REZZIME DANA (ponedeljak): Ispoštovali samo Kejn, Fener i PSŽ, u Škotskoj nije prošla kvota 1,10...

Vreme čitanja: 4min | pon. 23.01.23. | 23:29

Pogledajte ko vam je 23. januara doneo novac, a ko vam je pokvario raspoloženje

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

UMRANIJE - FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:2

Presudio je Glumac svom timu i doneo Fenerbahčeu tri boda. Dugo je trebalo favorizovanim gostima da povedu, Batšuaji je probio led u 73. minutu, ali je samo pet minuta kasnije Najir poravnao. Ipak, štoper Umranijespora Tomislav Glumac je u 89. minutu postigao pogodak, a onda je u nadoknadi nastao haos. Poništen je izjednačujući pogodak domaćinu, što je dovelo do nemira, da bi Atasajar zaradio dva žuta kartona zbog nesportskog ponašanja. Trajala je nadoknada punih 17 minuta posle incidenata, ali je Fener sa igračem više izdržao.

FULAM - TOTENHEM (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:1

Potučen je Totenhem u minulih nedelju dana i kusur u dva derbija Premijer lige. Prvo mu je meru uzeo Arsenal, zatim ga je Mančester Siti i pored 2:0 na poluvremenu,razmontirao sa četiri gola u narednih 45 minuta. Počela je ekipa Antonija Kontea da gubi korak za zonom Lige šampiona, ali se večeras u malom londonskom derbiju 21. kola engleske elite trgnula i zahvaljujući lucidnosti, od večeras Totenhemovog rekordera Harija Kejna tik pred odlazak na odmor ipak smanjila zaostatak za četvrtoplasiranim Mančester Junajtedom.

Opširnije OVDE.

PA DE KASEL - PARI SEN ŽERMEN (tip 2, kvota 1,01) - rezultat 0:7

Pravu je čast šestoligašu Pa de Kaselu priredio trener Pari Sen Žermena Kristof Galtije, kada im je na megdan od starta susreta 1/16 finala Kupa Francuske izveo postavu sa Kilijanom Mbapeom, Nejmarom, Serhijom Ramosom, Karlosom Solerom, Vitinjom... Jasno, pretila je katastrofa niželigašu, a za to se postarao Mbape. Francuski reprezentativac je prvi put u karijeri poneo kapitensku traku Svetaca i veče za pamćenje ukrasio sa čak pet pogodaka.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

INTER - EMPOLI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Delovalo je u jednom trenutku sve idealno za Inter. Pobeda u Rijadu nad Milanom podigla je nivo euforije kod navijača Neroazura do krajnjih granica, pomislili su, možda i s pravom, da će ponovo postati ozbiljni kandidati za Skudeto! Ali je večeras Inzagijev tim sve prosuo, pošto je prvi put od 2004. godine Empoli slavio na Đuzepe Meaci.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:2

Valensija je na Mestalji i bez doprinosa najboljeg strelca Edinsona Kavanija mogla do pobede. Dva puta je vodila, dva puta se Almerija vraćala i preko Fransiska Portilja iščupala remi.

Opširnije OVDE.

BOLONJA - KREMONEZE (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Sve je stalo u pet minuta na Renato Dalari. Igrao se 50. kada je Kremoneze stigao do prednosti preko Davida Okereka, a samo 300 sekundi kasnije rezultat je autogolom poravnao Vlad Kirikeš. Do kraja nije bilo promena, pa su rivali podelili plen na stadionu Bolonje.

BOAVISTA - ŠAVES (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Važila je Boavista za favorita, uspela i to da opravda u prvom poluvremenu tokom kojeg nije dozvolila nijedan šut rivalu, uputila 10 i jednom savladala golmana Šavesa preko Enžijea. Šaves je bio daleko hrabriji u nastavku, a to mu se isplatilo pred sam kraj susreta, kada je Žo u 88. minutu ukrao pobedu domaćoj ekipi i zgužvao brojne tikete naših kladioca...

AZ ALKMAR II - HELMOND (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Očekivala se rutinska pobeda rezervnog tima AZ-a protiv jedne od najgorih ekipa u drugom rangu holandskog fudbala, ali... Bio je domaćin bolji rival u većem delu susreta, na kraju će ipak morati da se zadovolji bodom. Poveo je preko Aluša u 52. minutu iz penala, ali samo četiri minuta kasnije je Van Ojen poravnao. Ispostavilo se i postavio konačan rezultat...

FULAM - TOTENHEM (tip GG, kvota 1,53) - rezultat 0:1

Ugasili su defanzivci večeras Aleksandra Mitrovića, bili na visini zadatka u pokrivanju srpskog golgetera i najboljeg strelca Fulama, a to se ove sezone često ispostavljalo kao odličan recept i penicilin za Kotidžerse. Mitrogol je ostao na brojci od 11. prvenstvenih golova, a Kejnu je 16. prvenstveni poslužio za pisanje istorije. Izjednačio se reprezentativac Engleske sa Džimijem Grivsom na brojci od 266. golova i tako uz čoveka koji je za Sparse igrao tokom '60-ih godina prošlog veka postao najbolji strelac u istoriji kluba.

Opširnije OVDE.

DARVEL - ABERDIN (tip 2, kvota 1,10) - rezultat 1:0

Veliko iznenađenje u Kupu Škotske. Šestoligaš Darvel je izbacio jednog od boljih timova u tamošnjem Premijeršipu, Aberdin. I to golom u 19. minutu. Imao je član elitnog ranga više nego dovoljno vremena da postavi stvari na svoje mesto, ali... Uzalud trud, dominacija, Darvel je odoleo i upisao najveću pobedu u istoriji kluba.


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanjarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara