Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

REZZIME DANA (sreda): Čudni mečevi holandskog kupa, ništa od druge pobede San Marina

Vreme čitanja: 3min | sre. 21.09.22. | 22:48

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

R. SOBOTA - BISTRICA (tip 2, kvota 1,08) - rezultat 2:4

Opravdao je slovački superligaš ulogu favorita i, bez obzira što je igrao u gostima, savladao trećeligaša za prolaz u četvrtu rundu kupa. Ne može se, ipak, reći da je bilo rutinski, pošto su domaćini u poslednjim trenucima prvog poluvremena smanjili na 1:2, a potom i dvadesetak minuta pre kraja na 2:3. Sva dilema oko pobednika rešena je tek u 90. minutu.

SARAJEVO (Ž) - CIRIH (Ž) (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:7

Prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona ubedljivo je pripao fudbalerkama Ciriha. Već sa tri gola u prvom poluvremenu susreta na Grbavici nagovestile su rasplet, da bi im u drugom delu dodatno pomogao crveni karton za igračicu Sarajeva. Revanš u Švajcarskoj za nedelju dana biće samo formalnost.

TEC – UNA (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 1:0

Jedan od retkih holandskih timova koji je opravdao ulogu favorita večeras bio je TEC. Pomenuti tim je minimalnim rezultatom savladao UNA, a jedini gol postigao je El Idrisi u 84. minutu, da bi u nadoknadi meča "pocrveneo".

PRECRTANO

EKSELZIOR MASLUIS – USV HERKULES (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:2

Mnogo iznenađenja u Kupu Holandije ove večeri, a jedno od njih delo je Herkulesa. Tamošnji trećeligaš je na gostovanju savladao favorizovani Ekselzior Masluis, drugoligaša koji nije uspeo da slavi iako je u poveo već u 15. minutu. Ipak, Herkules je tri minuta kasnije izjednačio, a u završnici meča režirao preokret za prolaz u narednu rundu.

STEDOKO – DONGEN (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:2

Još jedno u nizu iznenađenja u holandskom Kupu. Davljenik jedne od podgrupa treće lige kao gost je savladao SteDoKo, tim koji na osnovu rezultata na startu sezone pokazuje ambicije da napadne ulazak u drugu ligu. Dongen je oba gola postigao u uvodnih pola sata meča i time rešio posao. Domaćin je odgovorio na startu nastavka, ali je ubrzo ostao sa igračem manje na terenu i tako samom sebi sasekao krila.

AFC - STAFORST (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 4:4

Potpuno lud meč odigrali su AFC i Staforst. Domaćin je dva puta stizao do prednosti, ali ju je oba puta ispuštao, da bi u završnih pola sata morao da spašava živu glavu. Na kraju je i uspeo, pošto je u trećem minutu nadoknade postigao gol za izjednačenje. U produžecima nije bilo novih pogodaka, a gosti su bolje izvodili penale i prošli u narednu rundu holandskog kupa.

KREJ VONDERERS - HESTINGS JUNAJTED (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Bio je Krej u odličnoj seriji, nanizao je šest mečeva bez poraza u prvenstvu, ali je tom nizu došao kraj. Prekinuo ga je Hestings i trećim trijumfom u poslednja četiri kola uskočio u gornji deo tabele. Gol odluke pao je 15 minuta pre kraja meča, a postigao ga je Poup.

SAN MARINO - SEJŠELI (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0

Bolji je bio San Marino, ali nije uspeo da upiše svoju drugu pobedu ikada. Ostali su na 1:0 protiv Lihtenštajna iz 2004. godine. Imali su gosti sreću da im sredinom drugog poluvremena stativa bude saveznik. Činilo se da će 211. reprezentacija na FIFA rang listi uspeti da slomi otpor 198, ali ništa od toga. Sejšeli su odoleli napadima rivala i meč je završen bez golova.

OSTZAN - UDI (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:2

Čudan meč odigrali su Ostzan i UDI. Trećeligaš je opravdao očekivanja i eliminisao četvrtoligaša iz Kupa Holandije pobedom 6:2, ali tek posle produžetaka. I to su gosti vodili 2:0 do pola sata pred kraj, da bi domaćin izjednačio, a onda u produžetku dao još četiri gola. Od kojih tri sa igračem manje.

BOHOLTER - DEINZE (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Namučio se drugoligaš na terenu četvrtoligaša i tek posle produžetaka prošao u narednu rundu belgijskog kupa. I to golom iz penala u 101. minutu za 2:1, pošto je tokom 90 minuta bilo 1:1.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara