REZZIME DANA (subota): Reprezentativni fudbal donosio dobitke, klupski gužvao tikete

Vreme čitanja: 4min | sub. 05.06.21. | 23:30

Pogledajte ko vam je doneo novac 4. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

RUSIJA - BUGARSKA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 1:0

Rusija je uspešno odradila generalnu probu pred Evropsko prvenstvo. Selekcija Stanislava Čerčešova je u poslednjoj pripremnoj utakmici savladala Bugarsku minimalnim rezultatom. Baćuškama je pobednički pogodak u 81. minutu doneo rezervista Soboljev, pretočivši konstantnu inicijativu u zaslužen trijumf.

ŠVEDSKA - JERMENIJA (tip 1, kvota 1,38) - 3:1

Raspoloženje u redovima reprezentacije Švedske dostiglo je neophodan stepen pred start Evropskog prvenstva. Selekcija Janea Andersona imala je sasvim prijatnu generanu probu pred start turnira, pošto je u Solni savladala Jermeniju sa 3:1 (2:0). Šveđani su demonstrirali ozbiljnu raznovrsnost u svojoj igri. Postigli su gol iz slobodnog udarca, zatim jedan glavom posle kornera, dok je treći bio plod uigrane akcije na ivici kaznenog prostora.

Opširnije OVDE.

SENEGAL - ZAMBIJA (tip 1, kvota 1,47) - 3:1

Očekivano lako su Senegalci izašli na kraj sa Zambijom. Za svega dvadesetak minuta Sadio Mane i njegovi saigrači su selekcijom Milutina Sredojevića. Tandem Mane - Sar bio je nerešiva enigma za Zambiju. Krilni fudbaler Liverpula je prvo postigao gol sa bele tačke, potom namestio pogodak napadaču Votforda, koji je između dva pogotka asistirao za jedan Dijati. Gosti su ublažili poraz početkom drugog dela preko Čande.

SAUDIJSKA ARABIJA - JEMEN (tip 1, kvota 1,10) - 3:0

Saudijska Arabija sigurnim korakom maršira ka Kataru. U šestom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo Zeleni sokolovi su rutinski savladali Jemen i sačuvali lidersku poziciju. Manje od pola sata igre bilo je dovoljno domaćinu da stigne do trijumfa. U periodu od 4. do 32. minuta reprezentativci Saudijske Arabije postigli su tri gola i rešili pitanje pobednika, a posebno raspoložen bio je dvostruki strelac Al Muvalad.

TUNIS - DR KONGO (tip 1, kvota 1,78) - 1:0

Jedan, ali vredan! Uspeo je Tunis u prijateljskom meču da savlada DR Kongo minimalnim rezultatom i oduži vam se za poverenje. Gol vredan trijumfa, kao i vašeg dobitka, postigao je Sliti pred sam odlazak na odmor, u 45. minutu. DR Kongo je u nastavku bio potpuno bezopasan, pošto u drugom delu nije uputio udarac u okvir protivničkog gola.

PRECRTANO

ALMERIJA - ĐIRONA (tip 1, kvota 1,80) - 0:0

Uzalud velika ulaganja, Almerija ni sledeće sezone neće igrati u Primeri. Španski drugoligaš nije uspeo da se probije kroz baraž, eliminisan je u polufinalu od Đirone, koja je posle pobede od 3:0 na svom terenu lako sačuvala tu prednost u revanšu – 0:0.

Opširnije OVDE.

VELS - ALBANIJA (tip 1, kvota 1,82) - 0:0

Selekcija Roberta Pejdža delovala je prilično nemoćno u okršaju sa Albanijom (0:0), napadale je tek na mahove i imala jalovu terensku inicijativu, koja je više utica na to da domaćin ostane bez samopouzdanja, nego da se nadmudri protivnik. Domaćin iz okršaja na Kardif stadionu može da žali jedino zbog situacije iz 75. minuta, kada je Neko Vilijams vrlo dobro gađao iz daljine, ali je Selmani efektnom paradom sprečio pogodak. Albance gotovo da nije ni interesovala ofanziva, mada su do pogotka mogli u 19. minutu, kada se iznenada u šansi pred protivničkim golom našao Rej Manaj, ali je njegov udarac otišao preko gola.

CSA - ŽAMPAJO KOREJA (tip 1, kvota 2,00) - 0:0

Druga utakmica u tek otvorenoj sezoni brazilske Serije B i ponovo samo bod za CSA. Domaćin jeste bio konkretniji i ofanzivniji od rivala, međutimm, nije inicijativu umeo da pretvori u tri boda i nanese Sampajo Korei i drugi poraz u prvenstvu.

OLIMPIK H. - ČABAB (tip 1, kvota 1,68) - 2:2

Olimpik je definitivno u krizi. Ni treću uzastopnu utakmicu u prvenstvu nije uspeo da dobije, pa je lidersku poziciju prepustio Salmiju. Ovoga puta nije bio ni blizu trijumfa. Već nakon pola sata igre imao je dva gola zaostatka, Čabab je u periodu od samo dva minuta dva puta tresao mrežu rivala i utabao sebi put ka drugom uzastopnom trijumfu. Međutim, nije sačuvao prednost, Olimpik je u samom finišu, za svega četiri minuta uspeo da nadoknadi minus, ali na vašu žalost ne i da u potpunosti preokrene rezultat.

FLAMENGO W - BOTAFOGO RJ W (tip 1, kvota 1,68) - 1:1

Bio je Flamengo blagi favorit, Botafogo je na prethodne četiri utakmice osvojio samo bod, ali je večeras uspeo da ostane neporažen. Nije dobro krenulo po domaće igračice, Kelen je već u trećem minutu dovela Botafogo u vođstvo, ali je Darlin do poluvremena izjednačila sa bele tačke. Bilo je sasvim dovoljno vremena da klub iz Rio de Žaneira u potpunosti preokrene rezultat, ali je još jednom pokazao zbog čega slovi za jedan od najneefikasnijih timova prvenstva.



tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara