to radi časno. Ispao je iz lige, rezultatski slovi za jedan od nejneuspešnijih timova u takmičenju, ali Elće se ne igra sa reputacijom čak i kad je prežaljen. Od jeseni će biti čaln Segunde, a kao uspomenu da boravak u Primeri poneće skalp velikog Atletika, pošto ga je senzacionano dobio u drugoj utakmici nedeljnog programa 34. kola.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - BRAJTON (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:3

Ekipa Roberta De Zerbija došla je na Emirejts ne respektujući velikana, izašla je na teren hrabo željan da se nadigrava i pokaže zašto u najmanju ruku zaslužuje grupnu fazu Lige Evrope. Galebovi su preslišali smušeni Arsenal i sa tri gola Tobdžijama u drugom poluvremenu omogućili Mančester Sitiju da narednog vikenda uz eventualni trijumf nad Čelsijem, slave titulu na svom Etihadu.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara