Shutterstock
Shutterstock

Rezzime dana (ponedeljak): Častila je Karijeva Srbija, a časti i MOZZART

Vreme čitanja: 3min | pon. 05.09.22. | 23:13

Pročitajte ko vam je doneo novac 5. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MONCA – ATALANTA (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 0:2

Pružila je Monca dobar otpor Atalanti, ali nije bila dovoljno konkretna na protivničkoj polovini. Sa druge strane terena nije imala rešenja za tandem Ademola Lukman - Rasmus Hojlun. Englez je asistirao Dancu kod prvog pogotka, a onda ga je Marlon u poslednji čas sprečio da se upiše u listu strelaca, pošto je postigao autogol.

Opširnije OVDE

TORINO – LEČE (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:0

Do pre koju godinu ovakvi rezultati u Seriji A su bili zakonomernost, a čini se da se u tekućoj sezoni vraćaju u velikom stilu. Bilo kako bilo, domaćin je slavio minimalnim rezultatom golom Nikola Vlašića iz 40. minuta sudara u Torinu.

Opširnije OVDE

ČEŠKA R. - HOLANDIJA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 88:80

Posle poraza od Poljske i Srbije, košarkaška reprezentacija Češke konačno je slavila pred svojim navijačima u Pragu. Nije poštedela drame navijače ni u susretu sa Holandijom, ali je na krilima Letećeg Čeha Jana Veselog došla do trijumfa i sačuvala šanse za plasman u osminu finala Evrobasketa.

Opširnije OVDE

SRBIJA – FINSKA (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 100:70

Srbija igra košarku da se smrzneš! Pešićev uragan protutnjao je Pragom i zaledio Finsku na -30 razlike posle čega možemo samo da konstatujemo - obezbedili smo plasman u drugu fazu. I ostvarili jednu od najubedljivijih, ako ne i najubedljiviju pobedu u istoriji Evrobasketa otkako je Srbija postala samostalna država. 

Opširnije OVDE

MLADOST L. – JAVOR (tip GG, kvota 1,70) – rezultat 4:1

Jesu Ivanjičani na momente umeli da po terenu razvezu smislene napadačke akcije, ali su češće delovali potpuno nesnađeno u defanzivi što se jasno odrazilo i na rezultat. Simbolilčno, pečat na pobedu Mladosti udarili su upravo najmlađi fudbaleri tima koji sa klupe predvodi Dragiša Žunić. Dvojica tinejdžera Nikola Jojić i Đorđe Gordić.

Opširnije OVDE

MLADOST L. – JAVOR (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 4:1

Nikola Jojić i Đorđe Gordić najzaslužniji su što je sastav sa Stadiona kraj Moravice doživeo i četvrti uzastopni poraz. Golom i asistencijiom Jojić je sebi kupio epitet igrača utakmice, ali je Gordić spektakularnim hicem sa 25 metara stao u red fudbalera čija će remek-dela, bar za sada konkurisati za najlepše pogotke sezone.

Opširnije OVDE

HRVATSKA – ESTONIJA (tip 1, kvota 1,05) – rezultat 73:70

Pobednički sastav je poenterski predvodio bivši košarkaš Mege Karlo Matković sa 17 poena i četiri skoka - bez promašaja iz igre (8/8 za dva). Dario Šarić je bio igrač utakmice sa dabl-dablom (15 poena i 12 skokova), dok je Džejlen Smit odradio svoje sa 13 poena i sedam asistencija. U Estoniji su se istakli Sim Sander Vene sa 18, Maik Kocar sa 17 i Kristijan Kulame sa 14 poena.

Opširnije OVDE

RADNIČKI 1923 – N. PAZAR (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 3:1

Pazarski mlin nastavlja da melje. Četa trenera Vladimira Gaćinovića je na gostovanju u srcu Šumadije upisala svoj sedmi uzastopni trijumf i Crvenoj zvezdi otela čelnu poziciju na tabeli Mozzart Superlige Srbije.

Opširnije OVDE

RADNIK – ČUKARIČKI (tip 2, kvota 1,77) – rezultat 0:4

Ni časa nisu časili fudbaleri Čukaričkog da overe ulogu apsolutnog favorita na utakmici 10. kola Mozzart Bet Superlige u Surdulici. Sve je rešeno već do 20, a zapravo u razmaku od svega 12 minuta, koliko je ekipi sa Banovog brda bilo dovoljno za tri gola i rešeno pitanje pobednika.

Opširnije OVDE

PRECRTANO 

POLJSKA – IZRAEL (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 85:76

Deni Avdija je u potpunosti bio ispod očekivanja. Samo je jednom pogodio iz igre za 27 minuta na parketu. Toliko je bio besan zbog slabog izdanja da se iskalio na reklamama pored klupe, a čini se da je zadobio i manju posekotinu pa je reagovao medicinski tim.

Opširnije OVDE


tagovi

rezime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara